BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 31 december 2022

BREAKING: Sede Impedita / Verhindering van de zetel in 2013

Géén abdicatie, géén sedisvacatie, géén conclaaf en géén nieuwe paus in 2013



Omwille van de staatsgreep die tegen hem werd gepleegd,
simuleerde Paus Benedictus XVI zijn eigen abdicatie,
maar was hij de putschisten uiteindelijk te slim af.

Paus Benedictus XVI heeft nooit een document ondertekend
waarin hij formeel afstand deed van de troon.
























UIT DE CODEX VAN HET KERKELIJK RECHT

- BOEK II Volk van God

- DEEL II Hiërarchische inrichting van de Kerk

- Afdeling II Particuliere kerken en groeperingen ervan

- Titel I Particuliere kerken en het daarin gestelde gezag

- Hoofdstuk III Verhindering en vacatie van de zetel

- Artikel I Verhindering van de zetel

412 Een bisschopszetel wordt verhinderd genoemd als de diocesane Bisschop wegens gevangenschap, verbanning, ballingschap [Dit is het geval!] of onvermogen volledig verhinderd is zijn pastorale taak [Dit betreft dus enkel het ministerium!] in het bisdom te vervullen, en daarbij zelfs niet schriftelijk met zijn diocesanen in verbinding kan treden [Het mededelen van dé waarheid zou verschrikkelijke gevolgen gehad kunnen hebben. Niet per sé voor zichzelf, maar eventueel voor de gelovigen; denk aan bomaanslagen, etc.].

413

§ 1 Bij verhindering van de zetel komt het bestuur van het bisdom, tenzij de Heilige Stoel anders voorzien heeft, aan de Bisschop-coadjutor toe, als er een is; bij diens ontbreken of verhindering, aan een hulpbisschop of Vicaris-generaal of bisschoppelijk Vicaris of aan een andere priester, met inachtneming van de volgorde van personen volgens een lijst die door de diocesane Bisschop zo spoedig mogelijk na de inbezitneming van het bisdom opgesteld moet worden; deze lijst, die aan de Metropoliet meegedeeld moet worden, dient tenminste om de drie jaar vernieuwd en door de kanselier onder geheimhouding bewaard te worden.

§ 2 Wanneer er geen Bisschop-coadjutor is of deze verhinderd is, en de lijst waarover in § 1, niet voorhanden is, is het de taak van het consultorencollege [Dit betreft het zogenaamde 'conclaaf' van 2013 dat dus géén écht, formeel Conclaaf was!] een priester te kiezen om het bisdom te besturen.

§ 3 Hij die het bestuur van het bisdom volgens §§ 1 en 2 op zich genomen heeft, dient zo spoedig mogelijk de Heilige Stoel in kennis te stellen van de verhindering van de zetel alsook van het opnemen van zijn taak.

414 Ieder die volgens can. 413 geroepen is om tussentijds de pastorale zorg [Dit betreft dus enkel het ministerium!] te dragen van het bisdom, en alleen voor de tijd dat de zetel verhinderd is, is in de uitoefening van de pastorale zorg van het bisdom [Dit betreft dus enkel het ministerium!] gehouden aan de verplichtingen en bezit de macht, die in het recht aan een diocesaan Administrator toekomen.

Tot slot:

335 Wanneer de zetel van Rome vacant is of geheel en al verhinderd, mag in het bestuur van de Kerk als geheel niets veranderd worden: dan dienen de bijzondere wetten die voor deze omstandigheden uitgevaardigd zijn, in acht genomen te worden.


Met andere woorden, de bepalingen van de Sede Impedita / Verhindering van de zetel komen volledig tegemoet aan de Declaratio van Benedictus XVI in 2013.

Dus: Géén Sede Vacante, maar wél een Sede Impedita.

Er komt dus uiteindelijk een ingenieus anti-usurpatie-plan boven water drijven - een strategische terugtocht - waarmee Paus Benedictus XVI - om de Kerk te verdedigen tégen degenen die haar wilden omvormen tot de sponsor van het vrijmetselaars-globalisme - enkel een leeg-staand - maar géén 'vacant' - hoofdkwartier aantreffen, dat hij blijkbaar heeft overgelaten aan zijn criminele en automatisch geëxcommuniceerde vijanden - Danneels en Bergoglio incluis - van de bekende Maffia van Sankt Gallen, die met behulp van de EU en de VS een staatsgreep tégen hem pleegden. Regime Change: Was Pope Benedict SWIFTed?

Maar, Bergoglio is niet de paus, niet omdat hij een zondaar, een ketter, of een afvallige zou zijn (hetgeen hij allemaal wel degelijk is), maar omdat Paus Benedictus XVI nooit aftrad.



Paus Benedictus XVI versus Anti-paus Bergoglio


2 opmerkingen:

Anoniem zei

31. December 2022 09:35 Paus Benedictus XVI R.I.P.

Plaatsvervangend voor alle stilgebleven klokketorens in het quasi-totaal ontkerstende en nu heidens gewordene Vlaanderen en in éénklang met de "Pummerin" van de Stephansdom in Wenen hier het luiden van de grote duitse klok, de "dicke Pitter" (Peter) van de dom van Keulen.

https://www.youtube.com/watch?v=NWCjcioe5dI

Door de zeer verdienstelijke klokkenspecialist en kerkorganist Dennis Wubs, overigens noord-nederlands strenggereformeerd, op Youtube gezet.

Anoniem zei

En hier nu op Youtube een overzicht van de klokkentreurklang bij de melding van het verscheiden van Paus Benedictus XVI:
St.-Vitus, Wenen(Pummerin), Salzburg, Keulen (Dikke Pitter), München, Passau

Het klokkengeluid van St.-Vitus gelijkt zeer sterk op dat van het eiland Reichenau in het meer van Konstanz: vroege middeleeuwen, eenvoudig, sober en tegelijkertijd uiterst ontroerend en spiritueel.

https://www.youtube.com/watch?v=88YcIFUay-U

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------