BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 9 juni 2020

De Duitse Dokter Katrin Korb over Covid-19 (09-05-2020)



2 opmerkingen:

Anoniem zei

De lockdown is schadelijk voor katten- en voor kinderen!

Uit het duits hoogkwaliteitstijdschrift "Münchener Medizinische Wochenschrift" van 10.06.2020-Jahrgang 162 Blz.10-11(MMWFortschr Med.2020; 162(11) :
"Kunnen huisdieren corona op hun bezitter overdragen?" door Prof.Dr.med.vet. Katrin Hartmann, (kliniekhoofd van de Medizinische Kleintierkliniek, Tierärztliche Fakultät München)

"...Dat honden en katten als "stille overdragers" invloed op het verloop van de pandemie zouden kunnen nemen: daarvoor moet men naar huidige kennisstand niet vrezen..."

De laatste alinea spreekt het glasklaar uit:
"Wanneer de kat van een geînfecteerde bezitter vrijloop gewoon is, kan ze volgens mijn mening verder naar buiten kommen. Ten eerste zou ze in de woning nog veel meer eng contact met de geînfecteerde persoon hebben, en ten tweede is het binnenhouden natuurlijk stress voor het dier. Dat kan ertoe leiden, dat het zich eerder aansteekt".
DIT GELDT NATUURLIJK OOK VOOR KINDEREN EN JEUGDIGEN, DIE EVENEENS DOOR OUDEREN GEÎNFECTEERD WORDEN EN BIJNA NOOIT ANDERE PERSONEN INFECTEREN (zie hiertoe de grote pediatrische overzichtstudie, gepubliceerd in het Deutsche Ärzteblatt)

VOOR KINDEREN EN JEUGDIGEN, VOOR GEZONDE VOLWASSENE (nog altijd het overgrote deel van de bevolking), VOOR HUISDIEREN WAS EN IS DE LOCKDOWN TOTAAL OVERBODIG EN ZELFS SCHADELIJK.
Scholen, kinder-en peutertuinen direct openen;
Directe opening van de parken en groenterreinen;
Contact met de frisse lucht.
Belgiê heeft inderdaad niet alleen de grootste prutser der virologen (Marc Van Ranst) maar ook de stomste veearts (Van Gucht)
Bartje DeWever, geef tenminste de parkbanken in Antwerpen direct vrij voor het publiek!

Anoniem zei

Anoniem 13:52

Dat klopt. Eugenitici als het zijn hebben de Australiers een zeer aggressieve studie op kinderen gedaan, en ze opzettelijk besmet;

Blijkt dat het moeilijk is kinderen te besmetten, en zeer die weinigen die besmet geraken, zullen maar weinig besmettelijk zijn.

Wat ik aan Van Ranst en De Hucht wil toevoegen, is dat zij aangeworven worden door de overheid, om als 'expert' docter het overheidsbeleid te verdedigen. Dus, zij staan daar als wetenschapper, maar ze zeggen alleen wat de overheid wil dat ze zeggen. Het voor deze PR dat ze betaald worden. Ze zullen geen wetenschappelijke taal spreken, zelfs indien ze op de hoogte zouden zijn. Dat is altijd zo wanneer de overheid 'experts' aanstelt om hen te 'adviseren'.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------