BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 3 juni 2020

Viroloog en misantroop - maar vooral sinofiel en communist - Marc Van Ranst neemt op Twitter als reactie op Rik Torfs de Katholieke Kerk onder vuur


Dat Marc Van Ranst intellectueel oneerlijk is, weten wij al langer.

Zijn aanval - uit het niets - op de Katholieke Kerk verwondert ons dan ook niet.

 Van Ranst moet toch op de één of andere manier zwaar getraumatiseerd zijn.

Van Ranst wordt in zijn denken vooral ideologisch geblokkeerd door zijn grote liefde
voor communistisch China; een dictatuur die ook de Kerk bestrijdt. 

De tijd waarin de Kerk ons vertelde - hoe wij moesten leven en denken - heeft Van Ranst
zélf nooit mee gemaakt. Dat was trouwens tenminste nog een mooie tijd.

Graag hadden we ook van Van Ranst vernomen wanneer de Kerk dan iedereen in zijn
eigen huis heeft opgesloten?

Ook hadden we graag van Van Ranst vernomen wanneer de Kerk de mensen verboden
heeft om te werken en om in hun eigen levensonderhoud te voorzien?

Schermen met 'hoe erg het vroeger allemaal was' helpt ons niet, vooral omdat
het nu véél erger is dan vroeger.

Aangaande de Katholieke Middeleeuwen en over hoe de Kerk de pest etc. bestreed,
tasten wij niet in het duister. Integendeel, we zijn goed geïnformeerd. Maar,
sommige mensen kunnen nu eenmaal niet goed begrijpend lezen. 

Van Ranst zou zich diep moeten schamen. En als hij dan toch naar één of andere
dictatuur hunkert, dat hij dan naar zijn communistische vrienden in China verhuist.

Waarlijk, Van Ranst is een uiterst gevaarlijke man, omdat hij met alle mogelijke
middelen onze Westerse maatschappij kapot wil maken!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Van Ranst is het beu zegt hij nu, want sommigen hebben kritiek op hem. Natuurlijk, want sommigen hebben een geheugen en herinneren zich zijn tegenstrijdigheden, zien zijn verdoken arrogantie en weten dat hij alleen zichzelf profileert en linkse campagne voert. Dat hij aub in zijn kot blijft en van het scherm verdwijnt. Maar ja, de linkse propaganda zender VRT voert alleen linkse propaganda ipv correcte journalistiek.

Anoniem zei

Dit is zijn ware aard, geniepig plezier hebben met België aan zijn lippen te laten hangen, met een hoop leugens die de dag erop ontkracht worden. Gewoon zijn politiek pad aan het vereffenen en hopen dat de PvdA groot wordt. Bah! Hoeveel bloed kleeft er niet aan zijn handen?

Anoniem zei

Tja. Dat zegt veel over Van Ranst.

Torfs is een niemand. Dat Van Ranst meent dat hij Torfs moet aanpakken. Belachelijk.

Dat Van Ranst een God-hatende communist is, wisten we al sinds we hem 3 maanden geleden gegoogled hebben. Dat Van Ranst Rik Torfs maar eens googlet, dan zou hij lezen dat Torfs niets eens katholiek is, maar dezelfde mediageile hoer als hijzelf, die zijn grootmoeder zou verkopen om zijn lelijk gezicht voor de camera te krijgen.

Anoniem zei

De hardste faktor in elke geneesmiddelstudie is de mortaliteit.
De mens is nu eenmaal levend of dood.
Belgiê is qua mortaliteit bij de "corona-pandemie" wereldkampioen.
En de hoofdschuldige bij deze catastrofe is Marc Van Ranst, die het management der belgische regering inspireerde en leidt.
Marc Van Ranst is een kluns- de adviserende virologen in Duitsland, in Rusland, in Nederland, in Zuid-Korea, in Singapore zijn om een lichtjaar betefs Italiê en Spanje doen het nog beter.

Marc Van Ranst (Partij van de Arbeid, supercommunist) in combinatie met Wouter Beke (CD&V), met Maggie DeBlock (liberaal, van de VUB), Sophie Wilmés (franstalig en liberaal) en Pietje DeCrem (CD&V): dit zootje heeft duizenden weerloze mensen door gepruts en foute beslissingen laten sterven.

Marc Van Ranst is natuurlijk total gefrustreerd.
In zijn vak een kluns en in zijn diepste overtuigingen getorpedeerd.
Het zijn de christelijk geînspireerde naties Sloveniê en Hongarije die het eerst het covid19-circus beêindigden, tesamen met het sji'ietische Iran en het uitstekend agerende én russisch-orthodox geînspireerde Rusland.
Dat is voor een PVDA-adept niet te verteren.
Het zuur commentaar van Marc Van Ranst op een twittermelding van Rik Torfs spreekt natuurlijk banden:
Om deze uitspraak serieus te nemen, moet Marc Van Ranst eerst bewijzen dat het nú veel beter is onder het bevel van de atheîstische regering en de prutserig-hysterische viroloog Van Ranst en de veearts Steven Van Gucht.
Dat is nu juist niet mogelijk.

De Hl. Kerk heeft eeuwen lang en met veel ervaring en gezond mensenverstand epidemieên bestreden, en overigens met veel meer goed resultaat als Marc Van Ranst.
De grote pestepidemie van 1342 maakte nu juist in Vlaanderen relatief weinig slachtoffers.

Een gebuisd zuur k****zakske- en dan nog zijn gal in de valse richting (de bastaardkerkers zijn nu zowiezo niet de slimsten) ;-)
On les aura

Anoniem zei

Dag Allemaal,

Marc Van Ranst heeft duidelijk aan dat HIJ en alle niet-gelovige wetenschappers, ons nu de nieuwe realiteit komt verkondigen. Een realiteit gecreëerd door de mens en in volle strijd met de enige echte realiteit de natuur, de creatie, GOD.

Zij zijn in volle rebellie tegen God want willen niet volgens zijn morele waarden leven. Een leven in zonde is het nieuwe moraal, gesteund door de mensen die zogezegd de ultieme waarheid in handen hebben. Dat terwijl ze allemaal zouden moeten buigen voor de onmetelijk complexiteit van de creatie. En in alle nederigheid zouden ze moeten toegeven dat dit hun intellect ver te boven gaat.

Ook moeten we onze kritiek op te flauwe reactie van de Katholieke Kerk op deze 'crisis' niet sparen. Deze wordt nu al een tijdje in een hoekje geduwd en is duidelijk nog niet klaar om zich uit hun precaire situatie te redden. Maar ze mag niet capituleren ten opzichte van haar aartsvijand 'de wetenschap'.

Nu ga ik wat karaktermoorden plegen:

Marc Van Ranst of wel ranzige Ranst is zwaar gelinkt aan het vaccin producerend bedrijf GlaxxoSmithKline. Doe zelf onderzoek, artikels genoeg te vinden over zijn belangenvermenging. Bekijk ook zijn wetenschappelijke publicaties waar de fondsen veelal van GlaxxoSmithKline en andere vaccin makers komen. En zelf heeft mijnheerke een website waar hij de wonderen van vaccins uit de doeken doet. Ja vaccins zal de mensheid redden of misschien allemaal nog wat zieker maken. Zodat we goede, trouwe klanten blijven van zijn vrienden de big pharma bedrijven.

Steven Van Gucht is ook zo'n klucht. Hij heeft een heel intieme relatie met het voormalige Pasteur instituut dit is een onderzoekcentrum met een duidelijke historische link met Sanofi. Moet lukken toevallig ook een vaccin producerend bedrijfke. Ja bedrijfke, slechts meerdere miljarden euro's waard.

Erika Vlieghe is een wandelend reclamebord voor Pfizer. Bekijk haar publicaties waar ze duidelijk al fondsen kreeg van dit bedrijf. En heel toevallig heeft Pfizer België contracten binnen om vaccins te produceren. Is dit belangenvermenging of belangenvermenging ? Kan iemand dit uitleggen aan de huidige journalisten.

België is een belangrijk vaccin en farmaceutica producerend land. Maar hetzelfde kan gezegd worden van Italië met een sterke concentratie van pharma bedrijven in Lombardije, of all places…hé.
Spanje en meer bepaald de regio Madrid van hetzelfde laken een broek.
Koploper is met kop en schouders de United States of America en New Jersey (staat dicht bij New York City) een belangrijke hub van pharma bedrijven.

Moet ik er nog meer aan toevoegen. Ik denk het niet.

Groeten allen en spreid deze info
Doe als ik onderzoek, onderzoek en onderzoek.

In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Amen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------