BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 15 juni 2020

We léven tegenwoordig in een slechte film


























Als het lijkt alsof we in een film leven, dan is dat, omdat het ook zo is. De gebeurtenissen die zich tegenwoordig op het wereldtoneel afspelen, zijn rampenfilms die tot leven komen en een realtime productie zijn van de Nieuwe WereldOrde (NWO). Dit alles is georkestreerd in een poging om het presidentschap van Donald Trump te beëindigen en hem te vervangen door één van hun lakeien. De Verenigde Naties vallen onder de controle van de NWO. Wanneer de VN-Mensenrechtenraad China en Iran - de twee grootste mensenrechtenschenders ter wereld - als leden benoemt, dan weet u dat we in een wereld zijn aanbeland die wordt aangekondigd in het angstaanjagende boek 1984 van George Orwell.

Wanneer de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met China in bed ligt, en helpt om door middel van een virus de wereld plat te leggen, dan wéét u dat de WHO niet langer voorziet in legitieme gezondheidsbehoeften. Wanneer de Bill & Melinda Gates Foundation, de Clinton Foundation en andere soortgelijke organisaties - die verbonden zijn met de Rockefellers en de Rothschilds - de touwtjes in handen hebben bij de WHO en de VN, dan weet u dat de elite hun internationale poppetjes laat dansen.

Ze overspeelden echter hun hand toen ze frontman Bill Gates lieten zeggen, dat de wereld de komende 18 maanden in lockdown zou moeten gaan en pas weer zou normaliseren wanneer het verplichte vaccin klaar was om bij zeven miljard mensen in te spuiten. Gates riep op tot het implanteren van een chip in elke mens, om elke persoon permanent te controleren en om 'privileges' afhankelijk te maken van de wijze waarop elk individu is gechipt. Dit zijn de plannen van de NWO die de wereld vanaf 2030 openlijk wil besturen.

We hebben de afgelopen vijf maanden Act I - het Impeachment - meegemaakt, dat eindigde in een overwinning voor president Donald Trump. Act II - het killer-virus - werd vervolgens gebruikt om de wereldeconomie te vernietigen en de mensen te isoleren, kerkdiensten te stoppen, kleine bedrijven weg te vegen en de massa's wereldwijd onder controle te houden door middel van angst.

Naarmate de angst voor het virus afnam en Red - republikeinse - States weer aan het werk gingen en tégen de coronamaatregelen in verzet kwamen, ging men over tot Act III - de opstand van de zwarte, verpauperde bevolking. Het is géén toeval dat 80% van de vermeende coronadoden te betreuren waren in de blauwe - democratische - staten, die minder dan de helft van alle Amerikaanse staten uitmaken. Het is geen toeval dat de opstand nu plaatsvindt in de grote 'democratische' stedelijke bolwerken waar ongebreideld politiegeweld en -brutaliteit niet werd gecontroleerd door de 'democratische' burgemeesters en gouverneurs.

Stop met het bekijken van het 'nieuws' op televisie. Begin ze te zien als propaganda. Weet dat de belangrijkste platforms van Facebook, Twitter, YouTube en Instagram allemaal eigendom zijn van en afgestemd zijn op de Democraten en de doelen van de Nieuwe Wereldorde. Kijk zelf maar. Onthoud dat Amazon's eigenaar Jeff Bezos ook de Washington Post en Business Insider bezit en runt. Twijfel er niet aan dat veel van wat je in de New York Times leest waarschijnlijk propaganda is.

Begin dit allemaal te zien als een 'filmscript' dat wordt uitgevoerd door de rijkste mensen ter wereld, met de hulp van gewillige 'democraten'. Dit is de derde wereldoorlog die gericht is tégen het volk.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, maar de 'approval rating' van Trump is tijdens Corona sterk gestegen, omdat hij tegen de gouverneurs in, gepleit heeft voor het heropenen van de economie.

En meer recent, wil hij het leger op de Black Lives Matter protesten afsturen, hetgeen in goede aarde valt bij 64% van de bevolking.

Al die dingen die de linkse elites op Trump afsturen, worden afgeketst en slaan terug. Corona en BLM werken averechts.

De reden hiervoor is simpel;

OMDAT HIJ ZEGT EN DOET WAARIN HIJ GELOOFT. EN ALLEEN DAT.

Al die anderen zeuren, bekritiseren, schreeuwen, en gillen maar op geen enkel moment hoor je wat ze wel willen.

De huidige wereld en vooral de media schreeuwt en gilt, en eist een reactie. Ze zijn “in your face, under you skin, and up your arse”. Ze eisen dat je kant kiest. En als je niet de kant van de BLM kiest, wordt je afgemaakt. Maar negeer ze.

Wie is tegenwoordig nog de “goede” of de “slechte” in het filmscript, dat het huidige medianarratief geworden is?

Voor een katholiek zou dat gemakkelijk te beantwoorden moeten zijn.

Iemand is meer of minder goed, naargelang hij meer of minder deel uitmaakt van het Lichaam van Christus.

Daarbij zijn de daden belangrijker dan woorden.

Martin L. King zei dat een mens niet gedefinieerd is door de kleur van zijn huid, maar door de inhoud van zijn daden.

Dit citaat is maar half-waar. De inhoud van de daden is weldegelijk wat telt – tenminste publiekelijk. De woorden en gedachten ook, maar woorden kunnen liegen, en gedachten zijn privé.

Dus ja, doe zoals GA zegt, en negeer de pers, en ik wil daar aan toevoegen, doe alleen waar je in gelooft. En de Kerk is de juiste plek om daarmee te beginnen.

De halve tijd zit ik naar theorieën te zoeken naar het Waarom, en probeer ik te begrijpen wat de motiatie en doel van het medianarratief is, en dan zie ik tensdenzen zoals de presidentsverkiezing, of geld of macht, en andere samenzweringstheorieën die ik niet wil aanvaarden.

Echter, steeds vaker komt de gedachte voor ogen, dat alles wat er op het ogenlijk in brand staat in de wereld, een strijd is tegen de Kerk. Hoe je het ook draait en keert; niets, maar dan ook helemaal niets, is met de katholieke moraal of Geloof te rijmen. Niets.

Anoniem zei

De wereld mag een slechte film zijn, als je naar het YouTube kanaal van CNN kijkt, maar als je naar het YouTube kanaal van FSSPX Antwerpen kijkt, zou ik zeggen dat de wereld en vooral de Katholieke Kerk sterker uit de 'crisis' gekomen is, dankzij de H. Priesters van FSPPX.

Ik ben vooral onder de indruk van de on-line catechismus voor volwassenen en voor kinderen en de video's over de heiligen van de Lage Landen. Dat soort inhoudelijke 'content' maakt mijns inziens YouTube kanaal goed.

Ach had ik maar meer tijd, om het allemaal te bekijken.


In alle eerlijkheid moet ik zeggen dat Johan Bony het niet slecht doet vergeleken met de andere bisdommen. Terwijl Youtube niet eens weet wat het Aartsbisdom Mechelen-Brussel is. In De Kesel hebben ze echt de kemel gevonden die ze nodig hadden. Niet? Maar mensen zonder consequentie interesseren mij niet, zolang er mensen met consequentie bestaan.

De wereld is zo slecht nog niet. Wie zoekt zal vinden.

Joh 1: 5-8
En het licht schijnt in de duisternis maar de duisternis nam het niet aan. Er trad een mens op, een gezondene van God; zijn naam was Johannes. 7Deze kwam tot getuigenis, om te getuigen van het Licht, opdat allen door hem tot geloof zouden komen. Niet hij was het Licht, maar hij moest getuigen van het Licht.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------