BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 27 oktober 2019

Padre Pio: “Satan zal komen om de valse kerk te besturen”



11 opmerkingen:

Anoniem zei

Het celibaat wankelt. Tijd voor een van uw massale petitieacties (zie geslaagde petitie voor afzetting De Kesel)

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Toen Roger Vangheluwe zijn neef bepotelde, wankelde het celibaat ook. Met alle respect, maar het is natuurlijk op het ogenblik, dat Paulus VI gehuwde, permanente diakens toeliet, dat het celibaat begon te wankelen. Zo probeerde men gebuisde seminaristen weer op te vissen.

Gehuwde diakens zijn gewoon losers, die onwaardig zijn om Christus te vertegenwoordigen. Alles wat er gebeurd is (misbruikschandaal) en alles wat nog zal volgen, is daar natuurlijk een gevolg van.

Nu moet ik eerlijk toegeven, dat ik een gehuwde diaken als een leek beschouw, omdat hij taken uitvoert die bijvoorbeeld vrouwelijke leken ook uitvoeren. Als priesters nu zouden mogen trouwen, viri probati, of beter, oude lullen, waar het vuur al een beetje bij gedoofd is, dan zal ik die lui ook als leken zien.

De missen die getrouwde priesters binnen de Novus Ordo zullen opvoeren, zijn bij voorbaat al ongeldig, dus ook bij die lui. Getrouwde priesters zullen dus nooit geldig kunnen consacreren.

En denk u nu werkelijk, dat die viri probati, niet zullen vreemdgaan? Denkt u nu werkelijk dat ze niet zullen gaan scheiden?

Een gescheiden priester, mag die priester blijven? Toch problematisch. En dan die homo's die overal rondlopen, gaan die ook mogen trouwen?

Eén ding is duidelijk; de Post-conciliaire Bastaardkerk is niet de Katholieke Kerk, maar een Satanskerk die ten dode is opgeschreven.

Anoniem zei

Als je gelooft dat het huwelijk een priestertekort zou oplossen, ja... dan kan ik je nog wel meer wijs maken.

Ik hoor dat volgende week er een Zoniënwoud Synode gehouden gaat worden, waar het priester tekort in de omstreken besproken gaat worden. En dan zal zal Pieter Delanoy terug priester gaan spelen.

Anoniem zei

Is het nu geregeld? De oude wijzen van de Amazone stammen mogen zich tot priester laten wijden, en in ruil zullen ze zich niet meer verzetten tegen Italiaanse miljardairs die grote stukken regenwoud opkopen en autosnelwegen bouwen.

Die oude wijze stamhoofden zal al eeuwenlang spritueel leider van de stam geweest, en katholicisme geeft hen een probleem dat het niet goed genoeg is sjamaan te zijn om een hostie te consacreren. Je mag je daar niets bij voostellen. Hun missen zijn sowieso een mengelmoes van heidense elementen in een katholiek-lijkend beeldje gestoken, maar erg katholiek is het niet.

Anoniem zei

Ik ken tientallen gehuwde mannen en vrouwen die priester = herder van hun gemeenschap willen zijn. Maar jullie laten liever parochies sterven. Doe zo voort. Wat rest van de Kerk in Vlaanderen is over tien jaar helemaal verdwenen. En zeg niet dat het de schuld van de vrijmetselaars is.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Jouw "tientallen gehuwde mannen en vrouwen die priester willen" zijn helaas niet katholiek. Een priester is in essentie trouwens géén 'herder' van de gemeenschap.

Aan alle modernisten: Katholiek zijn, betekent nederig aanvaarden hetgeen werd overgeleverd en niet een aan de wereld aangepaste pseudo-kerk opzetten.

Anoniem zei

Aan anoniem 27 oktober 2019 om 16:10

Ik ken ook tientallen heilige priesters, die precies omdat Vlaanderen het bordeel van de Hoer van Babylon is, naar een buitenlands seminarie getrokken zijn, om te vermijden dat ze ooit herder van een parochie hier zouden worden, en vooral omdat ze tot priester gewijd wilden worden, niet tot priester=herder.

Anoniem zei

The Guardian Angel heeft er dus geen probleem mee dat de Kerk in Vlaanderen verdwijnt.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Als u met de 'Kerk in Vlaanderen' de Vlaamse bisschoppen met hun paladijnen bedoelt, dan moet ik u helaas teleurstellen. Zij zijn zowat het tegenoverstelde van hetgeen waar de Kerk voor staat.

Anoniem zei

(Deel 1)
Typisch voor de atmosfeer en de tisten van de noordbelgische bastaardkerk:
zodra @The Guardian Angel de mist en de smerige trucs rond de "amazone"synode en de gecamoufleerde aanval op het priestercelibaat aan de schandpaal zet, komt een geweldig gekakel uit het kippenhok ("kiekenkot").
Ad rem:
1. Jef DeKesel is sedert het Allerheiligenoffensief voor exact 5 jaar (28.10.2014 tot midden november 2014) bijna niet meer buitengekomen.
Ter herinnering: destijds moest Tom Flmez zijn matten rollen (Zijn geval en naam wordt ook in de Correctio filialis betr. de ketterse uirspraken van PFranciscus gerefereerd)(bravo Jef!).
In de volgende dagen en weken vielen dan plots de "lijken" (alias de levendige lichamen) van een hoop pedofiele "priesters" "in het zand" (resp. verdwenen totaal van het toneel).
Jef verdween dan ("De bisschop is zwaar aangeslagen" sic "iemand van het bisdom Brugge"(ook sic) ) een goed jaar van het toneel en werd dan door Bergoglio maar weggepromoveerd naar Mechelen-Brussel :-)
Jef DeKesel smeet eerst de Fraterniteit van de Hl. Apostelen buiten en koejonnerde dan ook de Fraternités Monastiques deJérusalem uit Belgiê weg.
Dit werd allemaal mooi gedocumenteerd en in het buitenland besproken.
Dat Jef DeKesel de franstalige Kerk in Belgiê probeert kapot te maken, werd zeer goed geregistreerd.
De doorgeknalde modernistische postings van een paar noordbelgische tisten hier bevestigen de afkeer en de achterdocht van serieuze katholieken bij deze ketterse bastaardkerkers.
2.De "Kerk in Vlaanderen" werd door het madement van de belgische bisschoppen in mei 1966 geêlectrocuteerd.
Een taalkundige analsye van de parochiebladen, de verscheidene versies van kerknet (sedert een paar dagen ook weer veranderd) toont dat het woord "Vlaanderen" daar eerst sedert een paar jaar sporadisch opduikt.
De vrijmetselaar-belgicisten Suenens en Danneels vonden dat "zeer inopportuun" :-)
De Kerk van Vlaanderen zit "hier!", om een jonge martelaar op het folterbed te citeren, waarbij hij op zijn hart wees.
De apostatische tisten met hun verkledingsmanie (VanGheluwe en Danneels met hun voorliefde voor rochettehemden), de tolereerders van de gekruisigde koe in een kerk, de promotoren van de homofilie à la Bonny, de bestters van de pedofielen en de medewerkers aan het obscene Roeach3-boek:
dat is niet de "Kerk in Vlaanderen", dat is een smerige boel met kindermisbruik en tot verderf van de zielen van de gelovigen in Vlaanderen.

Anoniem zei

3. Dat er in noordbelgiê veel mannen en vrouwen rondlopen die graag "herder" willen zijn, is klaar als pompwater.
Men staat in het centrum van de belangstelling, men staat hoger als de normale mens, men kan de eerste viool spelen, mag preken en andere mensen geestelijke bijstand toespreken:
dat is het gedroomd veld voor iedere hysterische theatralieker en niet zelden histrionieker.
De "Kerk in Westvlaanderen" is deshalve ook geplaveid met bandieten van dergelijk kaliber.
Een blijk op de website "www.preken.be" toonde zeer aanschouwelijk hoeveel criminelen en sexmaniakken in de "Kerk in Vlaaandeen" rondlieopen en rondlopen.
Dat is niet de schuld van de vrijmetselaars, maar wel van de sexbezeten homo- en pedo-figuren in het noorden van Belgiê.
Het resultaat van de seminarie-productie in noordelijk Belgiê is desastreus.
Dat dit verdwijnt, is een absolutt gewin voor de Hl. Katholieke Kerk.
4."Priester" komt van "presbuteros": de "oudere", vanin het begin van de Hl.Kerk ook de "leider", de "verantwoordelijke", en door de wijding geconsacreerd (Brief v. Clemens aan de Romeinen).
Mijn mechelse schepershond is ook "herder", "pastor", maarr daarom nog niet priester (zoiets heeft ook President Trump niet beweerd; maar Trump heeft klaarblijkelijk wel kavlaanderen.blogspot gelezen en de twee dode herdershonden van Saint-Denis gezien; en nu fluks een foto van de verwonde maar goed genezende mechels scheper die Al-Baghdadi stelde, gepubliceerd ;-) )
5. Wat de Kerk in Vlaanderen nodig heeft: echt en diep katholiek geloof, diepe ernst, op de Hl. Schrift en de kerkvaders gebaseerde spiritualiteit, kwaliteit en nauwgezetheid en buitensmijten van alle rommel en alle psychisch en psychiatrisch zieke snullen.
5. Ik verheug mij ten zeerste dat naar Uw voorspelling in 10 jaar deze erbarmelijke krot en pseudoreligie ten einde is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------