BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 13 oktober 2019

De Heilige Padre Pio van Pietrelcina zei in 1960 tegen exorcist Padre G. Amorth: "Satan zal komen om een ​​valse kerk te regeren"

Dit en de algehele geloofsafval binnen de Kerk is het Derde Geheim van Fatima




Lucas 18:1  Jezus zeide hun nog een gelijkenis over de noodzakelijkheid, om altijd te bidden, en nooit de moed te verliezen.

Lucas 18:7  En zou God dan aan zijn uitverkorenen geen recht doen, die dag en nacht tot Hem roepen? Of zou Hij ze lang laten wachten?


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat klopt we zitten midden in het derde geheim van Fatima.
Satan zal komen om een valse kerk te regeren.

Anoniem zei

Geachte,

Ik ben er van overtuigd dan de zeer eerwaarde priester Gabriele Amorth meerdere (tien, honderd, ... ) keren in zijn leven met de duivel geconfronteerd is. Hij wist dus zeer goed waarover hij sprak. De duivel zal hem ook verschillende keren proberen te verleiden hebben. Zeer jammer (maar verklaarbaar door het feit dat de duivel de Kerk van binnenuit probeert te vernietigen) dus dat er vanuit de Kerk zo weinig aandacht aan het werk van priester Amorth besteed wordt. Ik vind het moedig van u dat u dit blijft onder de aandacht brengen

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------