BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 22 oktober 2019

Over lege kerken en de Contrarevolutie





















Splashamama heeft het kennelijk niet gehaald! De 'leider van de herders' en de 'leider van alle kuddes', die dé Kudde moet vormen, overtuigde blijkbaar niet. Hij ving bot met zijn gebakken lucht en zijn histrionische vaderlijke toon. Hij kon ons niet bekoren met zijn grappen en zijn grollen, ook al is het met hem erbij nooit saai. Echter, de gelovigen willen een paus en géén clown.

We waren de Pool Wojtyla gewoon. Deze oorlogszoon, die tot het einde zijner dagen publiekelijk zijn lijden toonde, ook al was deze Zur­schau­stel­lung van zijn lijden géén grond om heilig verklaard te worden. Dan kwam de lévende heilige, Paus Benedictus XVI, nog steeds en voor altijd Paus, die het Katholieke Geloof op dit ogenblik als geen ander belichaamt! Maar, 'na' hem kwam dan Don Camillo. Dit keer een buitenwipper-jezuïet uit de sloppenwijken van Buenos Aires. Hij leidde ons naar geen enkele weide, maar annuleerde slechts eeuwenoude dogma's die ons zieleheil dienen en die ons dierbaar zijn. Deze jezuïet leidt ons weg van het altaar en doet de gelovigen twijfelen aan de Goddelijkheid van onze Heer. We hadden al eerder van een marxistische Jezus horen mompelen, door één of andere verstokte communist, maar dit uit de mond van een 'paus'?

De kerken zijn leeg, omdat deze Don Camillo ze in gebruik neemt als gaarkeukens voor illegale immigranten, als uitzendbureaus voor gepolitiseerde (linkse) 'priesters' en als heidense tempels voor Pachamama. Heilige priesters worden door deze satanische clown uit hun kerken en kloosters gejaagd. Zij die hun Geloften verdedigen, worden door deze buitenwipper-jezuïet belachelijk gemaakt. Wij als gelovigen willen echter, dat onze kerken het Huis van God zijn en blijven. Wij willen dat onze kerken heilige plaatsen blijven waar God woont en waar wij met kinderlijke schroom naar binnen kunnen gaan en voor het altaar kunnen neerknielen. Met een heilige angst en bewust van onze zonden in woord en gedachte, in doen en laten, willen wij stotterend ons Confiteor belijden. Geknield voor het tabernakel, het huis van het Mysterium Fidei. Starend naar de kleine deur die het Lichaam van Christus beschermt, mijn Heer en mijn God!

Deze syncretistische jezuïet is géén paus, maar een marionet van de globalistische elite met hun open-grenzenpolitiek. Als tegenwoordig opperhoofd van de Maffia van Sankt Gallen zaait hij alleen maar verdeeldheid onder de gelovigen en wil hij van de Kerk een NGO maken. Dit kunnen wij niet aanvaarden omdat het God is die Zijn mensen kiest. Christus heeft Zélf Zijn Apostelen gekozen en niet andersom. De Heilige Schrift staat vol met voorbeelden waarin Jezus de mens voor de keuze stelt: Hem volgen of de Mammon. Het is zonneklaar: CHRISTUS IS NIET VOOR IEDEREEN! DE HEMEL IS NIET VOOR IEDEREEN!

Want velen zijn geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren (Mat 22:14). Christen-zijn houdt een duidelijk engagement en een expliciete verplichting in. Christus is inderdaad moeilijk om na te volgen, maar de Liefde van de Vader en de Genade van de Heilige Geest én het moederlijke geduld van de Heilige Maagd Maria helpen ons.

Wij eisen respect! Niet voor ons zélf, maar wél voor God. Daarom bekritiseren wij de wereldlijkheid binnen de Kerk. Wij bekritiseren de zwijgende bisschoppen en de bisschoppen die naar de vijand zijn overgelopen. Want zij zijn verslaafd aan hun bureaucratie. Zij zijn op een gênante wijze op zoek naar wereldlijke relevantie. Zij hunkeren naar applaus van de wereld en hanteren ijzeren-vuistmethoden tégen legitieme kritiek. In hun antropocentrische zucht driften zij weg van de Goddelijke Openbaring. Hun geestverstikkende, liturgische middelmatigheid en hun narcisme zijn een bron van ergernis bij de gelovigen. De bisschoppen vluchten ondanks hun pastoraal 'concilie' weg van hun pastorale verantwoordelijkheden en weigeren de Ware Leer te verkondigen. Zij verwaarlozen hun dure bisschoppelijke eden en omhelzen een seculier humanisme en vallen in stilte twee millennia Katholieke Traditie af. Toch zouden net zij de compromisloze orthodoxie moeten laten weerklinken en de onveranderlijke moraliteit van de Geboden en de Zaligsprekingen moeten verkondigen. De Goddelijke Liturgie moet de Goddelijke Mysteries waardig beschermen tégen de lompe en vulgaire blikken van de wereld. De bisschoppen en de priesters moeten de liefdevolle aanbidding van de Heer, in de Werkelijke Lichamelijke Tegenwoordigheid van Christus in het Allerheiligste Sacrament des Altaars, mogelijk maken en zich niet met het 'klimaat' bezighouden. Alsof het knuffelen van een boom belangrijker zou zijn dan ons zieleheil!

De gnostisch-ketterse usurpator van de pauselijke troon (en de voormalige buitensmijter van een nachtclub in Buenos Aires) Jorge Mario Bergoglio is géén 'barmhartige en liefdadige herder van zielen'. Hij is een sluwe en roofzuchtige beeldenstormer en vernietiger van alles wat écht heilig en Katholiek is. Zijn agenda is dezelfde als die van Voltaire, die ooit zei: "Ik ben het zat om te horen dat twaalf mannen het Christendom hebben gesticht. Ik ga bewijzen dat één man het Christendom kan vernietigen." Maar, Christus heeft voor ons allemaal Zijn Kruis al "gedragen" en het kwade overwonnen. Toch zijn het enkel maar de uitverkorenen die het Kruis verdedigen tégen de domheid, tégen het relativisme, en tégen de loochening van de wereld.

Kortom, wij, de Contrarevolutionairen, verdedigen het Kruis tégen de duivel die tegenwoordig te vaak verkleed rondloopt... Ja, soms zelfs in een witte soutane.




5 opmerkingen:

Anoniem zei

Gij hebt niet het recht om te spreken van en namens ‘de gelovigen’. Duizenden Vlaamse gelovigen willen helemaal geen onfeilbare paus, maar een geloof op maat van deze tijd, zonder middeleeuwse dogma’s en rituelen. Helaas zullen uw lezers deze reactie niet lezen.

The Guardian Angel zei

@ vorige Anoniem,

Die "duizenden Vlaamse gelovigen die helemaal geen onfeilbare paus willen, maar een geloof op maat van deze tijd, zonder middeleeuwse dogma’s en rituelen" zijn allang geëxcommuniceerd.

Trouwens, uw bewering is totaal belachelijk. Een dogma betreft de inhoud van het Geloof. Een geloof zonder dogma's heeft geen inhoud, net zoals uw 'geloof op maat'. Want zelfs uw hypothetische 'geloof op maat' is totaal onmogelijk zonder dogma's. Hoe zou u in God kunnen geloven zonder dogma's?

Het materiële object van de theologie is eerst en vooral God. Dat wij met ons verstand kennis van God kunnen hebben, is op zich al een dogma 'de fide'.

Anoniem zei

Daar gaan we weer. De tyrannie van een te verwaarlozen minderheid.

Omwille van "duizenden gelovigen" – moeten we dogma’s en onfeilbaarheid afschaffen. Maar wat met de 3 Miljoen andere katholieken in Vlaanderen? En wat met 1,2 miljard katholieken wereldwijd? Nee, er dolen er paar marginale katholieken rond in Vlaanderen die menen dat de KErk er beter bij zou varen indien de paus zijn onfeilbaarheid kwijt zou zijn.

Net zoals we zo hoogst nodig een homohuwelijk moeten invoeren, en het concept ‘huwelijk’ herdefiniëren en opblazen.

Het huwelijk is een sacrament, tussen en man en vrouw met de bedoeling kinderen te baren, en katholiek op te voeden. De wetgever heeft dat huwelijk gekaapt om het in het belastingsrecht te kunnen invoeren, zodat kinderen van hun ouders konden erven. Tegenwoordig heeft dat geen belang meer, omdat er toch belasting betaald wordt, en recente onwikkelingen in het erfrecht dat toelaat dat verre vrienden gunstiger kunnen erven, maakt het huwelijk des te zinlozer. Toch meent een homolobby dat zij ook aan die zinloosheid moeten kunnen deelnemen, omdat ze zich verstoten voelen – of zoiets. En het huwelijk werd geherdifinieerd ten voordele van een paar uitzonderingen. 2% van alle ‘huwelijken’ is een homohuwelijk. De waarheid ether is dat wetgever is sowieso anti-huwelijk is, omdat het huwelijk, de kinderen en daarmee het gezin, de basis van een gezonde economie vormen. Maar omdat ze economisch stelsel aanhangen dat het eigendomsrecht niet respecteert, moet het huwelijk, en daarmee het gezin gedesitegreerd worden. En ze zijn daar heel goed in geslaagd.

Zoals ze zo hoogstnodig kindereuthanasie moesten invoeren, terwijl er maar 1, of 2 kinderen per jaar in aanmerking voor komen.

Net zoals we zo hoogstnodig homo-priesters, of getrouwde priesters nodig zouden hebben. Alsof het celibaat de belangrijkste reden zou zijn dat er geen priesterroepingen zouden zijn. Alsof indien priesters mochten trouwen, de bisdommen opeens overrompeld zouden worden met kandidaat priester?

Hetzelfde met de vrouwelijk priesters. Hoeveel vrouwen het priestertekort kunnen oplossen? Hoeveel vrouwen staan er in Vlaanderen te popelen priesteres te worden? 1? 2? Of helemaal geen? Maar toch zijn er mensen die menen dat ze het concept ‘priester’ moeten opblazen, voor redenen…. Ja, voor welke reden eigenlijk? Ten voordele van de uitzondering.

De tyrannie van de uitzonderingen. De tyrannie van de maatschappelijk marginalen.

Trouwens; het gaat in deze blogspost niet over dogma’s. Het gaat er hier over dat Bergoglio geen paus is, laat staan dat er hier beweerd wordt dat hij onfeilbaar zou zijn. De man is niet eens katholiek, laat staan onfeilbaar. En ik kan dat met een gerust geweten zeggen want H. Paulus schijft dat naast gedoopt te zijn, dat de belangrijkste conditie katholiek te zijn, is dat je het geloof moet verkondigen.

Bergoglio verkondigt het Geloof helemaal niet. Dus is hij niet katholiek. Punt. Samen met al die andere Belgische bischoppen.

Je redenering houdt geen steek. Zoals elk syncretisme, leidt het tot relativisme en uiteindelijk nihilisme. Als je meent dat deze blogmoderator geen recht heeft in naam van de gelovigen te spreken, dan hebt jij dat evenmin, of mag jij dat wel omdat jij wel onfeilbaar bent, of simpelweg hypocriet? Trouwens, deze blogmoderator spreekt niet namens de gelovigen, maar past hetgeen er in de Geopenbaarde Waarheid en de Katholieke Traditie te lezen staat toe op Bergoglio.

Wees toch eens 1 keer eerlijk - doe het voor jezelf - en geef toe dat je toch niet katholiek wil zijn en de Kerk haat. Als er toch zoveel mis is met de Katholieke Kerk, hoepel dan op, en neem je paar duizend andere gelovigen, en je onverdraagzame hypocrisie, met je mee.

Anoniem zei

Heeft God dogma’s geopenbaard, de onfeilbaarheid van de paus bijvoorbeeld?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Dat de Paus als opvolger van Petrus onfeilbaar is wanneer hij 'ex cathedra' spreekt is inderdaad een dogma 'de fide'.

Gebaseerd op de Heilige Schrift:

Mat 16:16 Simon Petrus antwoordde: Gij zijt de Christus, de Zoon van de levende God!
Mat 16:17 Jezus antwoordde: Zalig zijt gij, Simon, zoon van Jona; want niet vlees en bloed hebben u dit geopenbaard, maar Mijn Vader, die in de hemel is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------