BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 21 oktober 2019

BREAKING: De heidense Pachamama-afgodsbeelden werden maandagochtend door Rooms-getrouwe Katholieken in de Tiber gegooid:








1 opmerking:

Anoniem zei

E.H. Mark Goring beweert dat het Vaticaan bevestigd heeft dat ze niet weten wat die beelden betekenen. Wikipedia legt het anders uitgebreid uit. Pachamama is een vruchtbaarheidsgodin in de Inca godsdienst, vooral in de Peruviaanse Andes. De ritus van de cultus rond Pachamama en Pacha Kamaq is zo heidens als maar kan. Tegenwoordig wordt Pachamama ook verafgod in in de New Age religie, en heeft betekenis in politiek activisme van de inheemse bevolking van de Andes.

Als je wil zien hoe het er allemaal aan toe gaat, moet je maar op YouTube kijken met de zoektermen "Pachamama in Machu Picchu", of beter zelfs "Pachamama in Cuzco", compleet met homovlaggen.

Eigenlijk geen homovlag - of the Gay Pride vlag, maar de vlag van het Inca rijk; de Quechua vlag.

Maar dat is historisch niet correct. De Quechua vlag symboliseerde de Inca zelf, niet het rijk. En de Quecha heeft een extra blauwe streep onderaan. Echter, Gilbert Baker, de ontwerper van de gay pride vlag heeft zijn vlag op hetzelfde ogenblik ontwikkeld, toen in Peru de Quechua vlag het symbool werd voor de trots van de inheemse bevolking van de Andes.

En hier is het belangrijk even uit te wijden.

Ook al zijn de homovlag en Quechua vlag twee verschillende vlaggen, ze reprersenteren zo exact dezelfde dingen;

De kleuren van de homovlag hebben een betekenis;

Van boven naar onder;
Sex
Leven
Genezing
Zonnelicht
Natuur
Magie/Kunst
Sereniteit
Geest.

De historiciteit van de Machamama verafgoding door de Inca's, is iets anders dan wat het vandaag voorstelt. Het activisme van de gay-pride gaat veel verder dan alleen seksuele geaardheid. Lees de biografie van Gilbert Baker maar, dat is frapant.

De twee vlaggen zijn propaganda middelen, om politieke agenda's door te drukken.

Een agenda die aggressief vijandig staat ten aanzien van de katholieke geloofsleer en moraal filosofie. En veel erger zelfs; zelfs wanneer je niet katholiek bent, is die agenda mensonterend, anti-menselijk. Dat maakt hetgeen dat Bergoglio met Machamama doet, des te duivelser.

Je kent die bumpersticker wel;

"Heaven doesn't want me, and hell is afraid I'll to take over. "

Dat hij die sticker maar op de pope mobil plakt.

Bergoglio is erger dan de satan.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------