BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 7 september 2023

De Bastaardkerkers - met de 'bisschoppen' op kop - hebben kennelijk hun eigen ruiten ingegooid: "Halewijn NV maakt intentie tot herstructurering bekend"

Heer Halewijn met zijn liedekijn is stilaan aan het eind van zijn Latijn


Halewijn NV, uitgever van onder andere het weekblad 'Kerk&Leven' en de website 'Kerknet.be', maakte vandaag zijn intentie tot collectief ontslag bekend aan haar personeelsafgevaardigden.

Halewijn kampt met een aanhoudende en sterke daling van het aantal abonnementen op 'Kerk&Leven'. Daarnaast zetten ook het verouderde machinepark en het complexe logistieke productieproces in een competitieve markt de toekomst van de activiteiten van Halewijn NV ernstig onder druk.

Halewijn NV wil door te focussen op haar kernactiviteit evolueren naar een hedendaags en rendabel crossmediaal bedrijf. Daarom heeft Halewijn NV de intentie om de activiteiten van de zetterij en het commerciële drukwerk stop te zetten en de redactie en printroom af te slanken. Indien de intentie tot collectief ontslag wordt bevestigd, kan dit een mogelijke impact hebben op 21 werknemers.

Bron: Halewijn NV

Bedenking:

Een 'katholiek' weekblad moet Katholiek zijn en moet zeker géén spreekbuis willen zijn voor de vrijzinnige homo- en moslimlobby van de CD&V! De totale implosie van de Bastaardkerk zal nu snel volgen!

Spreuken 15:25 "Jahweh haalt het huis der hoogmoedigen neer".

2 opmerkingen:

Anoniem zei

“CD&V had zich weer in de markt gezet, als serieuze partij bezorgd om de gewone man. En dan trekt de voorzitter op tv oranje netkousen aan”

Seksuele perversie alom.

Anoniem zei

Cd&v-voorzitter Sammy Mahdi wint dragqueenshow op naaldhakken van 20 centimeter

Vilvoorde - De verrassing in het VTM-programma ‘Make up your mind’ was groot bij de ontmaskering van de oranje dragqueen. Sommige kijkers verslikten zich misschien even in hun drankje, want het was niemand minder dan cd&v-voorzitter Sammy Mahdi die op naaldhakken van 20 centimeter de overwinning binnenhaalde.

“Het basisprincipe van de christendemocraten is dat elk mens telt", aldus de voorzitter van cd&v.

IEDEREEN, BEHALVE DE KATHOLIEKEN NATUURLIJK!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------