BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 30 mei 2022

Het laatste voorbeeld van een ontspoorde, politiek gestuurde genderideologie: 'Federale ambtenaren krijgen brochure rond genderinclusief taalgebruik'

"Zeg niet "geachte meneer/mevrouw", maar "beste" en vermijd hij/zij/zijn/haar"





























Alle federale ambtenaren hebben een brochure gekregen over 'genderinclusief' taalgebruik. De tips moeten leiden tot een overheidscommunicatie waar iedereen zich in kan herkennen. Zo roept de brochure op om het woord 'arts' te gebruiken in plaats van geneesheer of 'leerkracht' in plaats van leraar of lerares. Het gaat echter niet om een reeks regels die ambtenaren moeten naleven. Het zijn tips die het overheidspersoneel bewust moet maken van inclusief schrijven. "Het is een manier van schrijven met als doel om respectvol met gender om te gaan en in het bijzonder voor de plaats van het vrouwelijke in de communicatie", is te lezen in de brochure. De brochure komt er op initiatief van minister (m/v) van Ambtenarenzaken Petra De Sutter (Groen). "Als je een gendergelijk beleid wil voeren en vrouwen alle kansen wil geven, dan hoort een gegenderd woordgebruik niet meer. Vrouwen zijn net zo goed aanwezig op de arbeidsmarkt als mannen en dat moet worden weerspiegeld in ons taalgebruik", legt De Sutter uit.


Enkele bedenkingen:

Dus, om het vrouwelijke aspect in de overheidscommunicatie een plaats te geven, moet het verdwijnen?

In de genderideologie heeft 'sekse' plaatsgemaakt voor gender. Oftewel het 'lichaam' heeft plaatsgemaakt voor de 'geest' - of zo u wil - voor een 'gevoel'. Of is het toch maar een gevaarlijke, politieke ideologie?

Vraag: Waarom worden we net nu bestookt met deze nonsens? We kunnen onze verwarming niet meer betalen en dan nu dit. Zijn er echt géén andere prioriteiten?

Antwoord: Onze politieke 'leiders' zijn wanhopig! Het volk volgt niet meer en daarom moeten nu de ambtenaren op de proef gesteld worden. Ze moeten 'getest' worden. Wie van de ambtenaren is nog onvoorwaardelijk loyaal aan het regime? Wie kunnen onze politici binnen het staatsapparaat nog vertrouwen en wie niet? Wie is bereid om zijn verstand in te leveren en vanaf nu niet meer te denken? Wie voert blindelings bevelen uit en wie niet?

Ja, onze politieke 'leiders' zijn in paniek. De crash van onze samenleving is bezig in slow motion. De positie van onze politieke 'leiders' begint te wankelen en daarom worden ze met gekheid geslagen. Daarom wordt ons dit alles door het strot geduwd om met steeds méér repressie elke vorm van dissidentie in de kiem te smoren.


Link naar de 'brochure':

https://fedweb.belgium.be/sites/default/files/downloads/folder%20inclusive%20writing%20NL%20final%20v5.pdf


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------