BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 15 mei 2022

Enkele punten uit de Verklaring van Aartsbisschop Carlo Maria Viganò naar aanleiding van de arrestatie van Joseph Kardinaal Zen



















De vergiftigde vruchten van de Chinees-Vaticaanse overeenkomst zijn nu zichtbaar. De Bergogliaanse-kerk zwijgt liever over de vervolging van de Katholieken die tot de clandestiene Kerk behoren, nadat ze hen hebben overgeleverd aan de represailles van de Chinese Communistische Partij. In ruil daarvoor beloont Peking het Vaticaan voor zijn 'diensten' met een substantiële jaarlijkse financiering: de huurlingen laten zich kopen met dertig zilverstukken die druipen van het bloed van de martelaren van de Kerk van de Stilte.

In september 2020, aan de vooravond van de hernieuwing van die beruchte overeenkomst, kwam Kardinaal Zen naar Rome om Bergoglio te spreken, die hem prompt vernederde met een 'verontwaardigde' weigering om hem te ontmoeten vanwege het bekende standpunt van de Chinese kardinaal over de overeenkomst. Deze belediging tegenover een Prins van de Kerk gaf een duidelijk signaal aan de Chinese dictatuur, die zich toen vrij voelde om te handelen zonder bang te zijn voor consequenties of dat het Vaticaan een standpunt zou innemen.

De tegenwoordige huurder van het Vaticaan - Bergoglio - beschikt blijkbaar wél over de nodige tijd om hooggeplaatste vertegenwoordigers van de Nieuwe Wereldorde, vertegenwoordigers van het globalisme, woekeraars, dictators en oorlogsmisdadigers te ontmoeten. Bergoglio ging zelfs zover om de vrouwen van de strijders die vechten in het neonazistische Azov-bataljon te ontvangen. Nog steeds gebruiken deze criminelen etnisch Russische burgers als menselijk schild tijdens de Russische belegering van de staalfabriek Azovstal.

Deze houding van ongeëvenaarde dubbelhartigheid, die allesbehalve dubbelzinnig is, laat zien hoe Bergoglio's 'diepe kerk' volledig is afgestemd op het psycho-pandemische verhaal, maar ook op de krankzinnige manier waarop de Amerikaanse 'diepe staat' de Russisch-Oekraïense crisis aanstuurt.

+ Carlo Maria Viganò, Archbishop
13 Mei 2022

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit blog heeft al jaren het Chino-Varicaans Verdrag ronduit als "verraad" beschreven van de tientallen miljoenen Katholieke Chinezen die ondanks communistische onderdrukking, doorheen generaties, het Geloof trouw gebleven zijn.

Eigenlijk is het eerder verbazend dat de Chinese autoriteiten pas nu Kardinaal Zen gearresteerd hebben. Ze hadden anders al jaren vrijgeleide gekregen van het Vaticaan.
Tja; ze zullen eerder bang gehad hebben van de eigen achterban dan van de clown in het Vaticaan.

Zoals altijd, het Vaticaan doet wat de communisten nooit gedurft hebben. Als communisme atheïstisch zou moeten zijn, vraag ik me af welk woord voor katholicisme gehanteerd moet worden.

Men moet zich natuurlijk wel bewust zijn dat er een verschil is tussen katholicisme en de Katholieke Kerk.

Anoniem zei

De woordmelding van ZE Aartsbisschop Viganò brengt het kort en krachtig op het punt.
Het commentaar erachter eveneens.

Om Joseph CardRatzinger te citeren: de Katholieke Kerk is geen club, geen vereniging, geen vennootschap; er zijn daar ook geen lidkaarten van -(wat ook peronistische kwakzalvers en persoonlijkheidsgestoorden daarover beweren willen NVDA).
De Hl. Katholieke Kerk is het Mystieke Lichaam van Christus.

Bergoglio is natuurlijk niet katholiek- sedert 9 jaar heeft hij met woord en daad honderden malen getoond, dat hij niet katholiek is- en erger nog: dat hij niet katholiek wil zijn en het Katholieke Geloof en Kerk kapot wil maken.
Des te erger het diepe zwijgen van vele kardinalen.
Juist daarom en in die context is het ook zeer moeilijk te bewijzen, dat Bergoglio ongeldig gekozen werd.
Overigens zijn er maar 2 voorwaarden waaraan een pauskandidaat moet voldoen: hij moet van mannelijk geslacht zijn en de kiezers moeten in overtuiging zijn dat de kandidaat katholiek is.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

De verkiezing van Bergoglio was ongeldig omdat er al een zittende Paus was!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------