BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 12 juli 2021

Waarvoor wij al maanden geleden hebben gewaarschuwd, is gebeurd: "Frankrijk en Griekenland verplichten vaccinatie voor alle werknemers in de zorgsector" en worden daardoor de facto Nazi-dictaturen
















Frankrijk verplicht de coronavaccinatie voor alle personeel dat in de zorgsector werkt. Dat heeft president Emmanuel Macron aangekondigd tijdens een toespraak. Ook Griekenland kondigt dezelfde maatregel aan. Macron moedigt alle Fransen aan om zich te laten vaccineren. "Het vaccin beschermt ons ook tegen de deltavariant. Als iedereen gevaccineerd is, kunnen we terug leven zoals voor de uitbraak van de coronapandemie."

Alle werknemers die in zorginstellingen werken in Frankrijk moeten tegen 15 september gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron aangekondigd in een televisietoespraak.

De maatregel geldt voor alle werknemers van ziekenhuizen, woonzorgcentra en instellingen voor personen met een handicap. Ook thuisverpleegkundigen moeten gevaccineerd zijn tegen midden september. Volgens Macron zijn momenteel 9 miljoen doses coronavaccin beschikbaar. De president benadrukte ook dat men zich de vraag zal moeten stellen of de vaccinatie voor alle Fransen verplicht moet worden, als de vaccinatiecampagne niet snel genoeg vooruit gaat.

De Griekse eerste minister Kyriakos Mitsotakis kondigde eerder op de avond eveneens aan dat alle mensen die in de ziekenhuis- en zorgsector werken verplicht moeten worden gevaccineerd in zijn land. In Griekenland gaat de verplichting ten laatste op 16 augustus in voor personeel in woonzorgcentra. Voor mensen die in de gezondheidszorg werken geldt de verplichting vanaf 1 september.


Pass sanitaire

Macron kondigde daarnaast een uitbreiding van de zogenoemde "pass sanitaire" of gezondheidspas aan die iedereen vanaf volgende maand zal moeten kunnen voorleggen om binnen te mogen in cafés, restaurants, winkelcentra, vliegtuigen, treinen, bioscopen en ga zo maar door. Enkel wie is gevaccineerd of wie een negatieve test kan voorleggen, zal daar nog binnen mogen.

Vanaf volgend schooljaar organiseert Frankrijk specifieke vaccinatiecampagnes voor de scholen. In Frankrijk is de vaccinatie, net zoals in België, mogelijk vanaf 12 jaar. Nog vanaf september zullen de mensen die al volledig gevaccineerd zijn, een herinnering krijgen om ook een derde prik te kunnen krijgen om de weerstand tegen het virus te verhogen. Het gaat in eerste instantie over de mensen die al in januari en februari hun vaccins kregen.

We wensen Emmanuel de Robespierre alvast héél véél succes met zijn 'moedige' plannen, maar dit gaat hem niet worden! Het einde van Macron komt nu wel in zicht!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

De lucht boven mijn hoofd is leeg. Ik hoor amper een auto. De cinema's zijn leeg - in Nederland tenminste. De terrassen zijn zeker niet vol. Restaurants evenmin. De kerken zijn leeg. Er zitten wel veel families in hun achtertuin. Ik ben er zeker van dat het in Frankrijk momenteel niet erg anders uitziet. Pass sanitair? Pas sensible. Mensen blijven al thuis omdat ze niet bezeikt willen worden met hun zever wanneer ze het huis verlaten. Daar komen ze nog van terug. Dat ze maar wat liegen over hun delta variant cijfers. "De helft van jongeren die uit Spanje terugkeren zijn positief" lees ik op de VRT. Ja, het zal wel .... tenminste als die variant een paar 10.000 keren meer besmettelijk is dan het origineel. Serieus blijven jongens. Serieus blijven. Of bereiden jullie je voor op een carrière als stand-up comedian voor wanneer jullie het virus overwonnen hebben?

Anoniem zei

Als mensen de christelijke daad van naastenliefde, die vaccinatie in wezen is, niet stellen, moet de overheid ze wel verplichten.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Jezelf vrijwillig laten inspuiten met een potentieel dodelijke substantie heeft niets met 'naastenliefde' te maken, maar komt neer op zelfmoord. Wanneer je verplicht en onder dwang zou inspoten worden, dan is het moord. Een klein verschil!

Er is niet aangetoond, dat de vaccins veilig zouden zijn (eerder het tegendeel is waar).

Er is niet aan aangetoond, dat de vaccins zouden werken (eerder het tegendeel is waar).

Anoniem zei

Aan anoniem 13 juli 2021 van 07:03

U bent stapelzot.
Het kan nooit de opgave van de staat zijn om christelijke naastenliefde aan zijn bevolking te verplichten :-)
Bij gelijkheid van godsdiensten moest dit dan ook voor de moslims/de islam, de hindoes, de boedhisten en voor de chines communisten helden.
Nog pikanter wordt het, wanneer Uw zienswijze volgend, "de staat de daad van christelijke naastenliefde, die de huwelijksact is, bij verweigering (van de vrouw) met recht kan verplichten" ...
Dat is onzin puur.

De zogenoemde " inenting" tegen corona heeft niets met christelijke naastenliefde maar alles met egoîsme te doen:
inderdaad heeft het vaccin van Pfizer een relatieve beschutting voor lichte gevallen van SARSCoV2 tot effect; de reductie van de mortaliteit en van de zware Covid19-gevallen is veel minder, en werd na de leeftijd van 75 jaar (dat is nu juist het publiek van de bejaardentehuizen) nooit aangetoond.
Pfizer zelf liet door haar eigen CEO op 13 april 2021 verluiden, dat een effect van het vaccin bij 80-plussers niet verwacht kan worden ;-) LOL
Het vaccin is overigens niet steriliserend: men kan ook na 2 inentingen nog ziek worden en lang nadien opnieuw positief getest worden en men kan het virus aan anderen overdragen- en , bij geval van hun zwakte, ook tot Covid19 brengen.
Dat is zo'n soort "christelijke naastenliefde à la Roger VanGheluwe en Danneels met hoogstilisering van pedofilie en homofilie waarbij de slachtoffers dit uit "christelijke naastenliefde" zouden moeten doen.
Walgelijk.

Anoniem zei

"Christelijke naastenliefde verplichten" Dan is Macron de nieuwe katholieke koning die het katholicisme gaat herstellen zeker, die er in een aantal profetieën beloofd wordt.

Of zijn mijn christelijke naasten die illegalen (dans papiers) die in de vaccinatiecentra "vrijwilligers werk doen?

Verplichte naastenliefde of werken zonder betaald te worden lijkt mij eerder slavernij.

Aan al diegenen die wel over hun vrije wil wensen te beschikken zeg ik; je bent niet alleen als je het vaccin weigert.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------