BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 7 juli 2021

Anoniem zei: "In de geest van 2 Kor 1:24 schrijf ik"

Waarom COVID zoals AIDS is: een Life-style-ziekte die politiek wordt misbruikt


HIV meets COVID = beide visualiseringen van de respectieve virussen zijn volstrekt imaginair





















In 1981 zagen dokters in New York en Los Angeles gezonde jonge mannen ziek worden en binnen de paar maanden sterven, klaarblijkelijk door een defect immuunsysteem. In 1983 identificeerden virologen een nieuw pathogeen: HIV.

De eerste overeenkomst tussen Covid en AIDS is, dat 'ze' onmiddellijk een vaccin hadden, dat (1) niet werkte, (2) de patiënt uiteindelijk doodde, (3) 'novel' was, en (4) waarmee de fabrikant zijn zakken gevuld heeft. Oorspronkelijk was de sterfteratio voor AIDS 100%, maar naarmate men de doses van het 'vaccin' verlaagde, steeg de overlevingskans. Na verjaring van de patenten van het vaccin steeg de overlevingskans naar vrijwel 100%.

A propos, het AIDS-vaccin werd door GlaxoSmithKline geproduceerd. Het verwondert me niet dat GSK voorlopig geen Covid-vaccin op de markt gebracht heeft.

Een tweede, belangrijkere overeenkomst tussen Covid en AIDS is de politieke context.

Virologen ontdekten snel dat homoseksuele mannen en intraveneuze druggebruikers een veel hoger risico liepen op besmetting. Men vreesde dat indien men deze realiteit openlijk zou verklaren, dat (1) omwille van politieke en publieke opinie van deze twee groepen (begin jaren 1980) er geen subsidie beschikbaar gemaakt zou worden voor onderzoek naar de HIV/AIDS, en (2) dat deze twee groepen verder gestigmatiseerd zouden worden door een ziekte die duidelijk een ‘life-style’-ziekte was.

Vervolgens beschouwde elk onderzoekproject dat gefinancierd werd door overheidssubsidies niet alleen homoseksuelen en drugverslaafden, maar elke demografie, zowel mannelijk, vrouwelijk, jong, oud, dik, dun, onafhankelijk van sociale achtergrond, of seksuele 'geaardheid' – die niet vermeld werd – of al dan niet seksueel actief was, als een risico-groep.

De publieke informatiecampagnes van de overheid hadden één boodschap; “Iedereen loopt risico”. Hetgeen ronduit een leugen was. Maar de leugen diende om publieke steun te vinden voor overheidsfinanciering voor het onderzoek naar HIV/AIDS.

Dit had twee kwalijke bijeffecten: (1) de groep die de steun nodig had, kreeg die niet (genoeg), en (2) iedereen was bang.

DIT MAAKT DE POLITIEKE RESPONS OP HIV/AIDS IDENTIEK AAN DE RESPONS OP COVID --- MEN SPEELT EEN SPEL MET GUNSTELINGEN --- en houdt het volk voor dom.

Voor AIDS werden homoseksuele mannen en intraveneuze druggebruikers beschermd tegen stigmatisatie, hetgeen leidde tot een situatie waarin ze de nodige aandacht en hulp niet kregen omdat (1) het geen probleem was dat beperkt was tot hun levenswijze, maar belangrijker (2) omdat alle andere groepen zoveel hulp kregen. Vandaag met Covid zijn het de ouden van dagen die de hulp niet krijgen.

Tot nu toe doet men er mijn inziens niets aan om rusthuizen Covid-vrij te houden, terwijl als het ware kinderen alleen een school binnen mogen na het afleggen van een negatieve Covid-test.

Omdat net zoals met HIV/AIDS ook iedereen bang moet worden gemaakt voor Covid-19, doet men er alles aan om besmettingen te ontdekken bij jongere generaties, en liefst bij kinderen. Dit vergroot de afzetmarkt voor het vaccin en de test. Dit leidde onder andere tot een verplichte HIV/AIDS-test voor pasgeboren baby's in New York in de jaren 1980/90.

Herinner u ook de Aids-babies in Afrika, waarvoor net zoals Covid, ettelijke miljarden steun ‘beloofd’ werd door de G7. De vaccins voor Afrika die de G7 vorige maand beloofd heeft, zijn déjà vu.


De politieke reactie op Covid en AIDS is identiek

Daarenboven is AIDS net zoals Covid in zekere mate een ‘life-style’-ziekte; namelijk dieet.

Het verband tussen Covid-mortaliteit en leeftijd is duidelijk en heeft uiteraard niets te maken met life-style, maar wél alles met het feit, dat oude mensen sterven.

Maar in de politieke drang om iedereen bang te maken, verzwijgt men dat er een overduidelijke LINK BESTAAT TUSSEN COVID-MORTALITEIT EN OVERGEWICHT.

Uw gewicht is een life-style-keuze – tenzij er een klinische reden bestaat voor overgewicht zoals diabetes of nierziekte.

In april heeft The Lanclet het definitieve onderzoek gepubliceerd van een studie over de link tussen Covid-mortaliteit, hospitalisatie en overgewicht.

Het blijkt dat voor mensen ouder dan 70 jaar overgewicht weinig invloed heeft op de uitkomst van een Covid-besmetting en mogelijk resulterend ziektebeeld dat tot hospitalisatie en/of dood leidt. Oude mensen hebben een verlaagd immuunsysteem en oude mensen sterven nu eenmaal.

Het blijkt ook dat hoe jonger de patiënt, hoe hoger de invloed van overgewicht is op het verloop van het mogelijk resulterend ziektebeeld.

IEDEREEN – zoals uit de data van 7 miljoen Britten blijkt – iedereen jonger dan 70 jaar die met Covid gehospitaliseerd is, WAS ZWAARLIJVIG.

Men moet niet eens obees/morbide zwaarlijvig zijn, een Body Mass Index (BMI) van meer dan 35 is genoeg. (Een BMI van 18 tot 25 is normaal)

Een persoon met BMI >35 tussen 40 en 60 jaar, heeft 5 keer meer kans van Covid te sterven dan iemand met een normale BMI. Iemand jonger dan 40 met een normale BMI loopt 0,0001% kans met Covid te sterven. Dat zijn zij die aan iets anders sterven en toevallig met Covid besmet waren. Zelfs in de leeftijdsgroep van 40-59, was de mortaliteit 0,001% voor mensen met een normale BMI.

Met andere woorden: ga op dieet en je overlevingskans gaat omhoog, veel meer dan met een vaccin – ZONDER de negatieve neveneffecten van het vaccin, maar MET de positieve neveneffecten van een gezond gewicht.


BESLUIT

Natuurlijk heeft niemand in de pers dit onderzoekt vermeld.

Natuurlijk niet; het is gewoon niet ‘in’ om patiënten tot slachtoffer van hun levenswijze te maken – net zoals een generatie terug met HIV-patiënten.

Alleen deze keer, heeft men niet alleen iedereen bang gemaakt met iets dat essentieel géén risico inhoudt, maar heeft men een lockdown-theater gespeeld dat onmetelijk veel meer schade heeft aangericht dan de HIV-propaganda een generatie terug; niet in het geringste aan de ontwikkeling van de jeugd.

Op academisch vlak, hebben ze een heel schooljaar leerachterstand.

Op fysisch gebied; Als je vandaag jongeren ziet --- vooral bij meisjes valt het op omdat ze wanneer de zon schijnt ze op straat alleen hun meest intieme zones verhullen --- ZE ZIEN ER ECHT NIET GOED UIT. Bleek, te mager of te vet, gebrek aan spierspanning (spiertonus), de huid vertoont tekenen van gebrek aan bloeddoorstroming. De huid is week, met een gebrek aan elasticiteit, alsof ze 50 jaar oud zijn. Dit is vast en zeker het resultaat van een jaar lang binnen stil zitten zonder beweging en een slecht dieet --- met alle kwalijke gevolgen voor postuur en beenderstelsel van dien. De manier waarop ze wandelen, is onzeker en krom t.g.v. te zwakke spieren, (en ik vermoed ook door gebrek aan zelfvertrouwen).

Ook op psychisch vlak hoor ik ook niet veel goed nieuws.

Wat men met de jeugd gedaan heeft, zal de geschiedenis ingaan als de grootste misdaad tegen de mensheid ooit.

Voer de legerdienstplicht terug in. De jeugd heeft het nodig. Want eerlijk gezegd, wat is een jaar meer of minder wanneer je er een levenslang voordeel uit haalt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een andere overkomst tussen HIV/AIDS en Covid is de Origin Story

Net zoals met Covid nu, gingen er in jaren 1980/90 twee groepen therorieën de ronde; de ene sprak over een dier naar mens besmetting; mensen die seksuele relaties met apen gehad zouden hebben. De andere theorie sprak over een biologisch wapen dat door de CIA in een laboratorium ontwikkeld zou zijn om de Afrikaanse bevolking uit te dunnen.

Met Covid is er de Wuhan Labo theorie – een labo dat met Amerikaanse overheidsgelden onderzoek gedaan heeft naar vleermuis virussen. Dat is wel feit. En uiteraard de consumptie van vleermuizen door Chinezen – de dier-naar-mens infectie theorie.

The Guardian Angel zei

Het staat vast dat AIDS initieel werd veroorzaakt door overmatig druggebruik - typisch een fenomeen binnen de homo-scène - en in tweede instantie door de medicatie tégen HIV.

The Guardian Angel zei

The Lancet

https://www.thelancet.com/journals/landia/article/PIIS2213-8587(21)00089-9/fulltext

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------