BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 3 mei 2020

Stay-at-Home-protest in California






1 opmerking:

Anoniem zei

De veiligheidsraad heeft in haar wijsheid beslist om de aan- en verkoop van mondmaskers aan de supermarkten over te laten – hetgeen voorheen verboden was.

Ik ben blij dat ze mijn advies gevolgd hebben.

Ik heb in de commentaren reeds een paar weken geleden de draak gestoken dat de overheid hopeloos incompetent is, en niet eens in staat is een paar miljoen mondmaskers te kopen - die niet onder rattenschijt zitten. Als je dat vergelijkt met de kopers voor een supermarket, die altijd over miljoenen stuks per aankoop spreken, dan moet de overheid zich schamen, en dan durven ze het nog uitbazuinen ook.

Ik heb voor zo lang dit blog bestaat in de commentaren geschreven dat de overheid totaal incompetent is, ze kunnen gewoon niets, afgezien van het versturen van een beslastingsbrief – hetgeen de enigste functie van de overheid is; ze zijn de buffer tussen de bevolking en de banken die ervoor zorgen dat de banken kaptitaal verwerven.

Het gebrek aan kunde komt van de privatisaties. De overheid doet niets meer. In de overheid is er niemand die nog een industrieel of technisch proces begrijpt. Ze kunnen geen infrastructuur meer bouwen. Dat is niet alleen een gebrek aan geld, maar kunde.

Maar naast het gebrek aan kunde is er ook en schrijnend gebrek aan kennis.

Ze weten zelfs niet meer hoe ze personeel moeten aanwerven met de juiste opleiding; vandaar ze in de vorm van Steven Van Gucht, een dierenarts opgezadeld zitten als interfederale woordvoerder van het crisiscentrum.

Wat die mondmaskers betreft;

Nu de crisis ver voorbij is, moet men opeens mondmaskers dragen. Waarom niet 2 maanden terug? Waarschijnlijk omdat er toen geen mondmaskers waren. Maar de logica houdt geen steek.

Houd je handen van je gezicht; zo luidde het aan het begin van de crisis. Maar een mondmasker is zo ongemakkelijk, dat je constant met je handen aan je gezicht zit te prutsen. Men trekt het mondsmasker op en af, zodanig dat men zo goed als zijn handen aan het mondmasker veegt.

Hopelijk dat de veiligheidsraad ook hier mijn advies volgt, en dat over 2 weken de mondmaskers verboden worden, omdat mensen ze niet gebruiken op een wijze dat het veilig is. Het zijn broeihaarden van infectie. Zeker nu de mensen bijna 2 maanden thuis gezeten hebben, en daardoor een verlaagde immuniteit hebben tegen infecties.

Een korte nota over de supermarkten.

Een nationale bank is de “lender of last resort”, voor de overheid. De laatste instantie die in staat moet zijn de overheid te financieren in geval van crisis.

In 2008 was dat niet zo. De nationale banken wilden de overheid niet meer financieren, nadat ze miljarden verliezen, schulden en rommelkredieten van de banken gekocht hadden. Toen kwamen de cash heavy supermarkten en autofabricanten op het toneel die wel het geld hadden liggen de overheid aan de gang te houden.

Supermarkten en autofabricanten zijn ongelooflijk machtig, machtiger dan de nationale bank.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------