BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 10 mei 2020

De Basilique Notre-Dame de l'Immaculée Conception van Boulogne-sur-Mer



2 opmerkingen:

Anoniem zei

De kerken zijn weer open. In Deurne, het bastaardelijke West-Vlaanderen natuurlijk, is de kerk een corona-testcentrum geworden.


De Sint-Rochuskerk in Deurne is tijdelijk omgebouwd tot dokterspraktijk. De artsen van Geneeskunde voor het Volk gebruiken de kerk om mensen te testen op het coronavirus. "Onze overleden collega Dirk Van Duppen zou trots zijn op wat hier gebeurt", zegt dokter Anne Delespaul.

Trots dat de PVDA communisten van Geneeskunde voor het Volk een kerk gedesacraliseerd hebben.

Anoniem zei

Hoe de Romeinen omgingen met Corona virussen.

In de brieven aan Lucillius, (Brief 78, 'hoe om te gaan met ziekte', geeft Lucius Seneca (1st eeuw NChr) goed advies.

Leuk om het te lezen, en zeker een opstekertje in deze tijden, waarin we ons moeten herinneren dat de mensheid niet nieuws doormaakt en dat wijze mensen uit het verleden, dezelfde problemen die wie vandaag ervaren, ook hebben moeten overkomen.

"
[5] Neem dus je toevlucht tot deze geneesmiddelen. De dokter zal je uitleggen hoeveel je moet wandelen en hoeveel je moet oefenen; dat je niet moet toegeven aan lamlendigheid waartoe een zwakke gezondheid neigt; dat je hardop moet lezen en zo je ademhaling die gehinderd wordt door benauwdheid moet trainen; dat je boottochtjes moet maken en zo je ingewanden met milde schommelingen in beweging moet brengen; wat voor voeding je moet gebruiken, wanneer je wijn te hulp moet roepen om op krachten te komen, wanneer je er vanaf moet blijven om niet te prikkelen en de hoest te verergeren. Ik schrijf jou datgene voor wat niet alleen een geneesmiddel tegen deze ziekte is maar tegen het hele leven: minacht de dood. Niets is meer naargeestig wanneer we aan de angst daarvoor ontsnapt zijn.

[6] Deze drie zaken zijn bij elke ziekte zwaar: de angst voor de dood, fysiek leed, het ontbreken van genietingen. Over de dood is al genoeg gezegd: dit ene wil ik nog benadrukken, dat het om angst gaat niet voor de dood maar voor de natuur. Ziekte heeft de dood van velen uitgesteld en dood gaan was in hun ogen hun heil. Dood ga je, niet omdat je ziek bent, maar omdat je leeft. Dat blijft voor jou overeind, ook als je genezen bent. Wanneer je opknapt ben je niet ontsnapt aan de dood, maar aan je conditie."

Lees verder hier;
https://benbijnsdorp.nl/SenEp078.html

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------