BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 12 mei 2020

BREAKING! Uit een gelekt document van het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt: "Covid-19 is een vals alarm met enorme gevolgen"


Een afdelingschef van de afdeling KM4 “Bescherming van kritieke infrastructuren” van het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een gedetailleerde analyse over de corona-maatregelen in Duitsland opgesteld. De resultaten van de analyse zijn alarmerend, want bij de corona-crisis zou het om een vals alarm gaan.

Omdat alle verzoeken van de afdelingschef om het document aan de minister voor te leggen, afgewezen werden, speelde hij het door aan de crisisstaf en diens vakkundige arbeidskringen op landelijk niveau. Daarop stuurde het Ministerie van Binnenlandse Zaken een brief aan alle ontvangers, waarin het zich van genoemd document distantieerde, hetgeen de echtheid van het document bevestigt.

De afdelingschef komt in zijn analyse tot de conclusie dat de daadwerkelijke gevolgen van Covid-19 de massieve beschermingsmaatregelen en de daaruit voortkomende schades voor de bevolking en de economie van Duitsland niet rechtvaardigen. Als je de gebruikelijke sterftecijfers in Duitsland als vergelijking neemt, dan zou blijken dat het gevaar van Covid-19 voor de bevolking niet groter zou zijn dan dat door veel andere virussen.

Een groot gevaar daarentegen zou uitgaan van het huidige crisismanagement: de beschermingsmaatregelen van de regering richten volgens de auteur dagelijks zware schades aan, die niet alleen van materiële aard zijn, maar ook de gezondheid betreffen. Zo sterven er landelijk patiënten op grond van afgezegde operaties. Daar zouden nog de slachtoffers van de slechtere verzorging van bijvoorbeeld kanker, hartinfarcten en beroertes bijkomen. Ook verzorgingsgevallen lijden onder het terugtrekken van personeel.

“Het crisismanagement en de politieke beslissers zouden een gigantische vermijdbare schade voor onze samenleving kunnen aanrichten, die het potentieel van het corona-virus ver overtreft en onvoorstelbaar leed kan veroorzaken. De stabiliteit van onze maatschappij en het bestand van onze staatkundige orde kunnen bedreigd zijn. Voor de staat dreigen eisen tot hoge schadevergoedingen vanwege duidelijk foute beslissingen.”

Nu de onbalans tussen de gepropageerde bedreiging door het virus en de al bewezen reële schade door de beschermingsmaatregelen duidelijk wordt, zou de opheffing van de maatregelen op korte termijn dringend zijn aan te bevelen. Anders zou in de bevolking de verdenking kunnen toenemen dat de regering met het vasthouden aan de maatregelen vooral gezichtsverlies zou willen voorkomen.

Conclusie: De regering heeft gefaald!


Bron: Wochenblick

Link:


https://www.wochenblick.at/corona-folgenschwerer-fehlalarm/


 

Bron: Document

Link:


https://www.ichbinanderermeinung.de/Dokument93.pdf



Bron: Off-Guardian

Link:

https://off-guardian.org/wp-content/medialibrary/noon-lockdown-v-lockdown.jpg?x98810




2 opmerkingen:

Anoniem zei

De beambte in kwestie van het Bundesinnenministerium Stephan Kohn werd na het eerste doorlekken irect buitengesmete, kort nadien veranderd in "vrijstelling met behoud van wedde".
Zijn computer werd in beslag genomen; de Bundesinnenminister Seehofer probeerde dan het actief doofpotten en muilkorven te verdedigend, dat "deze private meningen niet op papier met de briefkop van het Bundesinnenminsterium mochten verspreid worden".
Leugens boven leugens.
1. Het uitvoerig document bestaat uit 200 bladzijden, met medewerking van vele specialisten en deze keer échte experts, en geen diva's van de televisie.
2. De Bundesinnenminister heeft totnutoe niet gezegd, dat de inhoud van dit document fout zou zijn.
3. Het document werd in het Web gepubliceerd bij * Tichys Einblick, bij * achgut.com en uitvoerig besproken bij de.sputniknews.com
Het totale document staat veilig op een server in Rusland tot grote woede van de corona-dictatoren.
4. De getoonde gelekte documenten zijn NIET op officieel papier van het Bundesinnenministerium geschreven- klaarblijkelijk handelt het zich hier om een eklatante leugen van het Bundesinnenministerium.

Inhoudelijk zwaarste kritiek komt van de pathologen (Prof. Dr. Schirmacher van het Patholog. Institut van de Universiteit Heidelberg, één van de beroemdste Researchcentra in duitsland), van de clinici, van epidemiologen uit Israel en Frankrijk.
Voor 24 mei wordt in Stuttgart een betoging aangekondigd voor 500 000 (een half miljoen) betogers.
Bondskanselier Angela Merkel moest vandaag voor het parlement (Bundestag) antwoorden en sloeg een zeer belabberde figuur.
Vandaag veroordeelde het Verfassunsgericht Hannover de staat Niedersachsen-Hannover tot directe openlegging van al zijn gezondheidsdecreten en van de "expertises" en "inschattingen" die aan de basis van de uitgaans- en contactverboden lagen resp. gelegen zouden hebben.
On les aura.

Anoniem zei

That's the way state officers like Stephan Kohn are treated nowadays in Germany. Staphan Kohn had always been a loyal officer of the German Ministery of Internal Affairs. He did not do anything, which was meant to do any harm to the Federal Republic of Germany, its Government or the German people. He only wanted to post a different point of view because his conscience urged him and he was convinced it was necessary to do so.

For his critical and very objective analysis he was dismissed at once, he had to leave his office on spot. Even a State officer, who has been accused of child molesting probably would not have been dismissed at once. There would have been a kind of Hearing or Trial before.

It's a shame what's happening here. I live in Germany and I can't recognize my own country any more. Something has changed! It's like the dawning of a new dictatorship and I can smell the foul breath of lies, diffamation and corruption everywhere.

In the Mass Media all critical statements which only slightly adverse the current main stream opinion (i. e. "Corona is deadly and would kill us all if Mummy Merkel and her virological court fool Dr. Drosten would not lock down the entire country, ruin the ecology and cause mass impoverishment") are either suppressed or they are mocked about ("loonies, weirdos, conspiracy theorists" that's what everybody who dares having an only slightly different opinion as Dr. Merkel, Dr. Drosten or the other court fools of the Roberrt Koch Institute have).

If I could I would turn my back to this country I was born and spent my entire life and move to another European country, but where to? seemingly it's only marginally better in other European countries. The whole world seems to be gone mad.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------