BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 6 mei 2020

Over de niet te winnen 'oorlog tegen hét corona-virus'


De farmaceutische industrie en haar gekochte virologen proberen momenteel om evidente redenen de ziekteverwekker SARS-CoV2 te definiëren als een stabiele en onveranderlijke vijand. Het corona-virus was echter waarschijnlijk al tussen Kerstmis en Nieuwjaar 2019 in België aanwezig. Toen is echter niemand iets opgevallen. De hel brak pas los na de Carnavalsvakantie toen corona-lijders uit Italië terugkeerden en men is beginnen testen. Het testen heeft het probleem veroorzaakt, omdat men plots valselijk beweerde dat corona een super besmettelijk killer-virus was, dat kon worden opgespoord. Corona-patiënten werden in de ziekenhuizen en in de rusthuizen vaak aan hun lot over gelaten, omdat het personeel wegens het gebrek aan persoonlijke beschermingsmiddel vreesde om zélf besmet te raken.

Een 'corona-vrije wereld' is nu plots het zelf verklaarde doel van de door vaccins geobsedeerde Bill Gates en zijn politieke vrienden. Zij proberen ons echter de illusie te verkopen, dat we oorlog voeren tégen een duidelijk definieerbare vijand in de wereld van de virussen. Omdat een onveranderlijk virus de voorwaarde is voor de handel in allerlei 'tests' en de verplichting door de staat om een vaccin te laten injecteren, dat vooral 'veilig' is voor de vaccinfabrikanten. Maar, net zoals men de griep niet kan uitroeien, kan men ook het corona-virus niet uitroeien.

Na het doormaken van een griep bouwt men afweer op tegen het betreffende subtype, maar door het continu veranderende virus is de opgebouwde immuniteit niet in staat de gevolgen van een infectie compleet teniet te doen. Een volgende infectie met dat subtype zal minder ernstig verlopen, en maakt het mogelijk om met slechts één dosis te vaccineren. De veranderingen in het virus zijn er tevens de oorzaak van dat jaarlijks nieuwe vaccins tegen het virus moeten worden ontwikkeld.

Het oorspronkelijke Wuhan-virus is echter allang verdwenen omwille van de extreem hoge mutatiesnelheid van RNA-virussen, waaronder ook SARS-CoV2. Het is volkomen zeker, dat het SARS-virus constant aan het veranderen is! Welk nut heeft vaccinatie tegen iets dat helemaal niet kan worden gegrepen?

Massale vaccinaties tegen respiratoire virussen zijn sowieso dan ook risicovolle nonsens die in bepaalde gevallen lichamelijk letsel kunnen veroorzaken. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds mensen die ernstig ziek worden na een griepvaccinatie. Bij snel veranderende ziekteverwekkers - zoals bij griepvaccinatie (én SARS-CoV2 ) - is vaccinatiesucces een kwestie van puur geluk. Pas achteraf kan worden vastgesteld of de gevaccineerden het er beter vanaf brachten dan de niet-gevaccineerden. Hoe dan ook blijft vaccinatie een lucratieve business voor de farmaceutische industrie, aangezien een op bewijs gebaseerde voorafgaande beoordeling van de voordelen van een vaccin natuurlijk nooit mogelijk zal zijn.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik probeer nu al een paar weken een korte commentaar te schrijven waarin ik eenvoudig kan uitleggen waarom de corona crisis in België zo hard bijt. Waarom België per miljoen inwoners, het hoogste aantal corona doden heeft. Waarom de regering ongelooflijk complexe regels oplegt van wat al dan niet mag. Waarom de regering zo veel moeite heeft, om een winkel terug open te krijgen.

België is failliet. Van maand tot maand moet de regering de Bank of International Settlements telefoneren, voor een ‘swap line’, in essentie is dit een lening die de nationale bank in de VS, de Federal Reserve uitschrijft. Op die manier kan de Belgische Nationale Bank liquiditeit behouden, leningen aan de staat leveren, terwijl de Belgische Banken voldoende reserves bewaren. De Europese Centrale Bank, het IMF, en de Bank of International Settlements maken ook deel uit van een enorm complex systeem van de Swap Line. De doorsnee Belgische ambtenaar of gepensioneerde – en iedereen die door de staat betaald wordt - trekt zich van dat process niets aan, zo lang het geld maar betaald wordt op het einde van de maand. Maar dat geld komt uit Washington.

Met een ratio van 105% tussen staatschuld en brutonationaal product is België failliet. Wanneer je je hele inkomen ( + een beetje meer ) spendeert aan de interest die je aan leningen moet betalen, ben je failliet.

Dat was vóór de corona crisis, en dan leggen ze de economie stil.

Geen belastingsinkomsten. Vervangingsloon moet betaald worden. Steun aan bedrijven wordt betaald. Maar de leningen moeten wel nog betaald worden. En er moet extra geleend worden want het staatsinkomen is niet toereikend om alle interest te betalen.

DE ENIGSTE REDEN dat Wilmès premier is, is dat er iemand moet zijn om zijn handtekening op de swap line (de lening dus) te plaatsen.

België is zo goed als 100% afhankelijk, (105% eigenlijk) van het Federal Reserve System. Maar om leningen te krijgen van de FED, moet het land aan voorwaarden voldoen. Op dit manier heeft de VS, in de vorm van de FED, IMF, and BIS totale macht over België.

Wanneer je je bedenkt dat de wereldgezondheidsorganisatie een departement van het IMF is, dan weet je dat de WHO de macht heeft om in België de economie stil te leggen, te eisen dat corona patiënten behandeld worden zoals zij dat opdragen, hen medicijnen geeft die de WHO voorschrijft, de bevolking verplicht zich te lanten inenten. Of anders… geen swap line.

Het zou met verbazen indien de Nationale Veiligheidsraad daar uren aan een stuk over maatregelen debatteert. Ik ben vrijwel zeker dat ze tussendoor ook Washington en New York telefoneren om te vragen of ze nog een extra lening krijgen om de maatregelen nog een paar weken te verlengen. Of omgekeerd; dat New York naar Brussel belt, om hen op te dragen de maatregelen 2 weken te verlengen of ze krijgen in de toekomst geen leningen meer.

Dan zien we, net die landen (allemaal in West-Europa) waar er een hoog corona-dodencijfer is relatief tot de grootte van de bevolking; België, Spanje, Italië, en Frankrijk, Groot-Britannië net die landen zijn, die heel veel aanspraak maken op de swap lines. Net die landen blijken de corona crisis prercies zo aan te pakken op de wijze de WHO en het IMF hen opdraagt – zoals het beademen van Corona patiënten – hetgeen tot een zekere dood leidt.

Besluit

Hoe hoger de staatsschuld, en des te slechter het bankwezen in het land, des te hoger de afhankelijkheid op de swap lines, des te hoger de invloed van het IMF op dat land, en daarmee des te hoger het aantal corona doden. Grote verrassing is het Verenigd Koninkrijk, en bevestiging van mijn theorie.

Anoniem zei

1. Het fris opgetreden coronavirus Covid19 is geen super-killer.
Dat is alleen het gruwelsprookje dat met zeer veel tamtam verkocht werd door de weteuropese regeringen, die met de rug aan de muur stonden.
Uit China (Wuhan) was al bekend, dat dit virus wel iedre leeftijdsgroep infecteerde maar kinderen en jongeren niet of nauwelijks ziektesymptomen vertoonden.
Uit Noord-Italiê kwam bij alle hysterie ook snel de melding, dat in de Romagna bij Ferrara een heel dorp gevonden was, dat met het virus in contact gekomen was, en waar GEEN ENKEL mens ziek geworden was.
Een kluif voor de gazetten- hier zou nu de totale immuniteit tegen Covid19 gevonden zijn.
"Het dorp der Super-mensen!"
Pro. Hendrik Streeck van de Universiteit Bonn en de specialist en leider van het velonderzoek in Gangelt (Kreis Heinsberg, grote gelocaliseerde Covid19-haard in Nordrhein-Westfalen, kwam op 15% geînfecteerden in de bevolking aldaar; dat ligt in dezelfde grootteorde van de 8%, die de VUB in een grote steekproef in Brussel vond (consultaties chirurgische spoed); voor Duitsland ca. 1600 000 geînfecteerden, voor Belgiê ca. 800 000.
Zeer dodelijk is Covid19 niet.
2. Covid19 is niet zeer aaanstekend.
Het clustert sterk, kleeft lokaal, en juist daarom is de paniek op bepaalde plaatsen zo groot.
Anderzijds zijn er grote gebieden waar er bijna geen Covid19 voorkomt, en wel dikwijls in de onmiddellijke omgeving van een haard.
Een kleinschalig gedifferentieerde aanpak is nodig- geen algemene lockdowns en uitgaansverboden.
De politiek heef daar met zijn verblinde gekken-virologen en veeartsen zwaarst geblunderd.
3. Welke maatregelen de overheid ook neemt, het verloop van de infectiegolf is steeds hetzelfde: in het begin snel stijgend, tamelijk rap dan een plateau met langzaam zinken van het aantal vers geînfecteerden: en tegelijkertijd een sterfte op hoog niveau, en wel "omdat het virus nu in de homes zit" (sic vanRanst, maar wel 3 weken na het begin van de hecatombe aldaar).
Italiê is het land met de meeste veroudering in Europa, Belgiê is daar ook top, Luxemburg en Frankrijk ook- en de kwaliteit van de homes/ "woonzorgcentra" is nu ook niet fantastisch.
Alleengelaten personeel bij die epidemie, angst en paniek, oversture directies, geen of zeer slecht materiaal, een gezondheidsministerin over haar toeren Maggie DeBlock, veel euthanasiteurs en beademings-freaks: een werkelijk dodelijke cocktail.
Het belgisch bejaardentehuis als sterfhuis.
Een inentingsvaccin kan daar niets aan veranderen.
Dat is weer een hoax van de industrie en van Bill Gates.

Anoniem zei

De enige oplossing:
Totale strengste quarantaine van de bejaaardentehuizen.
Triage: indeling in geînfecteerde homes en niet geînfecteerde homes.
Desinfectie van de leeggemaakte homes, en na een tijd starten met zuivere patienten , die tenminste 20 dagen vooraf in quarantaine waren en drie neative tests hadden.
De zieke en geînfecteerde patiênten zo goed mogelijk en uiterst menselijk verzorgen, met zeer veel gedegen steun van buitenuit , en wel ook van het buitenland.
De euthanasie-moordactie heeft lang genoeg geduurd.

Er zijn zeer goede aanduidingen dat dit virus kunstmatig ontstaan is- en mettertijd weer totaal zal verdwijnen.
Voor de bejaardentehuizen en de kliniken isthet eeen catastrofe.
Er vallen doden (met covid19, meestal niet van Covid19), de levensverwachting schijnt absoluut niet naar beneden te gaan (te weinig doden en dan nog zeer oude), en het wordt uiterst kostelijk.
Marc Van Ranst en Steven Van Gucht zijn aan het einde van hun latijn.
Misschien toch beter de NBC-specialisten uit Rusland roepen.
Die volbrachten fantastisch werk in Bergamo.

Anoniem zei

De Corona crisis is zeker een crisis van het gepraat.

Eigenlijk, het is gepraat over gepraat. Maar geen wetenschappelijk FEIT noch een gedegen overheids BELEID in zicht.

Het is ook een crisis van experts, die elkaar tegenspreken en halverwege doorheen eenieders pleidooi spreken ze zichzelf tegen.

Het gepraat over het gepraat handelt in het algemeen over het heruitvinden van alles wat we tot 2 maanden geleden over virussen wisten. Nu weet men zelfs dat niet meer.

Zoals met alles dat al slecht was voor de corona crisis, nu is het allemaal 10 keer erger.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------