BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 27 mei 2020

BREAKING: Het Vlaamse Doofpottersparlement kiest voor ad hoc commissie om coronabeleid door te lichten, niet voor onderzoekscommissie


Er komt in het Vlaams Parlement geen onderzoekscommissie naar de aanpak van de coronacrisis in de Vlaamse woonzorgcentra. Wél komt er een bredere ad hoc commissie die het Vlaamse coronabeleid tegen het licht moet houden. Dat heeft het Uitgebreid Bureau van het Vlaams Parlement woensdag beslist. Oppositiepartij PVDA, die in een motie had aangedrongen op een onderzoekscommissie, reageert ontgoocheld. Oppositiepartij Vlaams Belang spreekt zelfs van een “doofpotoperatie”.

De uiterst linkse oppositiepartij PVDA had eerder deze week een motie ingediend om in het Vlaams Parlement een onderzoekscommissie op te richten naar de manier waarop de Vlaamse regering de coronacrisis in de woonzorgcentra heeft aangepakt. Maar zo’n onderzoekscommissie, waarbij een commissie dezelfde mogelijkheden heeft als een onderzoeksrechter, komt er niet. Het Uitgebreid Bureau van het Vlaams Parlement heeft woensdag wel beslist een ad hoc commissie op te richten. Dat voorstel kreeg niet alleen de steun van de meerderheidspartijen N-VA, CD&V en Open Vld, maar ook van oppositiepartijen Groen en sp.a.

Bron: Het Laatste Nieuws

Link:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/vlaams-parlement-kiest-voor-ad-hoc-commissie-om-coronabeleid-door-te-lichten-niet-voor-onderzoekscommissie~ac0f8b7d/



Wouter Beke (CD&V), de man die politiek verantwoordelijk is voor de duizenden corona-doden in de Vlaamse woonzorgcentra, is vooral bezig met zijn eigen hachje te redden... Laf, laffer, lafst!


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Totaal zinloos.
Het geweldig gepruts en de totale onbekwaamheid van de noordbelgische regeringspolitikasters zijn zorgvuldig gedocumenteerd en voor iedereen gemakkelijk te lezen:
niet in het minst op deze website, voor een paar weken nog met vergeefse sluiting bedacht; in een franstalige krant met nog een rest van kwaliteit(daarbovenop wel ook nog "vuil- anti-vlaams"); en intussen ook in de officiêle meedelingen van de belgische staat himself.

Gisteren 27 mei 2020 werden door de grotere belgische ambassades de in het buitenland wonende belgen per e-mail gecontacteerd betr. de "corona-crise":
over de verminderde bereikbaarheid van de ambassade- en consulaire dienste, de veranderde openingsuren, het vermeerd internetcontact, over de lokale hulp aan de armen in de ambassadesteden ter plekke met "voedseltafels" enz., en dan als klap met de vuurpijl:
een uitvoerig artikeltje over het geweldig hoog sterftecijfer "corona-doden" in Belgiê.
Men is uiterst beschaamd en wil de zaak rechtzetten:
In tegenstelling tot het buitenland waar men eerst een "corona-dode" als zulks telde na diagnostische vaststelling van tenminste één geconfirmeerde positieve Covid-19-test, werd in Belgiê (zo de uitspraak van de ambassades/Ministerie van Buitenlandse Zaken) iedreen die stierf en waar men ergens aan corona dacht of vermoedde, als corona-dode geteld.
Marc Van Ranst met zijn zotte kuren (overgens zeer lang de grote held van de "rioolkrant" (sic een bastaardkerker) "Het Laatse Nieus" én van de politie van Bornem (ook zeer intelligent) is daar natuurlijk verantwoordelijk voor :-)
En Steven Van Gucht doet het al niet minder :-)

Het hele buitenland kijkt met zeer veel interesse naar de prutsende belgen met hun knettergekke toeren.
En de amerikaanse en de russische geheimdienst (nu werkelijk geen samenzwering) bestuderen verbluft welke onzin in Belgiê gemaakt werd.
DE Koninklijke Academies voor Geneeskunde en voor Wetenschappen hebben ondertussen reeds krachtigen luid protest tegen Sciensano ingelegd.
Er werden en worden screenshots gemaakt, dee domme uitspraken der politici gedocumenteerd, hun falen beschreven.
Het wordt steeds duidelijker: in blinde paniek en zondr één milligram gezond mensenverstand hebben de politicasters ondr leiding van Wilmés en Van Ranst Belgiê aan de muur gereden.

Anoniem zei

Eerste deel

Ik denk niet of het veel uitmaakt of er een onderzoekscommissie of een “ad hoc” commissie ingericht wordt.

Een onderzoekscommissie is meestal voor situaties waar een groot aantal mensen hun boekje te buiten zijn gegaan omwille van een situatie. Wanneer die mensen in een onderzoekscommissie getuigen, genieten ze immuniteit van de wet – mocht er een wet bestaan. De resultaten van de commissie dienen om van de fouten te leren, en nieuwe wetten in te voeren.

Maar er is dus weldegelijk een verschil tussen een onderzoekscommissie en een gerechtszaak.

Maar met het zeer hoge dodental in de rusthuizen weet iedereen wat het probleem is; de losse definitie van Covid-19, en de manier waarop diagnose gemaakt wordt. Dat komt allemaal van de WHO, en bijna elk land heeft de adviezen van de WHO als evangelie geaccepteerd. Maar daarover meer in het tweede deel.

Zet Steven De Gucht eens voor een onderzoekscommissie, en vraag hem wat zijn formele opleiding hij genoten heeft, en in welke mate deze opleiding hem kwalificieerd voor zijn rol in het crisis management van de Covid-19 epidemie.

GA, je hebt een paar dagen geleden over de ‘Piramide van Maslow’. Ik ga hier een ander concept van dezelfde pyscholoog naar voor schuiven; THE LAW OF INSTRUMENT. Ook de Wet van de Hamer genoemd.

“Wanneer het enigste gereedschap dat je hebt een hamer is, dan wordt alles een nagel”.

Wel, De Gucht is een veearts met specialisatie voor zoönose.

Natuurlijk dat dergelijke wetenschappers beweren dat SARS CoV-2 van dier naar mens overgedragen is, wat dat is de enigste infectie die ze kennen. Vandaar de vleermuis-etende inwoners van Wuhan als bron van de ziekte. Daarom dat ze liever katten, honden en mink op SARS Cov-2 testen, dan mensen, want het enigste ze kennen is hoe dieren mensen ziek maken. Net zoals Gekke Koeieziekte en Mond-en Klauwzeer, ook van dier naar mens overgedragen wordt. (hetgeen trouwens niet meer geaccepteerd wordt). En Ebola, de enigste epidemie die ze ooit bestudeerd hebben. En natuurlijk dat ze dan beweren dat het Ebola-medicament ook voor Covid-19 bruiktbaar is.

“Wanneer het enigste gereedschap dat je hebt een hamer is, dan wordt alles een nagel”.

De Wet van de Hamer is zeker van toepassing op De Gucht en indien hij zou getuigen voor een onderzoekscommissie, heeft men al gehakt van hem gemaakt, eer de eerste vraag gesteld is.

Anoniem zei

Tweede deel.

Losse definitie van Covid-19.

Eerst waren de symptomen van Covid-19 een groepje symptomen zoals, hoesten, kortademingheid, mogelijk niesten (maar daar is geen duidelijkheid over), een verlies van smaak en geur, diarree, spier- en gewrichtspijn, koorts.

Twee of drie van die symptomen volstonden voor een positieve diagnose.

Later heeft de WHO dat teruggebracht naar slecht 1 symptoom in een adviesbrief van 1 april – maar ze zeiden toen niet meer wat het ene symptoom zou zijn. Eender wat werd het ene symptoom dat een Covid-19 diagnose mogelijk maakte.

En als 1 persoon in het rusthuis zodoende aan Covid-19 patiënt werd, werden alle anderen in het rusthuis vermoedelijke Covid-19 patiënten - en levensgevaarlijk besmettelijk, met alle gevolgen voor de kwaliteit van de verzorging vandien.

Flauw voorbeeld: Hoe lang kan iemand van 90 overleven, zonder zijn medicatie?

Serieuzer voorbeeld:

Er loopt momenteel een gerechtszaak in Canada over een bejaarde moeder die in een rusthuis, gestorven is, waarvan de dochter beweert dat haar moeder vermoord is door het personeel.

De moeder had constipatie, en hadden haar een purgeermiddelen gegeven. Dit resulteerde in diarree. Diarree op zich, is een symptoom dat een positieve diagnose voor Covid-19 toelaat. Dat betekende dat volgens het advies van de WHO, die moeder Covid-19 had.

Het zorgpersoneel telefoneert de dochter om haar in te lichten dat het niet goed gaat met de moeder. Ze heeft diarree en ze is aan het dehydrateren. De dochter suggereerde dat de moeder gehydrateerd moest worden per infuus, hetgeen het rusthuis weigerde. (volgens advies van de WHO; besmettingsgevaar) Het rusthuis liet de dochter ook weten dat haar moeder op palliatieve zorg geplaatst was en mompelde iets van reannimeer-niet order – ook van de WHO. Drie dagen later was de moeder dood. En de doodsoorzaak op het doodscertificaat leest “COVID-19”.

Terwijl een pil Immodium die moeder had kunnen redden.

Alle elementen om in een gerechtszaak ‘Moord’ te bewijzen zijn aanwezig.

Het enigste dat dit oordeel zal voorkomen, is dat in de wetten die voor de Corona-Crisis opgesteld zijn, het zorgpersoneel wettelijke onschendbaarheid genieten, voor enig doen of laten, falen, incompetentie, zolang ze maar hun mond houden.

Je kan dan de WHO dagvaarden voor massamoord, zij het opzettelijk of door incompetentie. Maar het is vrijwel onmogelijk een machtige organisatie te veroordelen. Trouwens, alle topfunctionarissen van de VN en dochterdepartementen, zoals de WHO, maar ook het IMF, de Wereldbank, het Europees parlement, of Europese Commissie, hebben allemaal diplomatieke paspoorten, en ze zijn daarmee onschendbaar.

Maar ja, het is onmogelijk om met redelijke zekerheid te besluiten dat er geen kwaad opzet is.

De bejaarden in het Westen zijn nu eenmaal te duur, hun zorg, woonst, en pensioen. Dat kan niemand ontkennen, en ze zijn een zeer zware druk op de sociale zekerheid en gezondheidszorg, en dat is het motief voor moord. Het wapen was een pandemie. En de WHO met haar advies was zeker aanwezig op de plaats delict.

Dit zijn de 3 elementen om iemand inverdenking te kunnen stellen.

Daarom dat enig serieuze onderzoekscommissie zeer gevaarlijk is voor de stabiliteit van het land.

Op een blog zijn deze beschuldigingen vrij onschuldig, maar wanneer de VRT het zou zeggen is het anders. Eer je aan een onderzoekscommissie begint moet je eerst plannen wat de krantenkoppen gaan lezen naarmate het onderzoek vordert.

Het verwondert mij dat ze in België zelfs een onderzoek durven starten.

Maar dan, liegen kunnen ze goed.

Anoniem zei

Waarom de PVDA tegn deze commissie gestemd heeft, is onklaar: Marc Van Ranst, de opper-goeroe van de virlogen en leerling-tovenaar onder de knettergekke Sophie Wilmés, is toch van deze partij afkomstig.
De euveldaden en onnozeliteiten van deze potuilen zijn intussen zeer goed gedocumenteerd en blijven han nog tientallen jaren om de nek hangen.
On les aura.
Ook Jan Jambon komt er nog aan.

Anoniem zei

Intussen is bij het vorige artikel over de staats- en de mediaindoctrinatie bij corona het aantal postings plots van 18 tot 10 gereduceerd.
De genaamde "Herman Vandepoele" uit Torhout is met zijn onzinnig geklets inclusief internetadres (zijn facebook-account is voor iedereen nog publiek te zin) helemaal verdwenen.
Zoals in het spel "Zeeslag": "Admiraalschip 4x getroffen en gezonken" :-)
Inderdaad: hier op kavlaanderen.blogspot.be houden "drie man en een paardekop" (sic een azijnzurige bastaardkerker) de sleutelstelling van Spioenkop.

Komaaan Theo Borgermans, Uw inzet is hier dringend gevraagd! ;-)

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

De man moest tegen zichzelf beschermd worden (op eigen vraag trouwens).

Anoniem zei

Anoniem, 29 mei 2020 om 13:35

Denk je nu echt dat PVDA Marc Van Ranst of de Premier wil onderzoeken. Laat dat maar. Eigenlijk wil ik het ook niet weten. Ik weet meer dan genoeg. Als ik nog meer zou weten, zou ik vannacht niet slapen. Die lui zijn ronduit gevaarlijk.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------