BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 13 december 2019

De poppetjes van de globalistische elite zijn makkelijk te identificeren:


Ook paus Johannes XXIII en Bergoglio
viel deze twijfelachtige eer
'Man van het jaar' te beurt, 
hetgeen alweer voldoende zegt...

1 opmerking:

Anoniem zei

Of het nu de Oscars, de Grammies, sportpersoonlijkheid van het jaar of rekkenvuller van de maand in de supermarket is, zoals met elke andere award ceremony, is ook Times Person of the Year een gelegenheid waar ze elkaar onderling een paar prijzen te geven.

En dan staan ze daar te janken, en zeggen, “Als kind zag ik dit op TV, en had nooit kunnen denken dat ik ooit hier op dit podium zou staan.”

Natuurlijk, als kind ben je onschuldig en heb je idealen. Onschuld en idealen die je verliest wanneer je volwassen wordt, en je ziel aan de duivel verkoop, waarvoor je dan een prijs te krijgt. Angela Merkel voor de wijze waarop ze migrantencrisis “geschaft” heeft, of Bernanke van de Federal Reserve, voor de wijze waarop hij de financiële crisis ‘opgelost’ heeft vallen op als sukkel-suprème die nu net niets verwezenlijkt hebben.

Het valt ook op hoe veel Personen van het Jaar, persona non grata geworden zijn, of zelfs vermoord, zijn nadat ze niet meer mee wilden spelen – lees, nadat ze niet langer de belangen van Amerikaanse financiers ondersteunden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------