BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 16 december 2019

27 jaar klimaat-indoctrinatie laat haar sporen na... UNexit now!


Het Klimaatverdrag (of UNFCCC, United Nations Framework Convention on Climate Change) is een zogenaamd raamverdrag dat in 1992 onder verantwoordelijkheid van de Verenigde Naties werd afgesloten en ondertekend tijdens de Earth Summit in Rio de Janeiro. Doel van het verdrag is om de emissies van broeikasgassen te reduceren en daarmee ongewenste gevolgen van klimaatverandering te voorkomen. Het klimaatverdrag trad in werking op 21 maart 1994. Sinds die tijd hebben bijna alle lidstaten van de Verenigde Naties het verdrag ondertekend en bekrachtigd (ratificatie). Op dit moment hebben 197 landen, waaronder België en Nederland (maar alleen voor het Europese deel van het Koninkrijk), het klimaatverdrag geratificeerd. Binnen het kader van het klimaatverdrag is in 1997 het Kyoto-protocol overeengekomen en in 2015, op de Klimaatconferentie van Parijs 2015 het Akkoord van Parijs. 


De zogenaamde 'Klimaatconferenties van de Verenigde Naties' zijn in 1995 van start gegaan...

Niemand kan beweren, dat de globalistische elite géén lange adem zou hebben.


De dubieuze rol van de democraat Al Gore

Na zijn nederlaag bij de verkiezingen van 2000, begaf Al Gore, wiens studies door de Rockefeller Foundation werden betaald, zich in het lezingencircuit. Hierbij uitte hij voornamelijk zijn bezorgdheid over de ecologische evolutie van onze planeet en de rol van de mens daarin. Gores lezingen vormden de basis voor de documentaire An Inconvenient Truth, een film over het broeikaseffect en de gevolgen ervan voor de mens in de komende vijftig jaar. De film kreeg zeer lovende kritieken, maar ook kritische kanttekeningen uit wetenschappelijke hoek. Op 25 februari 2007 kreeg deze documentaire tijdens de 79e uitreiking van de Oscars de prijs voor 'Beste documentaire'. De Oscar werd uitgereikt aan joodse filmmaker Davis Guggenheim.

Door zijn politieke tegenstanders wordt er vaak op gewezen dat Gore enige moeite lijkt te hebben om zijn eigen theorieën in de praktijk te brengen. Zo zouden cijfers van de Nashville Electric Service aantonen dat zijn energieverbruik tussen de 12 en 20 keer van dat van een modaal gezin is en dat het verbruik sinds het uitbrengen van An Inconvenient Truth, in 2005, is gestegen.

De documentaire zelf is omstreden vanwege een aantal wetenschappelijke onjuistheden. Na het horen van een aantal deskundigen besloot het High Court in Londen op 10 oktober 2007 dat de documentaire alleen over scholen in het Verenigd Koninkrijk verspreid mag worden indien tevens een schrijven wordt toegevoegd waarin leerlingen gewezen wordt op 9 wetenschappelijke onjuistheden in de documentaire.


De negen fouten van AL Gore in An Inconvenient Truth door het Britse High Court vastgesteld:

1. “De zeespiegel stijgt 6 meter”
2. Eilanden in de Stille Oceaan “verdrinken”
3. De warme golfstroom stopt
4. CO2 stuwt de temperatuur omhoog
5. De Klimanjaro smelt door ‘global warming
6. Het Tsjaadmeer droogt op door ‘global warming
7. Was de orkaan Catrina (New Orleans) de schuld van de mens?
8. De ijsbeer sterft
9. Koraalriffen verbleken


Echter, Al Gore’s film telt geen 9 maar wél 35 fouten:

10. Is 100 ppmv of CO2 genoeg om een 1,5 km ijs te laten smelten?
11. Orkaan Caterina (Brazilië) – schuld van de mens?
12. Recordaantal Japanse taifoens
13. Orkanen worden krachtiger
14. Verliezen verzekeringen nemen toe door frequentie grote stormen
15. Mumbai stroomt over
16. Ernstige tornado’s worden frequenter
17. De zon verhit de Arctische oceaan
18. Poolgebied warmt supersnel op
19. De Groenlandse ijskap is instabiel
20. Er komt een tekort aan smeltwater uit de Himalaya
21. De gletsjers in Peru verdwijnen
22. Wereldwijd verdwijnen de berg-gletsjers
23. De Zuidelijke Sahara droogt uit
24. De ijskap van West-Antarctica is instabiel
25. Het ijs van het Antarctische schiereiland brokkelt af
26. De Larsen B ijsschots brak af door ‘global warming
27. Muskieten op steeds grotere hoogte actief
28. Tropische ziektes verspreiden zich door ‘global warming'
29. Het West Nile virus verspreidt zich in de VS dankzij ‘global warming
30. Kooldioxide is vervuiling
31. De Europese hittegolf van 2003 doodde 35.000 mensen
32. De Bonte Vliegenvanger (vogel) kan z’n jongen niet meer voeden
33. Gore’s bedrieglijke beelden
34. De kering in de Thames gaat vaker dicht
35 “….geen feit dat door iemand betwist wordt”


Conclusie: een tsunami van ernstige wetenschappelijke fouten

Zoveel als 35 ernstige wetenschappelijke fouten of overdrijvingen, die allemaal wijzen op het verzinnen van een gevaar of het overdrijven ervan, geven de maker van de film of degenen die hem geadviseerd hebben niet veel krediet. De film An Inconvenient Truth is leugenachtig en levert géén basis voor beleidsbeslissingen.


Bron: Teapacks

Link:

https://teapacks.wordpress.com/2009/07/28/gores-film-telt-geen-9-maar-35-fouten/





9 opmerkingen:

Anoniem zei

Al Gore in An Inconvenient Truth beweert; Change the world, change your lightbulbs.

Met die bewering alleen kan je onmogelijk zeggen dat klimatologie ook maar het geringste wetenschappelijke inhoud heeft. Alleen ideologische onzin. Slogans zónder inhoud. Allemaal leugens.

Een simpele berekening leert ons dat van alle energie die in de elektriciteitscentrale verbruikt wordt om elektriciteit op te wekken minder dan 1% in gloeilampen verbruikt werd.

Op dat ene procent ging men besparen om de planeet redden.

Onmetelijk dom

Anoniem zei

Je vergeet ook te zeggen dat Al Gore en het Zweeds klimaatsmeisje beste vrienden zijn. Het is hij die haar toegang geeft tot de VN.

Anoniem zei

Een beetje off topic, maar het is goed om te horen dat o.a. Google, Microsoft, Facebook en Tesla gedagvaard worden omdat ze kennis hebben van schendingen van mensenrechten in de cobalt mijnen in de DR Congo.

Cobalt is de grondstof voor de lithium-Ion batterijen voor hun electrishe auto’s, GSMS, tablets enz. En de DR Congo is ‘s werelds grootste cobalt producent. (net zoals de DR Congo ook het Urananium voor de atoombommen geleverd heeft, om te beginnen met die van Hiroshima en Nagasaki. (a propos een onderhandse deal)

Schendingen van Mensenrechten in de cobaltmijnen is een onderstatement. De cobalt mijnbouw in de DR Congo gaat gepaard met kinderarbeid, hoog aantal areidsongevallen en hoog dodental, mensen die letterlijk doodgewerkt worden, enz. De handel zelf is corrupt en frauduleus.

De uitdrukking dat er “Bloed van je GSM druipt”, is dan weer geen onderstament.

En kan je je het dodental inbeelden, indien alle auto’s electrisch worden, en inderdaad, wanneer de EU haar klimaatspact uitvoert?

De links-liberale communistische groene jongens die graag met electrische auto’s en fietsen rondrijden, vinden kinderarbeid wel lekker. Het zijn kinderen in hun mijnen, klimaatsmeisjes om hun propaganda te verspreiden en kinderprostitueën in hun orgieën.

Ik wil jullie er ook even aan herinneren dat de genocide van de arbeidskracht in Congo onder koning Leopold II de ergste ooit was. Als percentage van de bevolking dood, en vooral de condities waarin de Congolezen gedood zijn, maakt Leopold II één van de grootste massamoordenaars ooit. Er is in Congo weinig veranderd.

Anoniem zei

Off-topic!
Homofilie in de noordbelgische kerk 1948-1985: een doodgezwegen kapittel (1)
Voor een paar weken stelde The Guardian Angel bij de coming-out van Pieterke Delanoy de vraag: "Waar komen al die homofielen vandaan?".
Een interessante vraag; en ze verdient dan ook een interessant antwoord.

In de laatste jaren en maanden werd veel archiefmateriaal gepubliceerd en besproken, uit vele bronnen , en wel van homofiele zijde.
Het kerkelijk establishment in nederlandstalig Belgiê zwijgt daarentegen als vermoord- vol angst en schaamte voor de waarheid.

Het antwoord is zeer eenvoudig: er zijn in die periode steeds veel homofielen en pedofielen in de noordbelgische clerus geweest.
Geestelijken die opvielen door sexueel wangedrag, zeker met homofiel en pedofiel misbruik, en natuurlijk zeer dikwijls met recidive, werden in de jaren '40, '50 en nog begin '60 naar het Willibrordusinstituut in Heilloo (Nederland) gestuurd; de forensische psychiater Dr. Aimé Wyffels ondrzocht ze, besprak de mogelijkheid hun libido te verminderen door een operatie en organiseerde dan met instemming van de betroffenen de castratie (door een chirurg uit Utrecht).
Alles gebeurde in het buitenland, de betroffene/dader was direct gestraft, het recidivegevaar was zeer sterk gereduceerd, alles kon mooi toegedekt blijven en : de noordbelgische bisdommen betaalden vlijtig en zonder commentaar.
De homofielen morden nog in de jaren '60-'80 zeer gefrustreerd over " de ballensnijder van Heilloo" (sic).
De bastaardkerkers rond Danneels repten met geen woord over deze periode.

Rond 1960 werd in Westeuropa de wetgeving tov. de homosexualiteit/filie strenger:
in Nederland en Duitsland was Homosexualiteit verboden, in Frankrijk werd de homosexualiteit met prostitutie en pedofilie bij de zedendelikten gelijk gezet en werd, zoals in Belgie, de leeftijd van instemming tot 21 jaar opgeheven.







Anoniem zei

Homofilie in de noordbelgische kerk 1948-1985: een doodgezwegen kapittel (2)
Het tweede vaticaans concilie en de sexgolf midden der jaren '60 brachten de homobeweging op gang.
In nederlandstalig Belgie a. met de vrijdenker Walter van Boxelaer en schuchtere pogingen en b. met een groter en breder offensief door de priester Wilfried Lammens.
Wilfried Lammens (° 1930 in Machelen, Vlaams-Brabant) werd 1956 priester gewijd, leraar St.-Franciscuscollege Wetteren (1956-1962), onderpastoor in Lovendegem (1962-1964) en St.-Amandsberg (1964-1970). Bij de laatste functie reeds "priester-arbeider" ( nuja, hij was bankbediende) en bezig met de organisatie en pastoraal voor homofielen, en daarom in het bisdom Gent onder bisschop Van Peteghem buitengezet en naar Antwerpen getrokken.
Oorspronkelijk heette dat "PWB" (Pastoraal Werk voor mensen in Bijzondere omstandigheden); later dan omgedoopt tot "Sjaloomgroepen" om de zaak toch niet direct aan de grote klok te hangen.
De krant Het Nieuwsblad formuleert dat op 24.08.2001 braafkalotig als "Pastoraal werk voor marginale groepen)(Antwerpen 1970-1980)".
De websites der homo-historie beschrijven uitvoerig en met interviews en filmdocumentatie hoe Lammens in huiskamers moderne misvieringen hield (o.a. in de Dambruggestraat) , die zeer goed bezocht waren, en "achteraf was er veel tijd voor vermaak en plezier"(sic).
Lammens had een groot notitieboek met zeer veel adessen van geînteresseerden; de zaak deinde snel uit tot de Kempen en rond Turnhout en werd dan ook in het lokaal kerkblaadje
" 't Kerkklokje" geannonceerd.
Een niet gering deel van de betroffenen en hun ouders waren van het ACW; en Lammens kreeg voor zijn werking dan ook financiêle steun van minister Paula d'Hont (CVP).
Eric Anthonis van De Warande en Staf Pelckmans (!) van de jeugddienst in Turnhout stelden ruimtes in het centrum "De Wollewei" ter beschikking.
1979 ontstond een homocentrum in de Driezenstraat in Turnhout; 1980 ontstond dan de KWH (Kempense Werkgroep Homoseksualiteit).
Werkgroepen waren destijds zeer in de mode in de noordbelgische kerk, herinneren we ons toch nog goed aan 1985 de "Werkgroep ter bevordering van de pedofielen in de kerk" van Jef Barzin. Vanaf 1985 stokte de homobeweging in Belgie: de AIDS-epidemie dunde de effectieven zwaar uit. Lammens was ondertussen (1980-1990) ziekenhuispastoor in Dendermonde en moet de AIDS-ravage van nabij meegemaakt hebben; uitspraken van hem daarover zijn niet gedocumenteerd.
1990 werd Lammens dan pastoor van de St.-Antoniusparochie in Balgerhoeke (tot 2001). (Het CPRL - seminarie voor late roepingen was dan al in 1999 wegen teveel AIDS-doden en teveel homoschandalen gesloten en de sexuele perversies van de clerus kwamen aan het licht.).
(Bij zijn afscheid in Balgerhoeke titelde het Nieuwsblad in dikke letters: "Ik wil geen kerk houden voor lege stoelen" !!)

Anoniem zei

2003 ontstond dan uit de resten van de KWH de homo-beweging "Hij!Zij!Zo" met een rijk gestoffeerd internet-archief.
(www.hijzijzo.be/historie.php )

Homofilie in de noordbelgische kerk 1948-1985: een doodgezwegen kapittel (3)
Direct na het 2e vaticaans concilie liepen de seminaries abrupt leeg.
In de jaren '70 werden de wonden gelikt en nam het aantal homofiel georienteerden snel toe; sedert het pontificaat van Johannes Paulus 2 was het klaar, dat het celibaat niet opgeheven zou worden en verlieten de laatste heterosexueel georienteerden de seminaries.
Daardoor was een verregaande homofilisering van de seminaries in Noord-Belgie ontstaan.
De treurige geschiedenis van de CPRL in Antwerpen (1985-1999) , het paus Johannes XXIII -seminarie in Leuven en het seminarie van Brugge (gevallen Vincent Orroi en Pieter Delanoy) is goed bekend.

Vanaf 1995 (geval "Anneke"; schandaal Marc Dutroux) komt dan de totale verwikkeling van de noordbelgische clerus in sexschandalen aan het licht.
Rudy Borremans was eerder het lijdend voorwerp van de hypocrisie van het kerkelijk establishment.
De bastaardkerkers zwijgen als dood.
Bijzonder walgelijk is dat in de zotte jaren '80, toen de oblatenmissionaris Erik Dejaeger een thuisbezoek in Belgie deed en een eskimojongen meebracht, deze bij de bastaardkerkers en goedmensen overal rondtoonde en met hem in één kamer sliep: niemand, maar dan ook niemand van al die kerkelijke typen daar graten in zag en zich totnutoe daaraan niet kán en wíl herinneren.
Moreel gezien totaal verrot.
En tegelijk uiterst laf en niet waarachtig.


Anoniem zei

Beste anoniem, u geeft een goed gedocumenteerde uitleg.
Wat mij niet duidelijk wordt, is echter waarom alleen de heteroseksuele priesters opstapten. Het celibaat, geldt toch voor zowel homoseksuelen als heteroseksuelen. En volgens katholieke seksuele moraalfilosofie is homoseksualiteit een bezwarende omstandigheid voor een priester die zich niet aan het celibaat houdt.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

'Het Vaticaan' heeft na het Concilie 'ongelukkige' heteroseksuele priesters dispensatie gegeven om te trouwen!

Dat was voor de homo's toen niet aan de orde.

Anoniem zei

Aan anoniem 18 december 2019 om 06:43

U bent wel bijzonder naief, of doet tenminste alsof.
Reeds sedert de '50er jaren werd in de seculiere clerus veel molswerk gedaan om de seksuele lusten van het klerikaal personeel te bevredigen.
De theatrale demonstratie van heterofiele seks in de 60er jaren en de totale zotheid van het 2e vaticaans concilie met dan uiteindelijk de conservatieve saus van het behoud van het celibaat zorgde ervoor dat met kerkelijke ondrsteunung alle trouwlustige kandidaten uit de seminaries en uit het priesterdom verdwenen.
Om te beginnen met Oosterhuis en te eindigen met Bert Roebben... (sic hun eigen uitspraken)
De latijnkennis was dan ook al zo teruggegaan dat "celibaat" met "niet-met-een-vrouw-getrouwd" vertaald werd.
Zo ook de fantastische uitsprrak van Pieterke Delanoy in "Het Nieuwsblad" juist voor zijn wijding door VanGheluwe :-)
De onnozeliteit van de westvlaamse bastaardkerk werd daar nog eens extra gedemonstreerd :-)
En de rest was dan ook een homoclub, en duurzame relaties zijn daar uiterst zeldzaam- de club daarentegen om zo belangrijker.
De rest moet je maar aan "Paus" "Franciscus" en aan de noordbelgische kameraden-bisschoppen vragen ;-)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------