BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 14 december 2019

BEXIT NU!



1 opmerking:

Anoniem zei

Europese integratie bestaat niet. Europa had een fiscale unie kunnen stichten, in plaats dat de eigen nationale banken een spookbank te financieren die zich Europese Centrale Bank noemt. Europa had een gemeenschappelijke gezondheidszorg kunnen inrichten Of een Europsese politie, in de aard van het FBI in de VS, of een National Guard. Maar van alles niets. Ze hebben in de voorbije jaren NIETS gedaan. Absoluut niets. Het is nu moeilijker in het buitenland naar school te gaan of te werken dan 30 jaar geleden, omdat in plaats van als Europeaan behandeld worden, wordt iedereen als ‘rest van de wereld’ beschouwd. De Europese lidstaten zijn erg protestionistisch en insulair geworden.

En het enigste waar ze wel over zeveren is migranten en milieu. Nog iets? En welke zoden zet dat aan an de dijk?

Kijk he, Groot-Brittannië heeft de EU verlaten. Nu zal de EU zelf wel snel uit elkaar vallen.

Kijk eens naar dit fimpje uit de jaren ’80. “Ancient history AND current policy”. Ook vandaag in 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=37iHSwA1SwE

Het enigste dat niet helemaal correct is in dit filmpje, is dat Groot-Brittannië de EU opgericht heeft om Europa te domineren. Nu Duitsland eerste viool speelt in Europa in plaats van Groot Brittannië, zijn ze vertrokken, maar nu mag je je er ook verwachten dat Le Perfide Albion er alles aan gaan doen om Europese gedachte op te blazen.

Het milieuplan is zo een middel. Met die voorstellen kan je veel meer schade aanrichten in Europa dan de Eerste en Tweede Wereldoorolog tesamen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------