BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 21 december 2022

Een 'Morgenthau-plan' voor Rusland?






















De Eerste Wereldoorlog is niet begonnen door de Europese machten (dat wil zeggen de Oostenrijkers, de Duitsers, de Fransen of de Russen), maar de Eerste Wereldoorlog was het gevolg van - net zoals nu in Oekraïne - de machinaties van de Angelsaksen die de continentale machten tégen elkaar uitspeelden. De nederlaag van Rusland daarin was het resultaat van een dubbel verraad van de Angelsaksische elites en de bondgenoten in de Entente, wat leidde tot de catastrofe van de Februari-Revolutie van 1917.

Rusland heeft een hoge prijs betaald voor het verwaarlozen van de lessen uit de geschiedenis en zal zijn eerdere fouten niet nog eens herhalen, en nu niet terugdeinzen en niet halverwege stoppen. Enige tijd geleden bestempelde de opperste socialistische leider Joe Biden de Russische President Poetin als "een moordenaar die geen menselijke ziel heeft". Enige terughoudendheid van Creepy Joe zou echter op zijn plaats geweest zijn, omdat een andere democratische president, namelijk Franklin Roosevelt, een document voor het naoorlogse Duitsland goedkeurde. In het document, dat het 'Morgenthau-plan' wordt genoemd, omdat het geschreven werd door zijn minister van Financiën, de jood Henry Morgenthau Jr., werd opgeroepen tot de totale vernietiging van Duitsland.

Een onderzoek concludeerde, dat het Morgenthau-plan ertoe zou leiden dat tot 25 miljoen Duitsers zouden omkomen van de honger. Nadat het Morgenthau-plan in september 1944 was gepubliceerd, zei de schoonzoon van president Roosevelt, luitenant-kolonel John Boettiger, die in de Verenigde Staten werkte bij het Department of War, dat dankzij het Morgenthau-plan de Amerikaanse troepen vijf weken lang hadden moeten vechten tegen fel Duits verzet om Aken te veroveren. John Boettiger klaagde aan, dat het Morgenthau-plan "wel dertig Duitse divisies waard was". Ondanks dit bleef Morgenthau hardnekkig aan het waanzinnige plan vasthouden. Maar, onmiddellijk nadat president Harry Truman aan de macht was gekomen, nadat president Roosevelt tijdens zijn ambtsperiode stierf, ontsloeg hij Morgenthau. Truman schrapte het Morgenthau-plan, waarna hij het Marshall-plan instelde om Duitsland te redden en Europa weer op te bouwen, maar niet voordat hij toestemming had gegeven voor het laten vallen van twee atoombommen op het reeds verslagen Japanse rijk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Terwijl klimaat, energie, corona, begrotingstekort, gelijkheid, immigratie, holebi, edm. niet meer dan middelen zijn om een doel te bereiken, geeft de blogmoderator ons de reden waarom deze maatschappelijke en economische onderwerpen van belang zijn.

Deze onderwerpen hebben als enigste doel de bevolking uit te hollen, af te matten, dom en arm te houden, zodat op het einde ze - zoals de kikker die langzaam aan de kook gebracht werd – niet zullen klagen wanneer ze ter dood gekookt worden.

Wat is het doel? De vernietiging van Europa.

Dat klinkt op zich dramatisch en overdreven. Echter;

Maar zeg me eens, wanneer (1) iemand opzettelijk de gaskraan dichtdraait en zijn industrie stillegt, (2) iemand de boederijen sluit omwille van methaan en nitraten van koeien, (3) lockdowns invoert en mensen betaalt om thuis niets te zitten doen, (4) alle wapens naar een ander land stuurt, zodat men er zelf geen meer heeft om terug te kunnen schieten indien nodig, (5) iemand aanmoedigt dat mannen met mannen, en vrouwen met vrouwen vrijen, (6) het een haatmisdaad is, wanneer een man een vrouw het hof maakt, (7) en als die twee toch een gezin zouden stichten, iemand het huwelijk uitholt en echtscheidingen aanmoedigt, (8) en als er dan toch per ongeluk nog een eicel bevrucht wordt, direct abortus aanbiedt, --- en ik kan nog wel even doorgaan --- als je al die dingen doet, kan je mij nog maar moeilijk overtuigen dat Europa zichzelf niet opzettelijk aan het vernietigen is.

‘Vernietiging’ is weldegelijk de bedoeling.

Het Morgenthau-Plan is een voorbeeld dat er genocidale psychopaten rondlopen die menen wat ze zeggen, en beangstigender, ook de middelen hebben zo een plan uit te voeren.

Anoniem zei

Deel 2
Het Morgenthau-Plan had de bedoeling de Duitse bevolking uit te hongeren, het land te versnipperen, delen aan buurlanden te geven, wat er er over bleef als internationale zone te verklaren, beheerd door de VN, de totale vernietinging van de industrie (letterlijk: afbraak van de meeste fabrieken), de bevolking te dwingen in buurlanden tewerkgesteld te worden.

En eerlijk gezegd, dat klinkt allemaal een beetje op hetgeen er momenteel aan de hand is.

Het Morgenthau-Plan is niet uitgevoerd. Niet zo zeer omdat President Roosevelt gestorven was tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog en vervangen was door Truman, maar omwille van de gevolgen het plan voor Rusland en vooral het Verenigd Koninkrijk zou hebben.

Uiteindelijk is beslist dat Rusland haar Sovjet Unie mocht hebben en dat het Verenigd Koninkrijk ‘Operation Unthinkable’ niet zou uitvoeren. (na de oorlog de Duitse Wehrmacht dwingen Rusland aan te vallen, met de bedoeling Rusland te vernietigen) in ruil voor dat Rusland China niet zou aanvallen na de oorlog. (het Manchuria Probleem) – terwijl Groot-Brittannië een “special relationship” met de VS zou hebben, en organisatie zoals VN, NAVO, en IMF mocht domineren, hetgeen in realiteit net iets anders gelopen is.

Truman heeft dus inderdaad een paar atoombommen op Japan gegooid, als machtsvertoning, en – ik ben er zeker van – vooral om Churchill en Stalin te tonen, wie de nieuwe Sheriff in Town was – en al hun complotten te staken en een einde aan de oorlog te maken. De VS had oorlog gewonnen, en niemand anders, en Rusland, Frankrijk en Groot-Brittannië moesten vijandelijkheden maar eens staken.

Het Marshall Plan voor de wederopbouw van Europa was niet bedoeld om Europa terug op te bouwen – herinner je, Europa moest daarnet nog vernietigd worden – maar het Marschall plan diende wel om Europa onder de invloedssfeer van de VS de plaatsen, en uiteindelijk haar vazal te worden. De oprichting van de NAVO maakt daar onderdeel van uit.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------