BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 3 juli 2022

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò: "Burgers hebben de plicht om ongehoorzaam te zijn aan elke wereldlijke of spirituele 'autoriteit' die aanzet tot zonde en die de uitdrukkelijke intentie heeft om opzettelijk maximale schade aan te richten"



















Aartsbisschop Carlo Maria Viganò - die als de voormalige Apostolische Nuntius in de Verenigde Staten formele en informele toegang had tot de meest geheime informatie - verklaarde, dat de wereldwijde COVID-respons deel uitmaakt van “één enkel script onder één enkele regie. Het bestaan van dat script toont het criminele ontwerp en de kwaadaardigheid van de makers ervan aan”. De voormalige Apostolisch Nuntius in de Verenigde Staten maakte de opmerkingen in een nieuw interview gegeven aan Steve Bannon.

In het gesprek met Bannon herhaalde Aartsbisschop Viganò zijn bezorgdheid en zei dat de wereldwijde politieke reactie niet wijst op een toevallige 'Corona-pandemie', maar op een “geplande” artificiële gebeurtenis: “Het verbod van de traditionele behandelingen, het in diskrediet brengen van de effectiviteit van medicijnen die al tientallen jaren in gebruik zijn en het opleggen van een experimentele gen-behandeling waarvan niet alleen is aangetoond dat die niet effectief is, maar ook schadelijk en vaak fataal is – dit alles bevestigt dat de zogenoemde 'Corona-pandemie' is gepland met het doel om de grootst mogelijke schade aan te richten,” zei hij.

“Er is duidelijk sprake van één draaiboek onder één leiding: Dit bewijst het bestaan van een crimineel ontwerp en de kwaadwilligheid van de makers ervan”. Het doel van dit 'enkele draaiboek' en de 'pandemie', beschreef Aartsbisschop Viganò als zijnde “gepland als een instrument voor de vestiging van een totalitair regime, bedacht door ongekozen technocraten die verstoken zijn van elk gevoel van democratische vertegenwoordiging”.

De Aartsbisschop, die sinds het begin van de jaren zeventig in de Curie en het diplomatenkorps van het Vaticaan werkzaam was, noemde “de Revolutie van Vaticanum II” een sleutelmoment voor de Katholieke Kerk in de aanloop naar het huidige wereldscenario. Sinds dat moment, en vooral gedurende de laatste negen jaar van het Bergogliaanse pontificaat, heeft de Kerk “dezelfde cognitieve dissonantie ervaren,” zei hij. “Het doel van de vermeende kerkelijke 'hervormingen' is de systematische vernietiging van de Kerk door haar hoogste leiders, die ketters en verraders zijn!”.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hartelijk dank aan The Guardian Angel voor de publicatie van de woorden van aartsbisschop Carlo Maria Vigano.
Een zeer wijze en een dappere man- "de stem van de roepende in de woestijn".

Niet lachen! Voor 5 dagen in La Libre Belgique een groot artikel vaNVDR)n het (notabene eigendom van de staat) NIS = Nationaal Instituut voor Statistiek van Begiê.

"De mortaliteit in Belgiê is in 2021 vergeleken met 2020 om 2,6% gestegen".
(" Dit is zeker een gevolg van de Corona-epidemie" : onklaar of deze interpretatie van het NIS of van La Libre komt NVDA).
"De stijging van de mortaliteit wordt alleen door een sterke stijging in het laatste quartaal van 2021 bewerkt.
"De stijging in Vlaanderen is 2,8%, in Walloniê 2,7 % en in Brussel maar 2,4%".

Potverdorie!
In 2020 woedde toch covid-19 zo wild in de bejaardentehuizen in Belgiê met de hoogste mortaliteit ter wereld, en de ergste Cassandra-roepen van de hysterische bullebak Van Ranst en de knettergekke Steven Van Gucht?
En in Belgiê werd toch ingeênt als zot, voorl in Vlaanderen en dan ook in Walloniê, en in Brussel steevast het minst?
En in het laatste quartaal 2021 was toch een groot deel van de mensen 2 en zelfs 3 ker ingeênt gegen Corona?

Verdekke!! Nu is de mortaliteit NA de vaccinatie naar boven gegaan, en wel nadat 2 en 3 ker ingeênt werd!
Dit "vaccin" schijnt nu wrkelijk niet te werken- het is niet efficiênt en het is bijzonder effectief om de sterfte naar boven te jagen.

Bingo!
Aartbisschop Vigano heeft het fantastisch verwoord.
Een niet goed vergist brouwsel...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------