BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 8 juli 2022

Er hangt een parfum van algehele malaise in de lucht...

















Satan maakt overuren, omdat hij weet dat zijn tijd kort is. De Satan haat de mensen en verblindt hen. Als hij de mensheid zou kunnen vernietigen, dan zou hij ook Gods plan voor de mensheid vernietigen.

Europa raakt steeds meer verstikt door de alsmaar groter wordende problemen zoals daar zijn misdaad, egoïsme, massamigratie, inflatie, armoede, genderobsessie, eenzaamheid, quasi gedwongen vaccinaties, lockdowns, indoctrinatie, fake news, gewelddadige repressie door de politie, de vernietiging van kleine bedrijven, economische sancties, het failliet van het onderwijs, werkloosheid, abortus, euthanasie, zelfmoord...

Maar ook de NAVO die het in Oekraïne opneemt tégen Rusland. Het is een kruitvat dat op elke willekeurige dag tot WO III kan exploderen. Om nog maar te zwijgen over Libië, Syrië, Irak, Iran, Afghanistan, maar ook China, Taiwan, Noord-Korea, en Japan...

Slechts weinigen geloven dat de Satan écht is. Dit is een grote inschattingsfout!

De Satan bestaat écht. Hij is net zo écht als Joe of Hunter Biden, als Barack Hussein Obama, Hillary Clinton, of Tony Fauci, of Bill Gates, of Boris Johnson, of Bergoglio de Apostaat. De Duivel gaat rond als een brullende leeuw, op zoek naar degenen die hij kan verminken, verslinden, doden, en vernietigen. De politiek, de mensen, de media, en bijvoorbeeld Hollywood denken dat de Satan hun redding is, maar ze hebben het fout. Onder invloed van de Prins van de Wereld is de mensheid helemaal gek geworden.

Er is iets groots aan de hand. Een regimewissel voor de hele wereld, maar niet zoals Klaus Schwab en het WEF zich voorstellen. Satan weet dat wanneer de Verlosser van de Wereld - de Salvator Mundi - terugkeert, Hij hem gevangen zal zetten en hem uiteindelijk definitief in de poel des vuurs zal gooien.

Vandaar dat de urgentie van het Kwade - met oorlog, corruptie, leugens en quasi gedwongen vaccinaties - tegenwoordig overal voelbaar is. De Koning der Gerechtigheid zal echter spoedig weer verschijnen - zoals Hij beloofde - en dat zou enige troost moeten bieden.

Het verhaal van de mensheid heeft een happy-end, maar het is een erg moeilijke weg van hier naar daar.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een zeer goede analyse.
In de drie laatste dagen vindt er overigens een koerswisseling in Duitsland/Westeuropa plaats:
-Boris Johnson, de grote coronaspecialist en Oekraîeneoorlogstoker is van het toneel gestapt.
- Andreî Melnyk, de oekraîense ambassadeur in Duitsland en hardliner, is van zijn post ontheven- te volksfachistisch en met verering voor Stepan Bandera en zijn antijoodse activiteiten
- De duitse bondspresident Steinmeier liet zojuist op het staatsslaafse internetportaal "web.de" zijn verbolgen gesprek met Selensky en diens kruiperige antwoorden publiceren.
Zo van "bondgenoten" gesproken.
-D groene economie-minister Habeck kreeg troef in zijn heimatprovincie en op "web.de" kon het redersverband zijn ideeên van LPG-tankers als fata morgana- gelul afdoen.
- En de gezondheidsminister Karl Lauterbach tingelt neurastheniek alleen nog door talkshows en krijgt iedere keer de volle lading af.
- En in de Oekraîene neemt het leger/de generale staf nu het commando in handen-- het cabaret is voor Selensky.

De wind draait...

Anoniem zei

Up-to-date van de militaire situatie in het Donbass-gebied:

Voor 5 weken reeds werd hier op kavlaanderen geschreven dat Sjewerodonjetsk en Lyssytsjansk omsingeld waren en de "ketel" gespleten in 2 delen aan de Sewerski Donjetz.
Het westen en in het bijzonder de britse en de US-amerikaanse geheimdiensten en hun studiebureaus hebben dan nog 35 dagen suspense proberen te maken, tranenrijk overgoten met Selenskyklachten- maar uiteindelijk "moesten de oekraîense troepen deze steden verlaten" (sic).
Nuja , alles ging in krijgsgevangenschap.
Er was alleen een dun klein straatje, zeer lang en over open veld, en onder moorddadig vuur van artillerie.
Geen verder commentaar.
De oekraîense generale staf heeft intussen zelf de frontlijn aangegeven met Slowjansk- Sewersk in het noorden, en de lijn Sewersk - Soledar-artemivsk (Bachmut) in het oosten.
Sedert 6 weken reeds worden Kramatorsk en Slowjansk geêvacueerd, en wel over de enige openspoorlijn naar Pokrowsk, 80 km ten zuidwesten en dan 300 km verder naar Dnjepropetrowsk.
De oekraîense aankondiging aan de bevolking (seder gisteren im web) is anderhalve maand voorbijgestreefd.
Slowjansk en Kramatorsk zijn ten westen afgesneden.
In een rechthoek van 30 op 40 km is het oekraîense leger tesamengedrukt- conservatief geschat 200 000 man (stand 28.02.2022).
Sedert 4,5 maanden onder vuur, intussen 100 km teruggetrokken, zonder reparatiemogelijkheden, zondr luchtsteun, zonder gas, zonder water, zonder electriciteit.
Na Marioepol, na Sjewerodonjetzk, na Lyssytschansk , na Kremmina, Popasna en Rubischne komt het nu tot een zoveelste- en ditmaal: de grootste- ketelslacht.

Anoniem zei

Het klopt inderdaad dat in Duitsland de broek vol hangt met spreekwoordelijke excrement. Je moet de ARD eens horen. Ook de VRT vanmorgen stelt zich de vraag; "Wat als na het onderhoud van Nordstream 1, Rusland de kraan niet meer opendraait?".

Ja, wat als...

Eerst de feiten.

Het is feit dat ondanks de stoere praat van de EU over anti-Russische maatregelen, de gaslevering nooit besproken is. Gas gaat blijven stromen.

Het is feit dat Duitsland zelf de kraan van Nordstream 2 stevig dichthoudt.

Waarom stel je dan de vraag; "Wat als?"

1/ Beginnen ze zich te te realiseren dat Europa zonder Rusland niet kan overleven?

2/ Wat als de LNG leveringen uit de VS niet gaan gebeuren want, de ene LNG installatie na de andere ontploft, voor "onverklaarbare redenen"? En dat daarmee Europa zichzelf in de voeten schiet door zichzelf van Russische olieproducten af te sluiten.

3/ Wat als Rusland - indien ze zouden willen om Europa te verroveren - dat niet militair zullen doen, maar de klus kunnen klaren door gewoon de gaskraan dicht te draaien.

Wat als het mogelijk zou kunnen zijn dat Poetin zijn geduld verliest door het constant pesten van Rusland door Europa?

En vooral, wat als de illustere groot-banalen van de EU zelfs zichzelf niet meer kunnen wijsmaken dat ze ook maar het geringste onder controle hebben?

Ja... wat als zou blijken dat ze niets onder controle hebben. Dan zijn ze hun macht kwijt.

Ik geef daarom de EU tot december dit jaar, voor het volledig desintegreert , met het moment dat ze wel moeten om Russche olie moeten opnieuw moeten impoteren.

Maar nee, blif jezelf maar voor de gek houden en doen alsof Rusland iets met de leveringen of de prijs van energie te maken heeft.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------