BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 13 juli 2022

BREAKING: Ivo Fürer, de voormalige 'bisschop' van Sankt Gallen en oprichter van de zogenaamde 'Maffia van Sankt Gallen' is gisteren in de hel aangekomen

È morto Ivo Füher, vescovo e membro fondatore della 'Mafia di San Gallo', coinvolto nel golpe del 2013 con l'elezione invalida di Bergoglio



De 'bisschop-emeritus' van St. Gallen - Ivo Fürer - oprichter van het beruchte criminele netwerk

"ACTA EST FABULA": "Lo spettacolo è finito" / "Het spel is afgelopen"




































De 'bisschop-emeritus' van Sankt Gallen - Ivo Fürer - is dinsdagmiddag, 12 juli op 93-jarige leeftijd overleden. Hij leed sedert lang aan de ziekte van Parkinson. Dit maakte het bisdom Sankt Gallen bekend in een communiqué.


De aanzet voor de discussies van de 'Maffia van Sankt Gallen' kwam kennelijk van bisschop Ivo Fürer, die van 1977 tot 1995 secretaris-generaal was van de Raad van de Bisschoppenconferenties van Europa. In overleg met de vrijmetselaar Carlo 'kardinaal' Maria Martini besloot hij een groep kardinalen, aartsbisschoppen en bisschoppen - waaronder Godfried 'kardinaal' Danneels - uit te nodigen voor 'collegiale' discussies onder elkaar. De groep ontmoette elkaar voor het eerst in Sankt Gallen in januari 1996. De 'Maffia van Sankt Gallen' complotteerde niet alleen tégen Paus Benedictus XVI, maar ook reeds tégen Paus Johannes Paulus II.

De 'Maffia van Sankt Gallen' was mede betrokken bij de staatsgreep in 2013 tégen Paus Benedictus XVI (Was Pope Benedict SWIFTed?) en was instrumenteel tijdens de ongeldige verkiezing van Bergoglio - een agent van de Britten - tot 'bisschop van Rome'.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De bisschop Ivo Führer leverde de onontbeerlijke logistieke steun voor de fronde tegen P. Johannes Paulus II en tegen Joseph CardRatzinger en P. Benedictus XVI.
Sankt-Gallen, in het noordoosten van Zwitserland gelegen, aan de directe verbinding tussen Duitsland en Oostenrijk en Noorditaliê (Milaan), knooppunt van goede en niet verstopte autosnelwegen, met zeer veel hard zwitsers geld, zonder veel pottekijkers en zeer stil, met goede verbindingen naar de luchthaven van Zürich (Kloten- in Belgiê en bijzonder in Vlaanderen al sedert de jaren 60 beroemd en bekend) was dé ideale plek om de fronde te controleren.
Onvergetelijk: direct voor het begin van het conclaaf 2005, na de dood van P. Johannes Paulus II, stuurden de tisten-samenzweerders van "de Maffia-club van St.-Gallen" (sic woordelijk citaat kardinaal Danneels in de zaal Vita van de basiliek van Koekelberg) (de domheid en lef van deze bandieten kende geen grenzen) een ansichtkaat uit Rome naar bisschop Ivo Führer (open, niet in een omslag-- zo mooi gedecoreerd met postzegels van het vatikaan :-) ) met vanachter de tekst: "We zijn hier vereend in de geest van St.-Gallen" en dan hund namen...
In het snelle conclaaf werd dan die putschbeweging aan flarden geschoten- en enige jaren later was van de pedo-homofiel doordrenkte bisdommen niet meer veel over.
TheGuardianAngel heeft op kavlaanderen.blogspot daarover uitvoerig bericht.
On les aura.
Ante Deus nunce sera eroe anonimo

Anoniem zei

Alleen Kasper en Van Luyn leven nog. De rest is bijna ALLEMAAL tegelijktertijd ( 2017-2019 ) gestorven. Vreemd.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------