BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 25 april 2021

In landen en staten met de minste corona-maatregelen gaat het véél beter































Héél vervelend voor alle lockdown- en vaccinatie-fans: andermaal is ondubbelzinnig aangetoond dat landen met de minste restricties en/of die deze vrijwel geheel hebben opgeheven, het prima doen. Texas draait al sinds 1 maart weer normaal, en van de door Anthony Fauci en de media voorspelde ‘explosie’ van corona gevallen en zieken is helemaal niets terecht gekomen. Integendeel, juist veel staten die nog steeds mondmaskers en quarantaines verplicht stellen, melden de meeste nieuwe ‘besmettingen’.

Het lijkt erop dat mensen minder gevoelig beginnen te worden voor de hype-berichten van de angstzaaiende media en politici over (wéér) stijgende aantal veronderstelde ‘besmettingen’ die zoals u weet ook nog eens gebaseerd zijn op volkomen fout gebruikte PCR-testen die tot 97% valse positieven opleveren. Na maanden begint het besef door te dringen dat deze aantallen helemaal niets zeggen over de ernst van een virus, mutatie of een ziekte, en we ook in het geval van corona met de zoveelste griepachtige aandoening te maken hebben. Statistisch wordt namelijk 99,7% niet of nauwelijks ziek van dit virus.

De 'overbevolking' van de intensieve zorgen is enkel en alleen maar de fout van de politiek, die de voorbije 30 jaar de gezondheidszorg kapot hebben bezuinigd, net zoals in het leger en in het onderwijs dat nu ook voor de bijl gaat! Daarnaast is het volleggen van
intensieve zorgen met geïntubeerde mensen een totaal zinloze actie. Intubatie is géén behandeling, maar rekt enkel de tijd, en ruikt naar medische hardnekkigheid!
 

Bron: MisesInstitute

Link:

https://mises.org/wire/texas-ended-lockdowns-and-mask-mandates-now-locked-down-states-are-where-covid-growing-most


Enkele bedenkingen:

Zoals nu bekend is, leed een overweldigende meerderheid van de 'slachtoffers' van de pandemie ook aan andere aandoeningen en de gemiddelde leeftijd van de 'slachtoffers' spoort met de levensverwachting in elk land.

Als het bestaan van de pandemie niet - politiek - was aangenomen en de roekeloze en cynische interventies ertegen niet hadden plaatsgevonden, hoe zou iemand dan weten dat er een pandemie gaande was?

Uit gegevens blijkt duidelijk dat lockdowns en aanverwant beleid nooit nodig of effectief zijn geweest. Er zijn experimentele therapieën toegepast die onbetrouwbaar, onnodig en potentieel gevaarlijk zijn (vb. intubering).

Vaccinatie kan al dan niet besmetting of overdracht voorkomen. Het feit dat regeringen en hun betaalde deskundigen niet in staat zijn of bereid zijn deze zaken in hun denken te integreren, getuigt ofwel van hun sinistere bedoelingen ofwel van de mate waarin hun mentale processen zijn gecorrumpeerd.


Bron: American Institute for Economic Research

Link:

https://www.aier.org/article/lockdowns-do-not-control-the-coronavirus-the-evidence/



Ofwel geloven zij dat één of ander clandestien doel repressieve en bedrieglijke middelen rechtvaardigt, ofwel zijn zij krankzinnig, ofwel hersenloos door conformisme: een andere verklaring is er niet.

Fenomenologisch gezien is het belangrijkste bewijs voor het bestaan van de pandemie haar uiterlijke verschijningsvorm, met name de gezichtsmaskers, dit massale psychologische theater.

Ook hier rechtvaardigt het vermoeden van de pandemie zelf het opleggen van het mandaat, en niets anders. Geen enkel bewijs ondersteunt de stelling dat maskers enig positief medisch effect hebben en het meer plausibele scenario is dat hun medisch effect negatief is.

De vage doelstelling van een ambitie, afgezet tegen een nachtmerrie, onthult een concreter doel: controle.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Twaalf mythes die het overbereik van de overheid aanwakkeren in tijden van crisis.

https://mises.org/wire/12-myths-fueling-government-overreach-times-crisis

In andere woorden; foute veronderstellingen waarmee de overheid zich meer macht toeëigent in tijden van crisis.

Samenvatting van een zeer goed artikel op de website van Mises Institute dat het politiek beleid tijdens de corona crisis vergelijkt met soortgelijke crises die tot het Patriot Act, of the New Deal geleid hebben.

1/
Niets zoals de huidige situatie heeft zich eerder afgespeeld.

De corona crisis is zeker niet de eerste medische crisis die de wereld gezien heeft. Met een sterftecijfer van 0,02% van de bevolking haalt het niet eens de top 1.000 van crises ooit, en kan het eigenlijk geen crisis genoemd worden.

2/
Tenzij de overheid ingrijpt zal de situatie alleen maar erger worden.

Het vreemde met de corona crisis is dat hoe meer de overheid ingrijpt, hoe erger het wordt.

3/
We moeten onmiddelijk handelen, anders is het te laat.

4/
Overheidsfunctionarissen weten ofwel onmiddellijk of ontdekken binnen de korst mogelijke tijd de remedie voor het probleem. De overheid veronderstelt dat ze alles over alles weten, zelfs dat wat nog onderzocht moet worden.

5/
Het is veilig om ons op de expertise van de overheid en haar insiders te verlaten.

Als de overheid experts aanstelt, zijn dat altijd overheidsfunctionarissen. Deze experts zijn vaak mensen die bijgedragen hebben tot het ontstaan van de crisis.

6/
We mogen er vertrouwen in hebben dat de overheid op een verantwoorde en effectieve wijze handelt --- in het voordeel van het volk en het gemene best.

7/
Het wordt aangenomen dat de kost of feitelijke of potentiële negatieve gevolgen van snel optreden van de overheid niet opweegt tegen de voordelen van snel optreden van de overheid.

Goed crisis management wordt wel gekarakteriseerd door voorzichtige en gerechtvaardigde pogingen te ondernemen om een kost-voordeel te bereiken, in de kennis dat het kost-voordeel niet de doelstelling is in het oplossen van de crisis.

8/
Feiten opsporen, beraadslagen, bestuderen en debatteren zijn te tijdrovend en moeten achterwege gelaten worden ten gunste van onmiddellijke actie.

9/
Bestaande structuren en gevestigde bedrijven moeten worden behouden; nieuwe structuren en bedrijven zijn ondenkbaar. Bestaande ambtsdragers, bureaucraten, bedrijfsmanagers en eigenaren hebben een doorslaggevend politiek voordeel ten opzichte van mogelijke alternatieve gebruikers van hun functie (“nieuwkomers”).

De bewindvoerder wil zijn hachje redden en zijn positie behouden na de crisis, ook al is hij de oorzaak van de crisis. Zijn enigste reactie op problemen die onstaan door slecht beleid, zijn altijd; meer beleid. Meer van hetzelfde dat het probleem veroorzaakt heeft, om het probleem op te lossen.

10/
Wanneer, na al het bovenstaande gedaan is, maar de crisis niet weg wil gaan, bestaat de volgende stap erin, er meer geld tegen aan te gooien.

11/
En dan is het gevolg dat men zegt dat men nooit bang mag zijn zich dieper in de staatschuld te gooien.

Er is ook geen limiet voor de hoeveelheid geld die “veilig” geleend kunnen worden. ‘Te veel’ schuld bestaat niet.

12/
In een crisis wordt het veronderstelt dat partijverschillen aan de kant geschoven worden, en dat er niet aan politiek geëlleboog gedaan wordt.

België is een prachtig voorbeeld hoe dat onmogelijk is. De partijvoorzitters zijn machtiger dan de Eerste Minister, want zij hebben een vollgedige administratieve achterban omwille van de verzuiling in België. Elke partij apparaat is een staatsadministratie op zich, met functies die zelfs de federale regering niet vervult, zoals bijvoorbeeld de vakbonden of ziekteverzekeringen. Het enigste dat mankeert voor de partij is de mogelijkheid belasting te heffen. De enigste macht die de federale of regionale regeringen hebben is het recht belasting te heffen; ze hebben hun vingers in de lade, maar aangezien de partijvoorzitters vaak in de regeringen zetelen….

Anoniem zei

Gisterenavon 25.04.2021 om 22:35 werd de eerste grote vergelijkende studie over de verschillende vaccins in Hongarije gepubliceerd:

https://snanews.de/20210425/sputnik-v-statistik-corona-impfstoff-ungarn-1857805.html

Uiterst interessant.
Van te voren goed voorspelbaar, natuurlijk direct goed vastgesteld en met veel dank aan @The Guardian Angel hier uitstekend gedocumenteerd voor Westeuropa en gepubliceerd:
er vallen doden, en wel niet weinige.
De EMA en de gezondheidministers en de goeroe-virologen maar lullen over "de grote veiligheid van de vaccins", de hysterische schreien van de zotte Franky Vandenbroucke, de doofpotoperaties na de massale sterfte NA en ROND de vaccinaties (persoonlijk meebeleefd met ijzige stilte bij het wijzen op de aangewezen zorgvuldige onderzoeking van de lijken):
Alles leugens en bedrog.

In Duitsland heeft het "Paul-Ehrlich-Institut" (onderdeel van het "Robert-Koch-Institut", alles direct onder commando en beheer van de bondsreGering)(verantwoordelijk voor inentingsstoffen, vaccins en serums) sedert een paar dagen bedeesd een klein overzicht gepubliceerd over de bijwerkingen van de in Duitsland gebruikte "anti-corona-vaccins".
En wel is de dodentol bij jonge mensen zo hoog, dat er waarschijnlijk meer jonge personen door de vaccinatie sterven als door covid-19. (De mortaliteit van covid-19 onder 45 jaar tendeert bij normaal gezonde personen tegen nul).
Let wel!: dat is het officiêle insituut, direct bij de Bundesregierung gelegen.
Die tisten hebben zeer lang alles geprobeerrd onder het tapijt te keren en te doofpotten, maar intussen is het cijfermateriaal verpletterend.
De "Arzneimittelkommission der Deutschen Ärzteschaft" (de geneesmiddelencommissie der duitse dokters) heeft intussen zoveel meldingen over bijwerkingen en doodsgevallen, dat men met eenvoudig doofpotten en intimideren van critici verder komt.
De westelijke regeringen , de EU en de hele Merkelclub hebben hun regimes kapotgeprutst.

En de chinezen en de russen lachen in hun vuistje.

Anoniem zei

Europa dreigt ermee Rusland toegang tot de SWIFT betalingscomputers te ontzeggen, zodat Rusland afgesloten wordt van het Internationaal betalingsverkeer --- of dat denken ze toch. LOL

(((
Rule 132(2) and (4) of the Rules of Procedure on Russia, the case of Alexei Navalny, the military build-up on Ukraine’s border and Russian attacks in the Czech Republic.
)))

De Eurocraten zijn achterlijk, en krankzinnig. Waar ze toch ruzie over willen maken.

Maar serieus. Hoe denken ze dat ze dan voor het Russisch aardgas gaan betalen, nadat Rusland geen geld via SWIFT kan ontvangen ? Of het voor Manganese? Of het Palladium?

Dat ze bij SWIFT maar goed oppassen dat hun computer niet stop valt door een gebrek aan electriciteit.

***
Europa heeft een zelfmoordwens. Die kunnen alleen nog maar dingen doen die hen schaden.

Het is niet de eerste keer dat er gedreigd wordt Rusland van SWIFT te verbannen. In 2014 heeft het Verenigd Koninkrijk de EU opgehitst om Rusland van SWIFT te verbannen. Maar SWIFT weigerde. Rusland heeft toen hun eigen SPFS opgericht, een alternatief voor SWIFT zodat ze toch toegang tot internationaal betalingsverkeer behouden.

Europa heeft trouwens verschillende alternatieven voor SWIFT. Inclusief eentje voor Iran die Amerikaanse sancties omzeild – en waar Rusland ook lid van is.

SWIFT is volledig geïnflitreerd door de NSA en eerlijk gezegd, het enigste waar SWIFT nog goed voor is, is om de hegemony van de Dollar als belangrijkste reservemunt te bewaren --- iets wat ze maar heel slecht doen, anders zouden ze geen transacties van Chinese digitale (crypto) Yuan toelaten in hun betalingssysteem.

***

Als SWIFT Rusland van hun computers verbant, kunnen ze evengoed de computer uitschakelen. Ze mogen niet vergeten relevant te blijven.


***

Echter, The Future is Bright.

Ooit van Dash.org gehoord? Daarmee kan je in één keer miljarden (mocht je ze hebben) de wereld rond sturen voor 1 cent.

Het is er maar één toepassing die dergelijke dingen mogelijk maakt, maar het betekent wel dat banken voorbijgestreefd zijn, want daar betaal je 25 Euro kosten voor een internationale betaling die pas over 3 dagen aankomt.

Ik ben er zeker van. In België is er maar plaats voor 1 bank. De nationale. (mocht België haar plaats op de aardbol behouden)

Anoniem zei

Het duitse Ministerie van gezondheid ( Bundesgesundheitsministerium) heeft op haar website het hele corona-circus ministerie inhoudelijk tot nul verklaard.
Op de eigen website van het ministerie werd de synopse van de overzichtstudie over de situatie in de duitse ziekenhuizen gepubliceerd (notabene van de werkgroep, door het ministerie zelf opgericht en betaald)
En daarin het zinnetje:
"Over de periode van het gehele jaar 2020 genomen, bedroeg de belegging door coronapatiênten nooit meer dan 4% (vier percent)"
Deze "corona-pandemie" (let wel: het woord "pandemie" zegt niets over de mortaliteit- het is alleen maar een zich over de hele wereld verspreidende ziekte)(grote delen van de aardbol zijn overigens met deze ziekte niet geconfronteerd)(vb. Antarctica, Groenland, FarÖer,grote delen van China, de Sahara,...) is niet zo infectieus als ze in hysterie verroepen wordt en ook niet zo dodelijk.
Lothar Wieler van het Robert-Koch-Institut (zo ongeveer de Steven van Gucht van Duitsland)gaf voor enige dagen 83000 doden voorDuitsland bekend- natuurlijk bijna allemaal zonder obductie gediagnodsticeerd met zijn kristallen bol eéén prozent zoals vppn "par ordre du moufti".
Maar 83000 doden: dat is nu alleen maar 1promille (één duizendste) van de bevolking- i.p.v. prozent)zoals voorspeld door Neil Ferguson van het Imperial College (goede vrienden van Marc Van Ranst!)
Geen wonder dat een duidelijke oversterfte door deze "pandemie" niet bewezen werd.
Het artikel van de werkgroep werd overigens breed gepubliceerd en besproken met screenshot door Andreas Becker op de website "katholisches.info".
De mainstreampers en de gazetten en de social media desinformeren en doofpotten in hun domheid wat maar gaat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------