BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 22 april 2021

Essentiële verplaatsing??? "Twintig studenten uit India die opleiding verpleegkunde zouden gaan volgen, zijn besmet met de Indiase variant van het coronavirus"



















De studenten die besmet zijn, maken deel uit van een groep van 43 studenten die in ons land een graduaatsopleiding verpleegkunde komen volgen. "Ze zijn op 12 april op de luchthaven Charles de Gaulle in Parijs aagekomen", zegt Marc Van Ranst. De studenten waren voor vertrek in India allemaal negatief getest met een PCR-test en ook op de luchthaven in Parijs testte iedereen negatief met een sneltest. "Dan zijn ze met een bus naar Aalst en Leuven gebracht. Waarschijnlijk zat er op de bus een superverspreider [LOL!], die door de mazen van het net geglipt is en die de anderen geïnfecteerd heeft. Vijf dagen later, op 17 april, zijn de eerste studenten ziek geworden. Die zijn dan getest en uit onderzoek blijkt dat het om de nieuwe Indiase variant gaat." [Maximale besmetting is het beleid van het Belgische regime! Wat doen die Indiase studenten hier? Dit is schuldig en crimineel verzuim!]


Gevaccineerd en toch ziek


Opvallend is dat een aantal zieke studenten gevaccineerd is met het Indiase vaccin en wellicht met AstraZeneca. "Dat blijkt hen niet volledig te beschermen tegen zowel besmetting als tegen het ontwikkelen van symptomen. We zijn dat nu aan het onderzoeken." [De corona-vaccins werken niet!]



Crimineel! Belgisch regime importeert zélf de Indiase corona-variant

"Deze variant wens je niet in je land", zegt Van Ranst. "In het Verenigd Koninkrijk hebben ze nu 107 zulke gevallen. Daar heeft men nu de beslissing genomen om alle vluchten tussen het Verenigd Koninkrijk en India te stoppen." [Dan moet België maar Charles de Gaulle sluiten!]

Bron vrtNWS


Kortom, het Belgische regime voert doelbewust
een biologische oorlog tégen de eigen bevolking!



2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wanneer begint een graduaatsopleiding ? In April ? Of kwamen ze gewoon voor de online open-deurdag ?

Het is niet de eerste keer dat opzettelijk het virus het land binnenhalen, om zeker te zijn dat ze het hebben.

Toen in februari 2020 Wuhan in lockdown ging, hebben ‘ze’ beslist om de Belgen in Wuhan te repatriëren. Wie ‘ze’ zijn is niet duidelijk, want er was geen regering in België.

De luchthavens zijn lange tijd open gebleven. Zelfs tijdens de eerste Belgische lockdown, kon je gewoon de wereld rondreizen zonder dat iemand je een vraag stelde, een formulier ingevuld moest worden, een test afgenomen werd, en noem maar op. Tientallen vluchten uit China kwamen dagelijks in Heathrow, Frankfurt, Schiphol en CdG aan. Gewoon om zeker te zijn dat je maximale verspreiding kreeg.

Ook in februari 2020 werd het bezoek aan rusthuizen verboden, en gingen de rusthuizen in lockdown. Toch werden de rusthuizen “verplicht”, corona-positieve bewoners te accepteren, gewoon om zeker te zijn dat het virus de rusthuizen binnenkwam. Er was ook geen enkele restrictie voor het personeel dat ongecontrolleerd binnen en buiten liep.

De lijst gaat door en door. Dit verhaal hier is het zoveelste voorbeeld dat men opzettelijk virus verspreid.

Ooit zal er een rechtszaak komen die het regime voor ethnische zuivering, genocide, en massamoord gaan omver werpen.

Anoniem zei

U spreekt over een biologische oorlog tegen de bevolking.

Biologische oorlog. Misschien, maar dan maken ze er een boeltje van.

Indien het virus een biologisch wapen moet voorstllen, dat alleen besmettelijk is onder westerlingen, omwille van genetische verschillen, maakt het weinig indruk, want seizoensgriep doodt tenminste de jongsten alsook de oudsten. Covid doodt alleen de oudsten.

Indien het vaccin een biologisch wapen zou moeten voorstellen maakt het (voorlopig) weinig indruk, tenzij de lange termijnseffecten iets in petto hebben.

Maar kijk he; HET WESTEN, HEEFT GEEN CHINESE BIOLOGISCHE AANVAL NODIG OM ZICHZELF OM ZEEP TE HELPEN.

Eigen incompetentie, die per ongeluk tot massaal sterven zal leiden ligt wel voor de hand.

Het politiek en financieel beleid in Europa en de VS is zo slecht dat je echt moeite zal hebben mij te overtuigen dat het de bedoeling niet is, de bevolking wat uit te dunnen.

In het begin van de jaren 1990 leidde Rusland aan een kasboncrisis, en kon zichzelf niet meer financieren of haar ambtenaren betalen, of pensioenen. Stel je voor wat er in België zou gebeuren waneer er een kasboncrisis zou ontstaan. (30% van de tewerkgestelden zijn ambtenaren. 20% van de bevolking leeft van een pensioen) Tot hoe veel doden zou dat leiden? Momenteel is de kasbonmarkt structureel beschadigd.

Stel je supply chain problemen voor. Stel ze verbieden koeien omdat die het klimaat kapot schijten. Dan valt de hele landbouw uit elkaar, want landbouw zonder kuddvee kan niet bestaan. Hoe veel mensen verhongeren?

Of zoals in Texas, schakel de kerncentrales uit, en verlaat je op windmolens. Ze willen dat hie rook doen. Ze gaan nog geen electriciteit hebben om een defibrillator op te laden. Hoe veel mensen sterven?

Je kan zo heel veel scenario’s verwoorden, herhalingen van crises uit het verleden, die op het punt staat zich te materialiseren / herhalen - in een perfecte storm.

ALS HET NIET DE BEDOELING IS VAN DE OVERHEID OM DE BEVOLKING UIT TE DUNNEN, WAT ZIJN ZE DAN WÉL VAN PLAN ?

Fantasie heb ik genoeg, al dan niet met feiten ondersteunt, maar ondanks alle fantasie ontbreken mij de woorden deze laatste vraag op een of andere wijze te beantwoorden.

Alles dat ze doen gaat tot crisis leiden, of leidt al tot crisis waarin mensen sterven als direct gevolg van hun acties.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------