BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 29 april 2021

Het post-democratische Belgische regime voert met haar corona-beleid en censuur oorlog tégen de eigen bevolking: "Facebook-pagina voor evenement La Boum 2 verwijderd", maar 1 uur later weer online op Facebook met al 1000 reacties
























Het Facebook-evenement La Boum 2, waar ruim 8.000 mensen op aangaven dat ze wilden komen en waarin meer dan 18.000 mensen geïnteresseerd waren, is verwijderd. Dat gebeurt nadat politiediensten eerder contact opnamen met Facebook om uit te zoeken hoe ze het evenement konden verwijderen.

De politie vroeg Facebook eerder hoe verspreiding van het evenement La Boum 2 tegen te gaan. Maar een evenement verwijderen kan alleen op vraag van het parket. Het Brussels parket kan niet zeggen of dat in dit geval ook gebeurd is, omdat het onderzoek naar het evenement nog loopt. Wel zijn er nog enkele andere evenementen van La Boum 2, die veel minder bezoekers hebben.

Een beheerder van de Facebook-pagina La Boum laat weten dat hij woensdag nog de vraag van de politie kreeg om het evenement te verwijderen. Die vraag heeft hij genegeerd. "Ik roep niet op tot geweld. (…) Bovendien organiseer ik niets," zei hij eerder. "Wij verkopen geen kaartjes voor een feest en boeken geen artiesten. Het enige dat we doen is afspreken met andere mensen om samen te komen in het park."

"De plaatselijke autoriteiten hebben ons op de hoogte gebracht dat de betreffende evenementpagina niet voldeed aan de huidige wettelijke eisen met betrekking tot COVID-19", bevestigt ook een Facebook-woordvoerder aan Belga. "Wij hebben de inhoud grondig onderzocht en vervolgens besloten de evenementpagina te blokkeren."

Op het fake festival 'La Boum' in het Ter Kamerenbos op 1 april daagden zowat 5.000 mensen op. Die hielden zich niet aan de coronamaatregelen en het kwam tot een confrontatie tussen politie en feestvierders waarbij 26 agenten en 8 burgers gewond raakten.

De kans bestaat dat er zaterdag 1 mei voor het evenement "La Boum 2" opnieuw duizenden mensen naar het Ter Kamerenbos afzakken om te feesten en chaos te veroorzaken. Brussels burgemeester Philippe Close (PS) verzekert dat de politie zal tussenkomen wanneer de openbare orde wordt verstoord. Intussen is het evenement La Boum 2 offline gehaald door Facebook. [Ondanks al het gedreig van het regime staat het evenement weer online!]

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) liet donderdag in de plenaire zitting van het federaal parlement optekenen dat het profiel van de geïnteresseerden die naar Brussel willen afzakken, is veranderd en er op verschillende plaatsen samenkomsten dreigen. De Brusselse burgemeester staat in contact met de politie en morgen volgt ook een vergadering met onder meer het crisiscentrum om alles te coördineren. Op 1 mei is het in Brussel op vlak van manifestaties altijd een drukke dag. Zo staan er al een tiental betogingen op het programma, naast La Boum 2.

"Burgemeester Close wil er aan toevoegen dat Brussel altijd open staat voor het recht op vrije meningsuiting en de hoofdstad ook een plaats is voor ontspanning. Maar als je naar Brussel komt om chaos te veroorzaken en de ordediensten te provoceren dan zal de politie tussenkomen", zegt woordvoerster Maïté Van Rampelbergh.

Bron: Bruzz

Link naar Facebook:

https://www.facebook.com/events/185225686752888/


5 opmerkingen:

Wim zei

Vreemde berichtgeving op een blog over het katholieke geloof, naar mijn bescheiden mening.

Anoniem zei


De Massa media zal nooit meer het vertrouwen van het publiek hebben.

Alleen dat de massa media niet heel zeker is wie ze daar de schuld voor moeten geven;
-- sommigen geven de Russen de schuld
-- anderen geven Donald Trump de schuld
-- The Washington Post in hun artikel “Bad news for Journalists; The Public doesn’t share our values”, geeft het publiek zelf de schuld, voor het verlies in vertrouwen.

Waarom een journalist wil schrijven dat het publiek de journalisten niet meer vertrouwt is mij niet duidelijk. Alsof het publiek op de hoogte gebracht moet worden van hetgeen ze zelf denken. Maar ja, de media kan het gewoon niet laten het publiek voor te kauwen wat ze al dan niet mogen denken. Terwijl de journalist niet begrijpt dat het publiek de journalist niet vertrouwt, ook niet met een artikel over ‘hoe het publiek journalisten wantrouwt.

Dat artikel is even dom als een overspelige echtgenoot die zijn bedrogen vrouw gaat uitleggen hoe bedrogen vrouwen ovespelige echtegenotes niet vertrouwen.

Maar ja; logica is nu eenmaal niet de taal van deze tijd.

-- Nog anderen zoals Forbes magazine in hun artikel “Restoring Public Trust in Technology and media indrastructure investment” geeft het internet de schuld. Nu, ja, whatever…

Trouwens; “media infrastructure investment”, betekent letterlijk wat het zegt; de miljardairs die kranten en TV kanalen kopen en in zo in media investeren, om hun propaganda te verspreiden, en de bevolking te manipuleren, met de hulp van de sociopathische overheidsinstellingen die disproportioneel veel aan het bod komen in hun media investeringen.

Dus over de oorzaak van de problemen met de pers, is niet iedereen in de pers het met elkaar eens, maar iedereen in de pers is er wel mee akkoord dat de reden voor het verlies in vertrouwen in de pers vanwege het publiek NET NIET dat is wat er in de bovenstaande alinea beschreven is.

Maar het doet er niet toe of de media nu weet waarom ze het vertrouwen kwijt zijn, het probleem is toch niet op te lossen.

Het probleem is dat massa media nooit journalistieke organisaties geweest zijn. Het is altijd propaganda geweest dat “journalistiek” genoemd werd. Feiten rapporteren kwam er nooit bij kijken.

Eerlijk gezegd; journalisten kunnen niet toegeven dat ze hun job niet goed gedaan zouden hebben, want ze hebben hun job net wel heel goed gedaan – de job van spreekbuis voor de propaganda van het industrieel complex en het overheidsapparaat.

DIT IS ZEER RELEVANT VOOR HET BLOKKEREN VAN DE FACEBOOK PAGINA VAN LA BOUM 2.

Facebook heeft haar eigen ruiten ingegooid toen ze ‘feiten’ die de narratief tegenspraken als FAKE NEWS besempelden. “Feiten ?? !! “, riepen ze uit bij FaceBook, “wij zijn media !!” “Of liever; Technology and media indrastructure investment. Wij doen niet aan feiten. Wij werken voor onze investeerders. Niet het publiek” Sindsdien zijn alle feiten FAKE NEWS en mensen die ze verspreidden werden van FaceBook verbannen. Alleen de propaganda van het narratief werd het enigste publiceerbaar ‘nieuws’. Dat ze daarmee een groot deel van hun gebruikers ook wegbleven, crashten hun advertentie inkomsten. Maar de investeerders waren gelukkig en hun aandeel prijs is sinds het begin van de coronacrisis verdubbeld.

Zelfs de reclame filmpjes zijn propaganda geworden voor de woke agenda van het klimaat, veganisme, gender theory, critical race theory enz. Nu wordt op Facebook een propaganda filmpje ondebroken door een ander propapganda filmpje.

Maar FaceBook zal nooit de hand bijten die hen echt voedt; zo een hand is de overheid, en o.a. de staatsveiligheid die hun data koopt. De verkoop van gebruikers metadata is hun belangrijkste bron van inkomsten – en de pagina van La Boum 2 wordt geblokkeerd.

Van het business model van FaceBook blijft er niets over. Denk er even even na; hoe kan “sociale media” bestaan, wanneer ze coronawetten promoten – wetten die erin bestaan sociaal contact buiten de directe huisgenoten verbieden.

Anoniem zei

Rashida Dati; de burgemeester van het 7de arrondissement van Parijs, opgegroeid in een vroom moslim gezin, van Algerijns-Marokkaanse afkomst – voormalig adviseur van Sarkozy en voormalig Minister van Justitie onder Sarkozy

GAAT AKKOORD MET DE BRIEF DIE DE ACTIEVE EN GEPENSIONEERDE LEGER GENERAALS NAAR MACRON GESTUURD HEBBEN in het zog van de steekpartij waarin een politievrouw het leven liet in Rambouillet vorige week.

In deze brief staat dat als er niets gedaan wordt aan het “lakse” beleid omtrent geradicaliseerde islam, dat de “interventie van onze kameraden in actieve dienst (het leger) vereist is om in een gevaarlijke missie de waarden van onze beschaving te redden”

“Het is 5 voor 12. Frankrijk is in gevaar”, staat er in de brief. “Suburbane hordes”, gaan “een burgeroorlog leiden”, met een “dodental dat in de duizenden zal tellen.”

Ondertekend door 5,000 gepensioneerde soldaten en officieren, waaronder 12 generaals, alsook een aantal actieve soldaten, officieren, waaronder 4 generaals.

Generaal Christian Piquemal, (80) voert het initiatief.

Burgemeester Dati beaamt op France Info Radio; “wat er in die brief staat is realiteit”. “ Wanneer je een land hebt dat geteisterd wordt door stedelijke guerrilla oorlog, wanneer het de terreurbedreiging constant hoog is, kan je niet zeggen dat we het goed doen.”

Het Franse Regime beantwoordt door alle ondergetekenden in actieve dienst de laan uit te sturen voor HOOGVERRAAD VOOR DE REPUBLIKEINSE WAARDEN VAN FRANKRIJK.

Anoniem zei

Wim; er valt niets meer te zeggen over de Kerk in België. Die is dood, begraven (zonder mis), verrot, het lijk terug opgegraven en aan een kant gegooid om plaats te maken voor de dictatuur van de irrationaliteit en anti-logica, waar we nu in leven.

Anoniem zei

@Wim,
Laat me toe je verstand een beetje op te frissen ;-)
Het hier besproken terrein is oer-katholieke grond, handelt het zich hier om de gronden van de brabantse abdij van Ter Kameren.
Alles door vrijmetselaars en de franse revolutie geseculariseerd en onteigend; de zeer mooie kerk en de kruisgang nog steeds zienswaardig, in de rest het National Geografisch Instituut en "kunstacademies" van de franse en brusselse gemeenschappen.
Een landschappelijke herinnering aan het eertijds vroeger bloeiende katholieke leven in de Lage Landen bij de Zee, zoals ook de tuin van de Abdij van Park, de lindenlaan der Abdij van Tongerlo (hier tenminste door de vlaamse overheid ondersteund )(vergeet hier kerknet.be), zelfs de gronden der trappistiinen van Brecht (nu zwaar verrookt door de bosbrand van het belgisch leger op het "Groot Schietveld" (LOL)

En natuurlijk is het uiterst katholiek om over deze happening te berichten: naast de vita contemplativa is er ook de vita activa, en nu zoudt ge toch moeten weten dat de apostelen de veiligheid van het cenakel verlaten hebben om op de marktplaatsen en in het mensengewoel het evangelie te preken.
De paarden van de "katholieke vlaamse kruistochten" (cfr. de prutsactie "Gelovigen nemen het woord" 2008-2009) waren overigens nog beter dan die van de gendarmerie hier :-) LOL

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------