BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 8 april 2013

God is de Enige Rechter van de Zielen - In memory of Baroness Margaret Thatcher... die voor de zekerheid ook nog even bij Paus Benedictus XVI vergiffenis kwam vragen...


4 opmerkingen:

Brecht Declercq zei

"voor de zekerheid ook nog even" dat zal je een gelovige nooit horen zeggen

The Guardian Angel zei

Margaret Thatcher is de dochter van een methodistische dominee, die na haar huwelijk naar de anglicanen overstapte.

Anoniem zei

De oude man in de foto is Paul Johnson, door Jezuïeten onderwezen, traditioneel katholieke schrijver. Hij noemt moderniteit als moraal relativisme. Hij veracht diegenen die de evolutietheorie als rechtvaardiging voor hun atheïsme beschouwen en het als excuus gebruiken om aan bio-genetische experimentatie te doen. Hij heeft Richard Dawkins wel vaker aangevallen en beschouwd de Bevrijdingstheologie als ketterij, en verdedigd het priestercelibaat. Maar hij is wel voorstander van vrouwelijke priesters, oh, en hij haat communisten. Voor de hoofdredacteur van een Engelse krant kan dat tellen.

Men ziet rechts op de foto het handvat van een parasol. De parasol wordt door Charles Moore over Thatcher gehouden. Moore is biograaf van Thatcher, een tot Katholicisme bekeerde Anglicaan en patroon van het Persoonlijk ordinariaat van Onze Lieve Vrouw van Walsingham !!! Ik ben niet zeker, maar ik denk dat hij de apostolische constitutie Anglicanorum Coetibus zelf indertijd met Kardinaal Ratzinger bekokstooft heeft.

Of Thatcher zich tot katholicisme bekeerd heeft? Ze zal zo gezegd hebben:

“To those waiting with bated breath for that favourite media catchphrase, the 'U-turn', I have only one thing to say: "You turn [U-turn] if you want to. The lady's not for turning."

Anoniem zei

Ze zal wel de eerste Eerste Miniser zijn die zich zal laten cremeren.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------