BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 18 november 2022

De 'Great Reset' beoogt de eliminatie van de (Christelijke) middenklasse


Links: het (beeld van het) Beest uit de zee dat aanbeden wordt.

Rechts: het aanbrengen van het Merkteken van het Beest op het voorhoofd of op de rechterhand.

In het midden: het gehoornde Beest uit de aarde, dat hier in tweeërlei gestalten wordt voorgesteld:
enerzijds dreigt het Beest de man die omkijkt met onthoofding als hij de aanbidding weigert;
anderzijds zorgt het Beest dat de mensen een teken krijgen op hun voorhoofd of op hun rechterhand.

(Illustratie uit het midden van de 13e eeuw)





































Er is nu een storm op ons afgekomen.

Alle elementen wijzen duidelijk op een georkestreerde gebeurtenis. Met andere woorden, het kan dus géén 'toeval' zijn. De intentie - het onderliggende plan - lijkt de basis te leggen voor wat we een 'techno-totalitaire digitale donkere eeuw' zouden kunnen noemen. De aanstokers zijn de Club van Rome, de Verenigde Naties en het Wereld Economisch Forum met hun Great Reset. Het betekent de overname van alle eigendom, de gezondheidszorg, de valuta, de mobiliteit (het reizen), de energievoorziening en ons levensonderhoud. Het betekent ook de overname van ons politieke systeem, ons onderwijssysteem, het rechtssysteem, de filosofie en alle religie door middel van leugens, bedrog, psy-ops en indoctrinatie. Politici en religieuze 'leiders' zijn slechts marionetten die gemanipuleerd worden door de financiële elite. Het uiteindelijke resultaat is een zeer grondige herstructurering van de 'democratische' samenleving langs Neo-Vroeg-Middeleeuwse lijnen, een eliminatie van de middenklasse, een tweeledige politieke orde en een vermindering van de wereldbevolking.


De sinistere elementen die de 'techno-totalitaire digitale donkere eeuw' moet bewerkstelligen, zijn:

Het afkondigen van fictieve, virale pandemieën en de officiële reactie daarop – met lockdowns, avondklokken, sociale distantiëring, maskers, quarantaines, medische apartheid – die het openbare leven en de economische structuren van hele naties lam leggen, wat leidde en zal leiden tot verlies van middelen van bestaan, fysieke en psychische ziekte, en stijgende zelfmoordcijfers.

Het verplicht stellen van nieuwe genomische 'vaccins' die massaal slachtoffers zullen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld blijkt uit het fenomeen van SADS - Sudden Adult Death Syndrome - dat op de voorgrond trad na de corona-vaccinaties. De stijging van het aantal doodgeboorten kan ook worden toegeschreven aan de vaccins.

De overvloed aan demotiverende factcheckers in de media en op de sociale media en het internet zijn verdere tekenen van het feit dat we in een tijdperk van censuur leven.

Een desastreus 'klimaatbeleid' met koolstofbelastingen, een verbod op kunstmest, het stopzetten van standaard energieproductie, het op de markt brengen van dure en inefficiënte elektrische voertuigen die het elektriciteitsnet dreigen te overbelasten, en de wetgeving van grotendeels onwerkbare en buitensporige groene 'hernieuwbare' energiebronnen gebaseerd op onzekere en gefabriceerde wetenschap en onbetrouwbare computermodellen, waarvan het effect is geweest dat zowel producenten als gewone burgers verarmd zijn, maar dat de échte elite zélf op despotische dispensatie (vb. privéjets, luxe benzine-bolides ook na 2035 etc.) kan blijven rekenen.

De georkestreerde massa-immigratie, de artificiële verstoringen in de toeleveringsketen, de door de overheid (EU) veroorzaakte voedsel- en brandstoftekorten met als gevolg ongebreidelde inflatie. De niet aflatende ondermijning van het traditionele huwelijk. Het van officiële zijde aandringen op voorbehoedsmiddelen, op zogenaamde 'abortusrechten' en euthanasie. De focus op feminisme en het nastreven van zogenaamde 'LGBTQ+rechten', de promotie van 'niet-binaire' gender-categorieën, transgender- en seksuele-indoctrinatie van kleuters en minderjarigen, waardoor een groeiende cohorte van mensen ontstaat die zich niet meer kunnen voortplanten.

De voorgestelde oprichting van een geldloze, digitale economie en de introductie van digitale ID's met als doel om een sociaal kredietsysteem naar Chinees model tot stand te brengen, waardoor het individu persoonlijke vrijheid en discretionaire keuze wordt ontnomen.

Het initiëren van proxy-oorlogen door de NATO - zoals in Irak, Afghanistan, Libië, Syrië en in Oekraïne waar de VS onophoudelijk Rusland bedreigt en bestookt - wat verder resulteert in verlammende vormen van materiële schaarste en economische verliezen door het opwerpen van allerlei barrières door middel van 'sancties', met als gevolg een duizelingwekkende inflatie, en honderdduizenden of zelfs miljoenen doden.

Al deze factoren doen zich tegelijkertijd voor, dat wil zeggen, het zijn de componenten van de 'perfecte storm' die de wereldgemeenschap - of beter gezegd, de gemeenschap van Westerse naties met hun oorlogszuchtige politieke elites - teistert. Beschavingsstaten zoals Rusland, China en India zijn grotendeels immuun voor deze gecoördineerde, satanische aanval op de bevolking die hoofdzakelijk het Collectieve Westen treft.

Men kan niet op geloofwaardige wijze ontkennen, dat er een bewust doel bestaat achter zo'n duidelijke aaneenschakeling van gelijktijdige gebeurtenissen. Hierbij wordt een nieuwe en reductionistische wereldorde én een bevolkingsafname in elke betekenis van het woord door de elites aan de respectievelijke bevolkingen opgelegd. De 'liberale' schijnbeschaving van het Westen zal worden vervangen door een antikapitalistische wereldwijde staatsgreep ten gunste van een totalitaire heersende klasse. Inderdaad, om de metafoor te veranderen, wat op handen is, is een soort massale uitstervingsgebeurtenis op het niveau van de staat, de cultuur, de beschaving en de religie. Het is een soort gefabriceerde, ideologische asteroïde of planeetmoordenaar die rond de aarde cirkelt en doelbewust de oorlog aan God en Zijn Schepping heeft verklaard.

De volledige satanische overname van dé realiteit - van ons denken, van onze emoties, van ons handelen - zal gesymboliseerd worden door het Merkteken van het Beest, een teken dat op een groot deel van de mensheid zal worden aangebracht. Het bedoelde Beest is een politiek systeem én een zekere mens. Het hoofd van dat systeem wordt 'het Beest uit de zee' of kortweg 'het Beest' genoemd. Een andere menselijke figuur, 'het Beest uit de aarde' is een valse profeet, die met het eerste Beest samenwerkt, en maakt dat de mensen het merkteken ontvangen. Zij die het Beest en zijn beeld aanbidden en het merkteken van het Beest ontvangen, zullen de toorn van God ontvangen, gepijnigd worden in de hel waar zij zonder rust zullen zijn (Openbaring 14:9-11).

De Heiligen echter zullen het merkteken van het Beest weigeren. Die weigering is echter niet gemakkelijk, gezien de nadelige gevolgen. Het vergt een diepgaande geestelijke strijd. Hun weigering spruit voort uit hun trouw aan God en hun volharding in de Waarheid en het Goede. Hun weigering zal echter niet zonder gevolgen blijven. De weigeraars halen zich eerst en vooral een economische boycot op de hals. Het merkteken is het middel om deze boycot uit te voeren. Want zonder merkteken zijn geen economische transacties mogelijk: zonder het merkteken kun je niet kopen of verkopen en dreigt men om te komen van honger en dorst. Het betreft de eliminatie van de Heiligen. De volhardende zielen van hen die om het getuigenis van Jezus Christus en om het Woord van God gedood worden - en die het merkteken van het Beest dus niet ontvangen hebben - zullen echter weer tot leven worden gewekt en in de Regering van Christus delen.


Uit de Heilige Schrift:

Openbaring 13:16-17 En aan allen, kleinen en groten, aan rijken en armen, aan vrijen en slaven laat het Beest een merkteken geven op rechterhand of voorhoofd, zodat niemand kan kopen of verkopen, zo hij dat teken niet draagt, de naam van het Beest of het getal van zijn naam.

Openbaring 14:12 Hier geldt slechts het geduld der Heiligen die de Geboden van God en het Geloof in Jezus bewaren!

Openbaring 20:4 Ook zag ik de zielen van hen, die om de getuigenis van Jezus en om het Woord van God waren onthoofd, die het Beest noch zijn beeld hadden aanbeden, en het teken niet hadden aanvaard op hun voorhoofd en hand. En ze leefden en heersten met Christus, duizend jaar lang.


Johannes op Patmos (Hans Memling - 1479)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

"Het betekent de overname van alle eigendom, de gezondheidszorg, de valuta, de mobiliteit (het reizen), de energievoorziening en ons levensonderhoud."

Een vrije goede samenvatting, maar ze kan veel korter.

De Great Reset is de overname van de energievoorziening.

Wanneer je alle energievoorziening in handen hebt, heb je de hele economie in handen. Zonder energie kan je niet aan economische activiteit doen, ook niet in je levensonderhoud voorzien.

In eerste instantie is het de bedoeling de energievoorziening te nationaliseren en de privé-energiemaatschappijen in het failliet te drukken. Je ziet dat in de behandeling van Exxon Mobile of de Texaanse olieboeren. In Europa is deze nationalisatie reeds veel verder gevorderd.

Het resultaat zal onderdaad zijn dat je geen bezittingen meer hebt.

Echter het is net Rusland en China die voordeel halen uit de milieuvriendelijke energievoorziening, omdat zij het manganese, koper, lithium enz leveren voor de zonnepanelen, batrerijen en zonnepanelen.

Waarom denk je dat Rusland Oekraïne aangevallen is, en waarom Poetin er geen korte metten mee maakt, maar de oorlog opzettelijk uitrekt?

Anoniem zei

Overal waar ik kijk zie ik groene scheuten dat het klimaats-, holebi, diversiteits-, (anti)racistisch, immigratie en ander kabaal (samengevat onder de term 'Woke') zelf aan het desintegreren is.

De aandelenprijzen van bedrijven die het hardst de Woke agenda promoten, doen het veel slechter dan bedrijven die het niet doen.

Disney en Netflix hebben een heel aantal projecten die mannelijke superhelden met vrouwen en lesbiennes zouden vervangen geschrapt, omdat niemand er naar kijkt. De cinemas zitten leeg,

De ESG Investeringen staan op het punt failliet te gaan. Dat zijn investeringen in het milieu, hopelijk, en de 'g' staat voor governance, maar niemand weet wat er met governance bedoeld wordt.

Op de wereldbeker spelen ze geen spelletje voetbal meer, maar een spelletje 'zal ik het armbandje dragen of niet'? Verder is het eereldkampioenschap aan het worden dat niet de beste voetbalploeg tot winnaar gaat uitroepen, maar wel de grootste hypocriet.

Per privéjet van de klimaatstop in Sharm-el-Sheik naar de geklimatiseerde voetbal stadia van Qatar.

En de mensen zien het. Het is pijnlijk wat een riante aanstellerij het geworden is. Net zoals de kijkcijfers voor Netflix en de cinemagang voor een disneyfilm verdampt is, zijn de kijkcijfers voor de wereldbeker ook verdampt. Er kijken maar een 65% tv als 4 jaar geleden.

Het boeit niemand meer.

Indoen de pers de Woke agenda niet zo hard van de daken zouden roepen en iedereen die zich ermee associeert tot superheld zou verheffen, zouden ze nu al een eenzame dood gestorven zijn.

Wat je zegt over supplychain disrupties klopt. Maar dan, er zit geweldig veel geld bast in de ESG en Woke investeringen. Quantitative Easing heeft triljarden gedrukt. Dat geld moet eerst weg. Dit zal de komende jaren schokken veroorzaken. En tot disruptie leiden, maar de ouwe knarren van het WEF, de Clintons, de Neo Cons en andere clubs, hebben hun tijd gehad.

Zelfs zij die de wet niet hebben, leven volgens de wet. De natuurwet. De mens doet dat omdat hij mens is en kan niet anders dan dat doen wat natuurlijk is.

Anoniem zei

De wijze waarop de Woke agenda door de keel geramd wordt is te vergelijken met de water-boarding marteltechniek. Op een dag zal woke als een misdaad tegen de mensheid beschreven worden.

Anoniem zei

" De weigeraars halen zich eerst en vooral een economische boycot op de hals. Het merkteken is het middel om deze boycot uit te voeren. "

Klopt, maar tenminste voor de schapen onder hen.

Die anderen gaan gewoon een alternatief, parallel systeem ontwikkelen.

Het klopt ook omdat dit momenteel zich al deels voltrokken heeft. En dat wordt 'swiften' genoemd. Het internationaal betalingsverkeer blokkeren via de Swiftcomputers.

Het eerste slachtoffer was Benedictus xvi en Vaticaanstad. Rusland, iran en mog een paar zijn er ook slachtoffer van.

De economische boycot treft dus niet alleen individuen, maar hele landen en de hele bevolking daarin.

Maar "het beest" vergeet dat swift niet de enigste betalingscompiter is. Er zijn alternatieven.

Het beest vergeet ook dat er nog andere landen zijn. Landen waar het beest geen invloed heeft, omdat die landen gewoon "fuck off" zeggen. Singapore is er zo één.

Wanneer een overheid individuen in het vizier neemt, vertrekken die individuen. De emigratie uit China is enorm. De volksverhuizingen in de VS naar staten waar waar er wel een beleid gevoerd wordt waarmee men zich identificeerd is enorm.

De vluchtelingenstromen uit landen die door het Westen vernield worden - naar het Westen - is ook enorm.

We zullen in de nabije toekomst steeds grotere volksverhuizingen zien. En het Westen is niet noodzakelijl een verkozen bestemming.

Want terugkerend naar het citaat die ik geviseerd heb; het Westen is druk bezig zelf alle economische activiteit te vernielen, en je kan niet iets boycotten, wat niet bestaat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------