BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 30 september 2022

Vandaag noemde Vladimir Poetin de 'leiders' van het Westen "satanisten"


De strijd tégen de Satan is van de Heer...
maar jij bent de soldaat!
























1. De President van Rusland Vladimir Poetin vanuit de Sint-Joris-zaal in het Kremlin:

"Het huidige neokoloniale model is uiteindelijk ten dode opgeschreven. De Westerse elites zijn niet geïnteresseerd in het natuurlijke recht van miljarden mensen en zijn al overgegaan tot de radicale ontkenning van alle morele, religieuze en gezinswaarden."

"Willen wij hier in ons land ook "een ouder nummer één, een ouder nummer twee en een ouder nummer drie" in plaats van "een moeder" en "een vader"? Willen wij dat onze scholen aan onze kinderen, vanaf hun eerste dagen op school, perversies opleggen die leiden tot degeneratie en uitsterving? Willen wij de ideeën in hun hoofd drammen, dat er naast vrouwen en mannen ook nog bepaalde 'andere' geslachten bestaan en hen daartoe geslachtsveranderende chirurgie aanbieden? Is dat wat wij willen voor ons land en onze kinderen? Dit is voor ons allemaal onaanvaardbaar. Wij hebben zélf een andere toekomst."

"Laat mij herhalen, dat de dictatuur van de Westerse elites zich richt op alle samenlevingen, inclusief de burgers van de Westerse landen zélf. Dit is een uitdaging voor iedereen. Dit volledig afstand doen van wat het betekent om mens te zijn, de omverwerping van het Geloof en de traditionele waarden en de onderdrukking van de vrijheid beginnen te lijken op een "religie in omgekeerde richting" - het is puur satanisme. Jezus Christus ontmaskerde valse messiassen en zei in de Bergrede: "Aan hun vruchten zult u hen kennen". Deze giftige vruchten zijn voor de mensen al duidelijk zichtbaar, en niet alleen in ons land, maar ook in andere landen, ook voor veel mensen in het Westen zélf."


2. Pas dit toe op de Vlaamse bastaard-bisschoppen en het is meteen duidelijk, dat zij de hoger beschreven anti-religie van de Westerse elites volledig onderschrijven. Ook de Vlaamse bastaard-bisschoppen zijn net zoals hun meesters duivelaanbidders!


De Vlaamse afdeling van de Synagoge van Satan
- Koen Vanhoutte, Patrick Hoogmartens, Jozef De Kesel, Johan Bonny,
Lode Van Hecke, Jean Kockerols & Lode Aerts -
maakt een vuist tégen de Kerk






























3. Of zoals Aartsbisschop Carlo Maria Viganò het op 21 september 2022 verwoordde:


"Met grote ergernis voor het heil van de zielen en de eer van de Kerk van Christus, heeft een deel van de Bisschoppenconferentie van België een ritus goedgekeurd en gepubliceerd voor de “zegen” van homoseksuele verbintenissen, schaamteloos in strijd met de onveranderlijke Leer van het Katholiek Magisterium, die zulke verbintenissen als “intrinsiek pervers” beschouwt en die hen als zodanig niet alleen niet kan zegenen, maar ze eerder moet veroordelen als in strijd met de natuurlijke morele wet." [Merk op dat élke beslissing van een bisschoppenconferentie de goedkeuring van Rome moet krijgen. In feite is er dan ook niets beslist. En Rome heeft een dergelijke ritus al vaker veroordeeld. De Vlaamse Bastaard-bisschoppen zijn dan eerst en vooral ook opstandelingen die rebelleren tégen de Wil van God.]

"Het is nu zonder twijfel duidelijk dat het absoluut onmogelijk is om de leer van het Evangelie te verzoenen met de afwijkingen van deze ketters die misbruik maken van hun macht en gezag als herders en het gebruiken voor het tegenovergestelde doel waarvoor Christus de Heilige Hiërarchie heeft ingesteld in de Kerk."



4. De strijd die gevoerd moet worden, is in de eerste plaats metafysisch van aard!

De strijd tégen de duivel bestaat er eerst en vooral in om God te erkennen, want zonder God zijn alle concepten van goed en kwaad slechts een kwestie van opinie. En zonder een basis voor moraliteit bestaat er niet zoiets als zonde. En geen zonde betekent, dat er geen goddelijk Oordeel te vrezen valt en dat er ook geen behoefte is aan een Redder, Jezus Christus.

Het laatste is net wat de Vlaamse afdeling van de Synagoge van Satan zichzelf wijsmaakt.

De gelovigen in Vlaanderen worden door de Bastaard-bisschoppen doelgericht misleid.

D
e Bastaard-bisschoppen zijn lakeien in dienst van de Satan die uw ziel wil roven.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Is dat een gevangenis tatoeage op hun hand?

De 4 punten stellen de 4 muren van een cel voor, en betekent dat ze celtijd gehad hebben, dan zou er nog een vijfde punt in het mindden moeten staan die de gevangene zelf voorstelt.

Als het het ene punt op de hand geeest zou zijn, is het een campagne van de VN om aandacht te trekken op huiselijk geweld. Vangheluwe weet daar alles van.

Waarom ze moeten knielen is niet duidelijk. Misschien dat ze zoals in het Amerikaans voetbal knielen als protest tegen racisme.

Wat ze voor een herdenkingsplaat van Dominique-Georges-Frédéric Dufour de Pradt doen is natuurlijk overduidelijk - deze voormalige aartbisschop van Mechelen was grondlegger van de Russofobie.

Ongelooflijk. In Mechelen moeten ze nog de eerste katholieke bisschop krijgen. Daar is gene ene geweest die geen ongezonde voorkeur had voor geopolitiek.

Anoniem zei

Deel 1

Dat er deze week dingen kapot gegaan zijn is duidelijk. Alleen tijd zal raad brengen die gigantische omvang van de gevolgen duidelijk zal maken.

Zoals Lenin ooit zei; “Er zijn decennia waarin niets gebeurt. En er zijn weken waarin decennia gebeuren.” De voorbije week was er zo één.

Waar beginnen we?

1/
Het referendum ter annexatie van de veroverde Oekraïense gebieden. Dat het Westen zegt dat het allemaal ilegitiem is echt niet interessant. Wat wel interessant is, is dat vanaf nu Moskou die gebieden als volwaardig onderdeel van de Russische Federatie ziet, en als iemand uit de NAVO er een stunt wil uithalen door eer troepen naartoe te sturen, wordt dat in Moskou als een invasie van soeverein Russisch grondgebied gezien.

Hetgeen de NAVO ongetwijfeld niet zal kunnen laten, en daarmee is de oorlog nog niet eens goed begonnen.

Zelenski was een totale natte dweil toen hij verklaarde dat hij versnelde toetreding tot de NAVO wil. Hij wil natuurlijk dezelfde troef spelen. Indien Oekraïene NAVO lid is, valt Rusland een NAVO land aan, hetgeen de huidige proxy-oorlog tot directe oorlog zal doen losbarsten.

In mogelijke toekomstige vredesonderhandelingen (die niemand als een optie lijkt te beschouwen), zijn onderhandelingen over die gebieden direct van tafel.

2/
Poetin heeft 300.000 reservisten opgetrommeld. Deze zouden de troepen aan het front moeten afwisselen zodat ze fris blijven. Terwijl de Oekraïeners zich tot op de naad aan het uitsloven zijn.

Zoals gezegd, de oorlog is nog niet eens goed begonnen.

2b/
Het Westen maakt veel tam-tam over het Oekraïens tegenoffensief dat tot aan de Oskil rivier in de Kharkiv Oblast is kunnen doordringen; het zogeheten Kerhson Tegenoffensief. Maar de Russen hadden de Kharkiv Oblast uitgemijnd en troepen strategisch teruggetrokken, en de deur voor de Oekraïense troepen opgezet. Het is er wel een schiettent geweest met zware artellerie op de Oekraïeners die een trechter ingelopen zijn, en op het punt staan afgesloten te worden, als ze nog niet in kleine stukjes gereten zijn.

In het kort; als Oekraïene verder wil vechten, zal de NAVO haar eigen wapens moeten sturen. Hetgeen nieuwe training, energie, niet-standaard ammunitie teweeg brengt En het beloofde HIMARS rakettensysteem, moet nog gebouwd worden, en levering zal een jaar of 2 op zich laten wachten.

Hiermee is ook de NAVO zich aan het uitputten in Oekraïene. Door materieel te leveren aan Oekraïene heeft NAVO haar eigen voorraden uitgeput. Een invasie van EU door Rusland is echt niet uit te sluiten. --- zolang ze vuisten op Russen blijven maken, zoals onze vrome bisschoppen.

Het Oekraïense leger heeft voorlopig niets gewonnen vanuit een defensieve positie. De herverovering van gebieden nabij Kiev eerder in het voorjaar, en nu de herovering van de Kharkov oblast tijdens de zomer, zijn alleen geslaagd omdat de Russen zich terug getrokken hebben en de deur opgezet hebben, en nog hebben de Oekraïeners er zeer zware verliezen geleden, in zowel troepen als materieel.

De stad Lyman is nu ook herovert, maar opnieuw. Het was een schiettent. Hoe dan ook de verrovering van Lyman is het hoogtepunt van de Oekraïense kracht, maar ze hebben zich ervoor moeten kapotvechten, en zijn nu militair zo ongeveer aan het einde van hun Latijn.

De winter komt eraan, en dan wordt het gemakkelijker voor zwaar materieel over bevroren grond te verplaatsen. En alle zwaar materieel van Oekraïene is tot schroot herleid, in tegenstelling tot dat van de Russen. Oekraïene heeft zelfs geen 150mm artellerie meer. Rusland gaat in de komende maanden korte metten maken met alles oostelijk van de Dnjepr rivier. Ongetwijfeld.

Anoniem zei

Deel 2

2c/
Die mobilisatie staat gedetailleerd in een wet; “over de mobilisatie training, en mobilisatie in de Russische Federatie”. Het gaat niet alleen over de mobilisatie van troepen, maar ook over mobilisatie van andere dingen zoals de“Bijzondere Reserves” goud, zilver, platinum, palladium, natuurlijke diamanten, smaragden, robijnen, saffieren, natuurlijke parels, unieke barnsteen, enz. aanwezig in de kluizen van de Russische nationale bank, bovenop de officiële reserves van het spul.

Wat er precies bedoeld is met “mobilisatie” is niet duidelijk, maar Rusland heeft plannen om een nieuwe munt te starten, gebasseerd op goud, een nieuwe goud standaard, die gebruikt zou worden om energie van Rusland te kopen. Indien de Bijzondere Reserves bij de Officiële Reserves gevoegd zouden worden heeft Rusland de grootste goudreserves ter wereld. Met zo een goudstandaard zou China gedwongen worden haar correcte hoeveelheid goudreserves te declareren. En dan staat het Westen in haar blootje. Met alle gevolgen voor de kredietmarkten tot gevolg.

Dat zou pas een atoombom zijn, en wel onder de wereldeconomie. Met zo een goudstandaard en geverifieerde declaraties aan goudreserves, valt de Dollar hegemonie weg.

Wanneer schuld haar waarde verliest, dan zal alles failliet gaan, want alles is met schuld betaald.

Zoals gezegd, de oorlog is nog niet goed begonnen.

3/
Pools Europees Parlementslid Radek Sikorski heeft op zijn Twitter de VS openlijk bedankt voor die enorme gasbellen in de Baltische Zee. Daarmee zitten de samenzweerders te pochen over hun verdiensten Europa terug naar de Middeleeuwen te katapulteren, hetgeen altijd dom is.

Men zou Polen wel eens kunnen gaan beschuldigen dat ze Amerikaanse hulp gevraagd hebben om Nordstream op te blazen, omdat Polen twee dagen eerder zelf een nieuwe pijplijn in gebruik genomen hebben voor het transport van Russisch gas naar Europa, opdat Polen de miljarden aan transit betaald krijgt. Interessant dat Nordstream in Poolse Territoriale wateren opgeblazen is.

Bijkomende problemen met het opblazen van Nordstream is dat Duitsland nu helemaal onder de knoet zit van Amerika, omdat hun gaspijp geen gas meer levert vanuit Rusland, hetgeen alleen slecht kan aflopen.

Rusland kan niet meer onderhandelen met gas via Nordstream. Daarmee is Rusland wel een belangrijke troef kwijt in de politiek van deze oorlog. Hetgeen alleen de deur sluit voor onderhandelingen en de deur opent voor nog meer militair vertoon. En zoals gezegd in punt 1, het gebrek aan communicatie met Moskou, en een overvloed aan celebrities in Kiev, baart mij de grootste zorgen.

Besluit;

Na een adembenemende week waarin “decennia gebeurd” zijn, zullen de komende weken bijzonder traag aanvoelen.

De regels van internationale diplomatie zijn herschreven door Nordstream. De energievoorziening van Europa ligt nu helemaal in de war. De oorlog in Oekraïene zal nu voor een tijdje op een laag pitje verder borrelen, maar wanneer de winter zich inzet,

ALL HELL WILL BREAK LOOSE.


5/
Last but not least.

De vraag, waar gaat Poetin stoppen?

De maatregelen tegen Rusland zullen nog heel lange tijd van kracht blijven. Europa zal moeten desintegreren eer die verdwijnen.

Rusland zal gedwongen worden een atoombom af te steken. En mogelijkheid is dat een nieuwe munt (goud standaard) deze atoombom wordt.

Zijn beschuldigingen aan het adres van de EU gaan verder dan de gebruikelijk kritiek op despoten en tyrannen. Poetin neemt een moreel standpunt in, als oorzaak voor een oorlog. Zeer vreemd.

Is Rusland nu al begonnen Europa te bekeren.

Er zijn decennia waarin niets gebeurt. En er zijn weken waarin decennia gebeuren

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------