BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 8 september 2022

2022 lijkt een keerpunt te worden in de wereldgeschiedenis

Het overlijden van Elizabeth II Regina symboliseert op treffende wijze het einde van de Angelsaksische hegemonie die met Elizabeth I Regina begon

De afvalligheid van Hendrik VIII bleek het startpunt te zijn van een wereldwijde, nooit geziene en eindeloze, satanische hecatombe



Na het swiften van Paus Benedictus XVI
wees de Queen in 2014 Bergoglio nog een voedselpakket toe.

Amper 8 jaar later dreigt een deel van de Britse bevolking te verhongeren.

Remember 'The Great Irish Famine' (1845–1852)





























Terwijl het Westen zichzelf ervan probeert te overtuigen, dat de 'democratie' in Oekraïne gered moet worden, ziet de rest van de wereld dat toch enigszins anders. Zullen de internationale betrekkingen zich blijven organiseren rond het het Collectieve - Angelsaksische - Westen of zullen zij multipolair worden? Zullen de tot nu toe aan het Collectieve Westen onderworpen volkeren zich emanciperen en hun soevereiniteit herwinnen?


Het Collectieve Westen heeft over de Russische "speciale militaire operatie" in Oekraïne een verhaal verzonnen dat voorbijgaat aan haar eigen acties sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie. Zij zijn vergeten dat zij het 'Handvest voor de Europese Veiligheid' hebben ondertekend (ook bekend als de OVSE-verklaring van Istanboel) en hoe zij dit hebben geschonden door bijna alle voormalige leden van het Warschau-pact en enkele van de nieuwe post-Sovjet-staten één voor één op te nemen. Zij zijn vergeten hoe zij in 2004 de Oekraïense regering hebben veranderd alsook de staatsgreep waarmee zij in 2014 de banderistische 'nationalisten' in Kiev (de 'Nazi’s' in Russische terminologie) aan de macht hebben gebracht. Nu ze die bladzijden hebben uitgewist, beschuldigen ze Rusland van alle zonden van Israël. Zij weigeren zichzelf te bekritiseren en om dat zo te houden en hun eigen gefabriceerd verzinsel in stand te houden, hebben zij de Russische media in het Collectieve Westen het zwijgen opgelegd. Hoezeer het Collectieve Westen ook beweert 'democratisch' te zijn, is het in hun geperverteerde optiek toch beter om tégenstemmen voor de zekerheid te censureren.

Het Collectieve Westen benadert het conflict in Oekraïne dus zonder tegenspraak - tenminste in de gebieden die nog binnen haar invloedssfeer liggen - en overtuigt zichzelf ervan dat zij alleen de 'morele plicht' hebben om Rusland te beoordelen, terecht te wijzen, te veroordelen en te bestraffen. Het Collectieve Westen was van plan om Rusland te ontmantelen, zoals zij dat hebben gedaan in Joegoslavië en hebben geprobeerd te doen in Irak, Libië, Syrië en Jemen. De gigantische financiële middelen die door deze oliestaten werden vergaard, zijn spoorloos verdwenen. Door Rusland uit te sluiten van de dollarhandel heeft Washington zélf bewerkstelligd waar het zo bang voor was: de dollar is niet langer de internationale referentievaluta.

De enige optie die het Collectieve Westen nog heeft om de Angelsaksische overheersing te redden, is de totale oorlog. De NAVO moet erin slagen om Rusland militair te vernietigen, zoals Rome ooit Carthago met de grond gelijk maakte... Maar, het is te laat. Daarom was de NAVO-Top in Madrid slechts een mooie PR-stunt. Maar, in feite was het slechts de zwanenzang van het Collectieve Westen. De 32 lidstaten verkondigden hun eenheid met de wanhoop van hen die vrezen te sterven. Alsof er niets gebeurd was, hebben zij allereerst een strategie aangenomen voor de wereldheerschappij in de komende tien jaar, waarbij zij de 'groei' van China als "een punt van zorg noemden". Daarmee heeft het Collectieve Westen toegegeven, dat hun doel niet hun eigen veiligheid is, maar - in de traditie van Rule Britannia - de overheersing van de wereld.

Het Oekraïense conflict, dat door het Collectieve Westen wordt voorgesteld als 'Russische agressie', is slechts de uitvoering van resolutie 2202 van de Veiligheidsraad van 17 februari 2015. Frankrijk en Duitsland zijn hun verbintenissen in het kader van de Minsk II-Akkoorden niet nagekomen, maar Rusland was - net zoals het Collectieve Westen - al zeven jaar bezig met de voorbereiding van de huidige confrontatie. Het had de 'sancties' van het Collectieve Westen ruim van tevoren voorzien en had slechts twee maanden nodig om ze te omzeilen. Deze 'sancties' brengen de globalisering en de hegemonie van het Collectieve Westen aan het wankelen, verstoren de Westerse economieën door de bevoorradingsketens te ontwrichten, laten dollars terugvloeien naar Washington en veroorzaken algehele inflatie, alsook veroorzaken zij een energiecrisis in het EU-Blok.

De instellingen van de VS zijn gebaseerd op het beginsel van Montesquieu aangaande de 'scheiding der machten'. Het uitgangspunt is een evenwichtige besluitvorming door een onderscheid te maken tussen de uitvoerende, de wetgevende en de rechterlijke macht. Het systeem werkt alleen als alle besluitvormers een gemeenschappelijk belang hebben. Dit kan niet meer het geval zijn sinds de globalisering, d.w.z. sinds de verplaatsing van de industrie naar Azië en de verdwijning van de middenklasse die daarvan het gevolg is. De sociologische omstandigheden laten dus niet langer toe dat het democratisch systeem in de VS functioneert. Idem voor het EU-Blok. Hoe dan ook, alleen in het Collectieve Westen denkt men nog, dat de Verenigde Staten en hun vazallen 'democratisch' zijn.


London Bridge is Down.

Dio salvi l'anima della Regina Elisabetta.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Eens te meer een zeer goed artikel op kavlaanderen.blogspot.be

Het oekraîens-russisch conflict is een post-sowjetisch conflict tussen 2 ex-sowjetstaten.
Het westen heeft daar niets te zoeken.
Het onafhankelijkstreven van de oblasten Loehansk en Donetzk is niet anders te zien als de afscheiding van de USA van Groot-Britanniê in 1776; van de sedert eeuwen russische Krim te zwijgen.

DE EU heeft nog in de 90er jaren de baltische staten , Estland en Letland op kop, zwaar onder druk gezet om toch hun grote russische minderheden niet te veel te ergeren.
Het aanleren van de taal van de buur is een moeilijke zaak- dat zien we na 192 jaar in Belgiê nog steeds bij Wilmès en Bouchez en de meeste franstalige politici.
De buste van de antivlaamse racist Nols staat nog steeds in het stadhuis van Schaerbeek

Hetwesten is totaal schijnheilig en prutst er mmar op los.
En de meeste politici plakken na alle corona-onzin op hun stoel en staren als angstige konijnen naar de grote naderende anaconda.
Good luck!

Anoniem zei

Camilla, Queen consort of the United Kingdom

In 1973 katholiek getrouwd, en haar kinderen zijn katholiek opgevoed.

Daarmee zijn de stiefkinderen van de Britse koning katholiek.

Maar ja, de jongste is met een Astor getrouwd.

Van Charles zelf wordt vaker zijn standvastigheid in het Anglicanisme in twijfel getrokken, maar als koning en daarmee opperhoofd van de Anglicaanse Kerk- defender of the faith - valt veel in twijfel te trekken.

De man is vooral in oude gebouwen, landsschapsschilderen, en wilde dieren geïnteresseerd en vormt daarmee een veel kleinere bedreiging voor de mensheid dan zijn oudste zoon die nogal bellicoos en militant uit de hoek kan komen. Om maar stil te zwijgen over zijn jongste zoon die voor Halloween zich in Nazi uniform uitdost en pocht over zijn verdiensten als kanonnier in een Apache gunship en het aan flarden schieten van geitenboeren in Afghanistan.

Anoniem zei

A propos. Charles 1 en 2 waren dezelfde persoon. Charles I is afgezet omdat hij katholiek was, maar ook omdat het parlement soeverein wilde spelen boven de koning. Toen hij zich bekeerd heeft en een aantal machten aan het parlement overgedragen had werd hij weer geïnstalleerd als Charles II. Hij kreeg een rijkelijk salaris en sinds is de Britse monarch eigenlijk louter werknemer bij de City van London, die echt de overlords zijn.

We zullen zien of het er met Charles III ook zo tumultueus aan toe zal gaan.

Anoniem zei

A bas la calotte
Leve de framassons

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Hartelijk dank voor het maken van mijn punt... dan hoef ik tenminste zélf niet te zeggen vanwaar de wind waait!

Anoniem zei

Aan anoniem 10 september 2022 om 19:42

2 zware schrijffouten:
calotte is met 2 t's
framacon is met c met cédille

Zeer dom: luid een sprongeztje maken en direct op 2 landmijnen landen :-)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------