BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 8 september 2022

This is not our war | Dit is niet onze oorlog
















Met de nep-pandemie en de gratuite sancties tegen Rusland hebben de EU-leiders opnieuw hun hand ver overspeeld en hun communistische en globalistische tirannie in gevaar gebracht. Hoewel mensen amper weerstand geboden hebben aan de nep-pandemie, zullen ze zeker wél in opstand komen tégen onnodige economische tegenspoed, zoals we onlangs al in Praag en in enkele Duitse steden zagen. Voordat dit alles voorbij is, zullen de EU-marionetten als verraders uit hun ambt worden gezet en zal hun frauduleuze fiat-banksysteem in diskrediet worden gebracht en worden vervangen. De Deep State staat in hare blote! Maar voordat de EU-leiders van het toneel verdwijnen, zullen ze elk democratisch principe overboord gooien om aan de macht te blijven. You Ain't Seen Nothing Yet!

1 opmerking:

Anoniem zei

De mainstream-media en hun denkorganen leiden de eerste koerswisselingen in:
op Wikipedia wordt, bij de donderende verkiezingvoorspellingen en polls in Italiê, nu braaf en neutraal van de "Midden-rechts"coalitie gesproken (geschat 54% der zetels).
Sat is nu het verbond van (van groot naar klein) de Lega (te vergelijken met het Vlaams Belang), de Forza Italia van Berlusconi en de Fratelli d'Italia (alias de vroegere Neofascisten).
Van "cordon sanitaire" wordt niks meer gezegd.
Jan Hesp en Bart de Bl/l buikkrampen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------