BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 8 augustus 2022

Ondanks Bergoglio de Apostaat verzamelt de Levende Kerk o.a. in Oviedo, Spanje

29 juli 2022 - Bergoglio de Apostaat in een besloten ontmoeting tot de Canadese jezuïeten : “Traditionalisme [New speak van Bergoglio] is een dode herinnering. Het is het dode leven van onze gelovigen. De gedachte van ‘zo hebben we het altijd gedaan’ is een heidendom van denken”.

Bergoglio de Apostaat: “Een Kerk die haar denken in kerkelijke zin niet ontwikkelt, is een Kerk die achteruit gaat. Dit is vandaag de dag het probleem van velen die zeggen dat ze traditioneel zijn. Zulke mensen zijn niet 'traditioneel', maar achterwaarts gericht. In plaats van vooruit te gaan, gaan ze achteruit, zonder te letten op hun wortels, maar met de gedachte van ‘zo is het altijd geweest’ in hun hoofd”.

Bergoglio de Apostaat doet hier aan - wat men in de psychologie - 'projectie' noemt. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen van zichzelf tracht te ontkennen, te verbergen of te verdringen door deze toe te schrijven aan iemand anders. Projectie is een moeilijk te veranderen patroon, dat meestal voorkomt bij mensen die psychologisch getraumatiseerd zijn.

Kortom, niet de gelovigen zijn 'de heidenen', maar wél Bergoglio zélf.


De realiteit dan:

Kathedraal van Oviedo









Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------