BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 11 juni 2022

Justin Bieber nu ook slachtoffer van het corona-vaccin

"I love you guys and keep me in your prayers"


















Het gezicht van de Canadese popster Justin Bieber is half verlamd door een zeldzame infectieziekte. Dat meldt de zanger in een video op Instagram. De ziekte is meteen ook de reden waarom hij een reeks concerten moest schrappen. "Ik weet niet hoe lang het gaat duren", zegt hij.


In een korte video op zijn Instagrampagina heeft Bieber meer uitleg gegeven over een reeks concerten die hij recent moest annuleren "wegens ziekte". De Canadees vertelt dat hij aan het zogenoemde Ramsay Hunt-syndroom lijdt. Dat is een zeldzame infectieziekte die naast gedeeltelijke gezichtsverlamming ook oorpijn, duizeligheid en huiduitslag veroorzaakt.

Dit was al géén gemakkelijk jaar voor de familie Bieber, aangezien Justins vrouw Hailey in maart in het ziekenhuis werd opgenomen voor een klein bloedstolsel in haar hersenen, waardoor ze symptomen kreeg van een beroerte.

Link:

https://people.com/health/hailey-bieber-thanks-fans-for-their-kind-messages-after-explaining-her-mini-stroke-and-hospitalization/


Hoewel deze symptomen typische bijwerkingen zijn van de COVID-19-vaccins, wordt hun vaccinstatus nergens vermeld.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit is natuurlijk niet relevant bij deze blogpost maar een kleine opdate over Corona is wel gepast.

Bill Gates heeft op het World Economic Forum gezegd dat de vaccinatie campagne gefaald heeft, omwille van de lage effectiviteit van het vaccin. Ter herinnering, Bill Gates is/was hoofdaandelhouder bij BioNtech, Moderna en Astra Zeneca. Als zelfs Gates het zegt.

Steeds meer studies leveren conclusief bewijs dat het Covid Vaccin tot een heractivatie van het waterpokken virus leidt.

Waterpokken is een van de acht herpes virussen. Het zijn virussen die eenmaal het lichaam binnengedrongen zijn, het lichaam nooit verlaten, maar latent in het zenuwstelsel achterblijven, totdat ze geheractiveerd worden als Gordelroos. Geen enkel vaccin kan herpes reactiveren. Bestaat helemaal niet.

Verder is de correleatie met het corona vaccin en heractivatie duidelijk, aangezien vastgesteld wordt tussen 3 en 14 dagen na vaccinatie.

Israel is een van de eerste landen geweest die op het probleem gewezen heeft, met een incidentie van 6 op 491 onder de gevaccineerden, maar niemand in de controle groep.

Studie hier:
https://academic.oup.com/rheumatology/article/60/SI/SI90/6225015?login=false#304928945

De onderzoekers wijzen erop dat dit niet vermeld is in de clinische testen van het Covid vaccin (maar zeggen niet dat de resultaten van de clinishe test vervalst zijn.)

DEZE HERACTIVATIE IS WELDEGELIJK GEVAARLIJK.

Van de menselijke herpesvirussen zijn er drie neurotroop. D.w.z, dat ze ernstige neurologische afwijkingen kunnen veroorzaken: herpes simplex-virus type 1 en 2 (HSV-1 en HSV-2) en varicella-zoster-virus (VZV). Zowel de acute, primaire infectie alsook de reactivering vanaf de plek van latente infectie, nl. de dorsale sensorische ganglia (zenuwknopen, zijn geassocieerd met ernstige morbiditeit en mortaliteit,

EN WORDEN GEASSCOCIEERD MET HERSENONTSTEKING, ADERONSTEKING, EN BLOEDKLONTERS.

De correlatie tussen Artherosclerosis (ontsteking van de aders) en Covid is duidelijk maar men weet niet of de adersonsteking het gevolg is van het vaccin of het virus. Hetzelfde geldt voor de correlatie bloedklonters en covid.

De correlatie tussen trombose en heractivatie herpes virussen bestaat ook, maar wordt ook niet goed begrepen. Maar aangezien het vaccin voor heractivatie verantwoordelijk is, moet ik dit niet verder toelichten.

Ter herinnering, in de Israëlische studie met 491 deelnemers, werd er heractivatie in 6 gevallen, of 1,2%, vastgesteld.


S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------