BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 25 juni 2022

De nieuwe nihilistische voorzitter van CD&V Sammy Mahdi 'betreurt' de beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof dat gisteren ‘Roe vs. Wade’ schrapte

Een kind bestempelen als 'ongewenst', zegt niets over het kind,
maar alles over de maatschappij die 'ongewensten' doodt.
Typisch voor een regime dat zich geallieerd heeft
met het Nazi-regime in Kiev!




































Nogmaals: Abortus is géén 'vrouwenrecht' waarvoor de CD&V volgens de Mahdi 'gestreden' heeft (vrt Radio 1). Abortus is een schending van de mensenrechten, in het bijzonder is het een schending van de rechten van het ongeboren kind. Abortus is zonder meer wat het is en dat is MOORD!

Iedereen die lid is van CD&V en iedereen die voortaan stemt op CD&V maakt abortus dus effectief mogelijk en faciliteert het. Iedereen die medewerking verleent aan abortus is volgens het Kerkelijk Recht automatisch geëxcommuniceerd, hetgeen o.a. inhoudt dat men de H. Communie niet meer mag ontvangen en dan men uiteindelijk naar de hel gaat. Zo simpel is het!

Een 'pervers-christelijke' partij die met zijn vermeende 'homo- en vrouwenrechten' ook nog  eens openlijk kindermoord aanmoedigt, is gedoemd om te verdwijnen omdat ze anti-katholiek en waarlijk satanisch is!

De duivel heeft echter geen enkele sympathie voor zijn aanbidders. Duivelaanbidders zoals de Mahdi denken dat de duivel God de hemel uitschopt, de boel overneemt en gaat runnen op 'onze' hedonistische manier. Maar na een paar levels hoger op de satansladder komen deze duivelaanbidders erachter dat de duivel lang niet zoveel macht heeft als God. En dat zijzelf uiteindelijk zullen branden in de hel.

De duivel heeft uiteindelijk drie hoofddoelen: (1) God beledigen, (2) ervoor zorgen dat God niet aanbeden wordt en (3) dat de zielen van de mensen verloren gaan. Maar, vergeet echter nooit dat de duivel reeds verslagen is en dat gebed tot God een effectief wapen is tégen abortus!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, ik had hoge verwachtingen in een moslim als voorzitter van christendemocraten.

die hebben het in het algemeen niet op abortus.

Maar helaas, op zijn eerste dag heeft Mahdi al bewezen dat hij een verloren kans is.

Hij is evenveel moslim als ne brave katholieke CDV kiezer.

Anoniem zei

Mahdi zal er veel stemmen mee winnen. Of anders gezegd, is er iemand die wakker ligt van wat Mahdi betreurt? Of hij voorzitter is of niet? Of hij überhaupt bestaat? Of de CD&V bestaat? Zoals mijn zeer vrome wijlen onkel Achiel altijd zei; "Hoe minder stemmen de CD&V trekt, hoe beter". En hij had nog gelijk ook.

De VRT heeft een lang opiniestuk waarin experten zich sterk maken (afgezien van hun getreur, gejammer en tandengeknars) dat abortus in West Europa veel sterker staat als in de VS.

Het klopt dat in Europa abortus in de wet "verankerd" is, terwijl het in de VS het gedogen beleid in zake abortus maar op het gerechtelijk arrest "Roe vs. Wade" gestoeld is, maar de Europese verankering is zeer zwak. In België is abortus niet echt "toegestaan", maar abortus is hier gedecriminaliseerd. Dat is één zeer groot verschil. Het blijft moord, maar gedecriminaliseerd.

Dan moet je in acht nemen wat Europa nog in de wereld betekent? Zeer weinig. De rest van de wereld maakt zich eerder zorgen over de zelfmoordwens die Europa blijkt te hebben en wat de ondergang van Europa voor de rest van de wereld betekent.

In zake abortus staat Europa nu alleen. Al haar handelspartners ofwel verbieden abortus, of zijn hun abortuswetten aan het terugschroeven (China bv.) Het is daarom niet ondenkbaar dat in een of andere handelsonderhandeling abortus een probleem gaat zijn voor handelspartners.

De vrees dat binnenkort ook in Europa abortus verboden gaat worden, zit er goed in. En terecht. Europa doet alles wat de VS of China haar opdraagt. Kijk maar de coronamaatregelen. En vroeger of later gaat ook abortus in Europa verboden worden, en wanneer het punt komt, gaat het sneller uit de wet verdwijnen dan je met je ogen kan knipperen.

De schokgolven van het vernietigen van het "Roe vs. Wade" arrest in de VS,, moeten zich nog goed ontwikkelen zoals een tsunami die in kracht toeneemt naarmate zich dichter bij de kust komt. Het zou zelfs kunnen dat de vernietiging van het arrest de geschiedenis in zal gaan als HET keerpunt vanwaar de de pendelbeweging tussen liberaal en conservatief, de andere kant op gaat. En dat punt is opeens een heel stuk dichterbij gekomen.

En voel maar geen spijt voor homo, abortus, en euthanasie voorstanders en vrouwenrechten activisten. Die janken toch alleen maar omdat ze eraan verdienen.

Anoniem zei

Wat Sammy Mahdi betreurt of niet betreurt, interesseert geen zinnige mens.
Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft de destijds voorgelegde gegevens van het geval "Roe vs. Wade" opnieuw doorgekeken en de trucs en verzwegenheden van destijds vastgesteld, getoets aan de fundamentele rechten van ieder (e) mens(en)kind en hier het oordeel geveld, dat bondsstaten het recht hebben om de ongeboren kinderen op hun territorium te beschermen.
Dat Sammy Mahdi als "fractioneel-religieus" hier het noorden kwijt is, is logisch. In de Islam geldt een ongeboren kind niet als een mens, maar als een voorwerp. Kan weggesmeten worden. Er worden natuurlijk ook vele kinderen gemaakt- de koran gebiedt, dat de vrouw(en) hun man steeds ter beschikking moeten staan en de man de plicht heeft, om het zijn vrouw(en= regelmatig te geven...
De cd&v heeft destijds overigens niet sterk tegen de abortus gestreden.
Sammy Mahdi heeft dat in de 80er jaren niet beleefd (1988 geboren, daarmee niet groen achter de oren).
Het "kav" en Miet Smet, de destijdse concubine van Wilfried Martens, hebben een hels spektakel opgevoerd om toch maar de abortus in Belgiê door te krijgen.
Om de lins-vrijmetselaar- cvp-regering niet te laten vallen door de weigering van koning Boudewijn deze wet te ondertekenen, werd de laatst korterhand "in de onmogelijkheid gezet, de wet te ondertekenen" en kon alles erdoor.
Vuile trucs en uitgevonden en doorgedreven door de cvp.
De cvp was steeds een morele zwakkeling, zonder profiel, zonder moed.
Krotters voor de wereld en erbarmelijk voor God.
De cd&v is nog erger: de restenvuilbak van de cvp, alleen nog pistonneren en uit LGTBQ-tisten en tistinnen bestaand.
Kapot zout- alleen maar goed om weg te smijten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------