BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 21 mei 2021

Waanzinnige 'Hoge Gezondheidsraad' geeft 'positief' advies voor totaal zinloze, overbodige en gevaarlijke corona-vaccinatie van 16- en 17-jarigen

















De realiteit:

Enkele cijfers uit de ziekenhuizen:


Sinds het begin van de coronacrisis tot 7 mei zijn er in totaal 71.199 ziekenhuisopnames in België geteld, maar slechts 91 ziekenhuisopnames waren voor 16- en 17-jarigen. Slechts 24 van die 91 patiënten hadden ook effectief covid-symptomen, de rest testte enkel positief bij screening.

Wat opnames op intensieve zorg betreft werden er tussen maart 2020 tot en met februari 2021 9 jongeren uit die leeftijdsgroep opgenomen, onder wie 6 ook echt covidsymptomen hadden.

Wat sterftegevallen betreft, zijn er in de leeftijdsgroep van 16 tot 17 jaar geen gevallen opgenomen in de ziekenhuisdatabank.

Oproep aan de 16- en 17-jarigen: "Laat u niet vaccineren, corona is ongevaarlijk voor jullie!"


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste,

Kan u me zeggen waar ik de cijfers uit die ziekenhuisdatabank kan terugvinden? Dat interesseert me wel. Ik ben nl. zinnens de staat te gaan aanklagen omdat ze mensen willen vaccineren die amper of niet vatbaar zijn voor Covid-19, waardoor vaccineren gevaarlijker zou zijn dan de ziekte krijgen.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Dit is de link:

https://tct.fgov.be/webetct/etct-web/

Maar, de patiëntengegevens zijn volgens mij niet openbaar.

Anoniem zei

Aan anoniem 22 mei 2021:

In Duitsland wordt door de beroepsverbanden der kinderartsen de algemene vaccinatie tegen corona bij de kinderen- en adolescentengroepen zeer critisch gezien.
Klaarblijkelijk hebben de kinderen en jeugdigen nauwelijks een risico op zware/dodelijke covid-19 maar wel degelijk een ziekte- en doodsrsico door de vaccinatie.
De door de bondsregering en vooral door Bundesgesundheitsminister Jens Spahn gepropageerde totaalvaccinatie van de bevolking incluis de kinderen heeft epidemiologisch alleen volgende zin:
men offert de levens van jonge en gezonde personen in een poging het leven van ouderen en zwaar zieken mogelijkrwijze te redden/te verlengen.
De facto de vastcementering van een toenemende vergrijzing en op lange termijn het uitsterven van de betroffen populatie.
De malthusiaans-vrijmetselaar-droom.


Anoniem zei

Nuchtere duidelijke cijfers.

Nu denk ik aan "professor" Michel De Meyer van de VUB, die artsen-collega's die tegen de corona-vaccinatie waren en de corona-hoax zeer critisch zagen, wegen malpractice wou straffen en voor de tuchtraad van de Orde der Grneesheren wou brengen.
Michel De Meyer was steeds een ingebeelde blaaskaak en ook niet met de beste studieresultaten.
Na zijn luide venijnige uitval en de publicatie ervan in de mainstreammedia is het minste wat deze typ kan doen: zijn geklets publiek terug trekken.
Van statistiek en wetenschappelijke studies had hij nooit benul.
DeMeyer past goed bij Marc Van Ranst en Steven Van Gucht en Erika Vlieghe.
Quos deus perdere vult, prius dementat

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------