BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 9 mei 2021

Corona-vaccinatie totaal nutteloos: "Uitbraak Indiase variant in gevaccineerd woonzorgcentrum Borsbeek, één bewoner overleden"

Cijfers stijgen en dalen onafhankelijk van de corona-maatregelen,
maar zijn seizoensgebonden zoals elk jaar




















In het woonzorgcentrum Compostela in Borsbeek is een uitbraak met de Indiase variant van het coronavirus vastgesteld. Vijf mensen zijn besmet. "Er is helaas ook één overlijden te betreuren", zegt Joris Moonens, woordvoerder van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Alle bewoners waren volledig gevaccineerd [!]. "Maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken", aldus Moonens.


"In het woonzorgcentrum waren alle bewoners volledig gevaccineerd. Ook na een vaccinatie kan iemand besmet raken, maar een vaccinatie beschermt in principe wel tegen complicaties en overlijden [Bla, bla, bla]. Het is niet de eerste keer dat we een uitbraak zien in een woonzorgcentrum waar al gevaccineerd was", zegt Moonens daarover [Een overzicht is waarschijnlijk niet aangewezen?]. "Ook van andere varianten zien we sporadisch kleine uitbraken optreden. Ook hier is de uitbraak beperkt, al zorgt de Indiase variant voor ongerustheid, omdat we daar maar weinig van weten."

Bron: vrtNWS

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------