BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 15 mei 2021

Cijfers uit Keulen tonen aan dat corona-vaccinatie de kans tot besmetting aanzienlijk vergroot: gevaccineerden vertegenwoordigen nu 36% van de bevolking en zijn verantwoordelijk voor 52% van de besmettingen

Kans op corona-besmetting groter na vaccinatie





















In Keulen zijn ten minste 1.789 mensen positief getest op Corona – na hun vaccinatie. Het hoofd van de volksgezondheidsdienst van de stad is ook bezorgd over deze ontwikkeling. Volgens de officiële cijfers hadden woensdag 394.060 Keulenaars hun eerste vaccinatie tegen Corona gekregen, meldt Wochenblick. Op zondag (9 mei) waren er 3.444
mensen positief getest. Het explosieve feit is dat 1.789 van degenen die met het Coronavirus zijn besmet, reeds een vaccinatie hadden gekregen. Zoals gemeld door Bild waren tot zondag 1.335 mensen besmet ondanks het feit dat zij de eerste vaccinatie hadden gekregen en 454 ondanks het feit dat zij reeds de tweede vaccinatie hadden gekregen. Zo was de helft van de zondag in Keulen gemelde Corona-besmettingen te wijten aan mensen die reeds waren gevaccineerd.

De momenteel veronderstelde beschermende werkzaamheid van de verschillende Corona-vaccins varieert van 95% voor Biontech/Pfizer, 94% voor Moderna tot 70 à 86% voor AstraZeneca en 66 à 85% voor het vaccin van Johnson and Johnson. Statistische analyses hebben echter reeds aangetoond dat een hoge vaccinatiegraad ook het aantal coronagevallen en -doden doet toenemen. [Ook uit informele berichten die ons bereiken uit België en Nederland blijkt, dat de kans groter is dat een besmet iemand ook reeds gevaccineerd is.]

Bron: Bild

Link:

https://www.bild.de/regional/koeln/koeln-aktuell/sorge-im-impf-kampf-mindestens-1789-koelner-nach-impfung-infiziert-76361024.bild.html


Bron: Wochenblick

Link:

https://www.wochenblick.at/besorgniserregend-fast-1-800-personen-in-koeln-nach-impfung-infiziert/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

Een korte film, over de relatie tussen het aantal Corona doden en vaccinatie, in elk land waar er gevaccineerd wordt.

De rode lijn zijn de coronadoden tot de start van de vaccinatiecampagne.

De blauwe lijne zijn de coronadoden in dat land vanaf de start van de vaccinatiecampagne.

De rode streepjeslijn is de geprojecteerd statistische evolutie van wat de epidemische curve gedaan zou hebben zonder interventie.

India, Iran en China zijn 2 van de overduidelijke voorbeelden waar het aantal doden geëxplodeerd is sinds de start van de vaccinatiecampagne.

Vrijwel elk land in het Zuidelijke halfrond heeft een explosie in coronadoden gezien vanaf het moment men begon te vaccineren.

Elk land dat voorheen zo goed als geen coronaprobleem had, heeft een explosie in coronadoden gezien vanaf vaccinatie.

In landen in het Noordelijk halfrond vooral in Europa en de VS is het niet zo duidelijk, maar in een 80% van noordelijke landen stopt de daling van de epidemische curve vanaf de start van vaccinatie, en bleef het aantal coronadoden lange tijd op een hoog plateau.

Ierland, Hongarije, of Tsjechië (bijna het hele voormalig Oostblok) zijn voorbeelden van noordelijke landen waar de corelatie tussen doden en vaccinatie wel overduidelijk (en zelfs explosief) was, vanaf het moment men begon te vaccineren.

Er zijn maar een paar landen waar de corelatie niet duidelijk is.

Vanaf het begin van de pandemie tot 1 Januari 2021 (10 maanden) zijn er 1,8 miljoen mensen aan corona gestorven wereldwijd. In de eerste 4 maanden van 2021 zijn het er al 1,4 miljoen.


Op het Youtube kanaal waar deze video gepost is, staan meer zeer interesante quantitatieve analyses, onder meer een gedegen analyse van wat ik maanden geleden reeds geschreven heb dat de OVERSTERFTE ( in 2020 ) ZO GROOT WAS, DAT ZE NIET ALLEEN AAN COVID TOEGESCHREVEN KAN WORDEN. De het aantal oversterfte was groter dan het aantal coronadoden.

IN ONS LAND ZET DEZE OVERSTERFTE ZICH VERDER, ONDANKS HET LAGERE AANTAL CORONA DODEN.

Mensen sterven massaal aan een andere oorzaak, bovenop normale sterfte + Corona. Ik ben er vrijwel zeker van dat het te maken heeft met gebrekkige gezondheidszorg omwille van de maatregelen die ziekenhuizen nemen om corona buiten te houden. Zou proberen iedereen buiten te houden, maar paradoxaal worden net de coronapatiënten toch in ziekenhuizen opgenomen.

De grootste leugen rond de pandemie is dat men de mensen bang gemaakt heeft, dat men overtuigd was dat een loutere besmetting (nog niet eens symptomatisch) gegarandeerd tot de dood zou lijden, EN dat je van niets anders meer kon sterven dan aan corona. Zo zeer verkeren mensen in deze waan (en niet alleen ons Irma, maar ook vele gezondheisprofessionelen en natuurlik, Politici in het bijzonder) dat men overtuigd was dat eenmaal rusthuisbewoners gevaccineerd werden, dat ze allemaal 100 jaar oud zouden worden.

Er zijn er al veel van begraven - zonder aanwezige familie, en zonder begrafenismis.

Anoniem zei

Voor data uit de reële wereld is het ook aangewezen Prof. Dr. Didier Raoult te volgen op youtube. Hij wordt nog niet gecensureerd en het gaat om een academicus met autoriteit op het vlak van infectieziekten.
Uit eerste data blijkt dat zogenaamde 95% bescherming in de reële wereld absoluut geen realiteit is.

Opnieuw is in België duidelijk geworden dat de cijfers, voor zover betrouwbaar, seizoensgebonden zijn. De verstrengde maatregelen rond Pasen hadden geen effect. Niettegenstaande versoepelingen dalen de cijfers nu wel opmerkelijk.

Wanneer gaan de pseudo-experten nu eens beseffen dat het effect van maatregelen onbewezen is? Er is gewoon geen concordantie tussen maatregelen en cijfers.

Geen enkel zogenaamd vaccin heeft een 'marketing authorisation'. Het gaat om 'autorisation de mise sur le marché (AMM) conditionnelle'. Dit impliceert dat de finale goedkeuring afhankelijk is van bijkomende gegevens. Hoeveel mensen begrijpen dat ze zich laten inspuiten met agentia waarvoor geen volledige autorisatie werd bekomen? Het is de facto een experiment. Het genie Wouter Beke wil nu zelfs 16-jarigen laten inspuiten. Wanneer stopt de waanzin?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------