BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 9 mei 2021

Vaccinatie-holocaust komt in stroomversnelling: Het immuunsysteem probeert u tégen het vaccin te beschermen vandaar de bloedklonters en de vaccinatie-doden

















Researchers van het prestigieuze Salk Institute, opgericht door vaccinpionier Jonas Salk, erkennen in een wetenschappelijk artikel impliciet dat de Covid vaccins levensgevaarlijke bloedklonters en schade aan zowel bloedvaten als het immuunsysteem veroorzaken. We wezen er eerder deze week al op dat steeds meer gevestigde wetenschappers tot de conclusie komen dat juist de vaccins een grote bedreiging voor de menselijke gezondheid vormen. Méér dan 10.000 Europeanen en Amerikanen hebben hun ‘vrijwillige’ deelname aan dit grootste ‘medische’ experiment aller tijden al met hun leven moeten bekopen, en vele honderdduizenden met hun gezondheid.

Alle in het Westen gebruikte Covid-vaccins coderen het menselijk lichaam tot het aanmaken van het spike-eiwit, het gevaarlijkste deel van het veronderstelde SARS-CoV-2 virus, met de bedoeling om mensen juist tegen de schadelijke gevolgen van dit spike eiwit te beschermen. Kortom: de politici, virologen andere 'experts' laten uw lichaam iets gevaarlijks aanmaken zodat uw lichaam antistoffen aanmaakt tegen datzelfde gevaar, maar zij hebben geen idee hoe en of dat proces ooit nog kan worden gestopt.

Waarom dan niet gewoon de ‘gok’ nemen het virus op te lopen, waar aantoonbaar 99,7% van de bevolking niet of nauwelijks ziek van wordt? Nee, die logische, historisch onomstreden gedachtegang is anno 2021 plotseling achterhaald. We mogen niet meer vertrouwen op ons natuurlijke immuunsysteem, maar alleen op wat er uit een spuit komt. Kortom, om een verkoudheid te vermijden, gaan we het risico nemen om dood te gaan door vaccinatie.

De vaccinfabrikanten, politici en media blijven maar beweren dat het spike-eiwit onschadelijk is, maar ook het Salk Institute heeft nu geconcludeerd dat die aanname in het geheel niet klopt. Integendeel, in het artikel 'Het spike-proteïne van het nieuwe coronavirus speelt een bijkomende sleutelrol in ziekte' waarschuwen de Salk-researchers en andere wetenschappelijke medewerkers dat het spike-proteïne cellen beschadigt, ‘wat bevestigt dat Covid-19 hoofdzakelijk een vaatziekte is.’ Het is echter zo, dat de cellen in de wand van de bloedvaten als gevolg van de vaccinatie ook spikes gaan aanmaken. Deze spikes worden door de lymfocyten aangevallen en zo ontstaan de bloedklonters.

Het Salk-artikel verwijst ook naar een wetenschappelijke studie in Circulation Research getiteld ‘Het SARS-Cov-2 spike-proteïne beschadigt de endothele functie door het onderdrukken van ACE-2‘. Edotheelcellen zitten aan de binnenkant van het hart en de bloedvaten. Het spike-proteïne ‘bevordert longschade’ omdat de ACE-2 receptoren worden verminderd. Hierdoor worden de endotheelcellen in de bloedvaten beschadigd.


Het immuunsysteem probeert u TEGEN het vaccin te beschermen


Met andere woorden: het menselijke immuunsysteem probeert de patiënt te beschermen tégen de schade die door het vaccin wordt veroorzaakt. De endotheelcellen produceren als gevolg van vaccinatie het virale spike-eiwit en plaatsen het afval bij de deur - aan de zijkant van de bloedbaan - waar lymfocyten op patrouille zijn. Lymfocyten zijn witte bloedcellen die in het rode beenmerg worden aangemaakt en die een belangrijke rol spelen in het verworven immuunsysteem. Echter de lymfocyten vallen de spikes op de endotheelcellen aan en proberen deze uit te schakelen. Maar, omdat er zoveel spikes zijn - die door het vaccin werden aangemaakt - leidt dit tot het ontstaan van bloedklonters.

Volgens de officiële VAERS-statistieken ligt het aantal vaccindoden in de VS in 2021 nu al bijna 4.000% hoger dan het aantal doden door alle vaccinaties in 2020 bij elkaar opgeteld.



Concreet zijn er tot nu toe:

3.317 erkende Corona-vaccin-doden in de USA

7.766 erkende Corona-vaccin-doden in de EU



The novel coronavirus’ spike protein plays additional key role in illness


Bron: Salk

Link:

https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/



Bombshell Salk Institute science paper reveals the covid spike protein is what’s causing deadly blood clots… and it’s in all the covid vaccines (by design)


Bron: Natural News

Link:

https://www.naturalnews.com/2021-05-07-salk-institute-reveals-the-covid-spike-protein-causing-deadly-blood-clots.html



VACCINE HOLOCAUST now accelerating: VAERS data show nearly 4,000% increase in vaccine deaths in 2021 (so far) vs. the entire year of 2020


Bron: Natural News

Link:

https://www.naturalnews.com/2021-05-06-vaers-data-show-increase-in-vaccine-deaths-2021.html


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jos Hermans (97) de eerste man in België die een vaccin ontvangen heeft, en daarmee dacht dat hij "nu al 100 zou worden" is gestorven.

Dus, voor de duidelijkheid want te veel mensen hebben onrealistische verwachtingen met het vaccin.

1/ Het vaccin dient alleen om tegen Covid te beschermen. ( niet tegen andere ziektes of aandoeningen --- en het kan zelfs dat niet
2/ het vaccin werkt helemaal niet tegen de varianten --- in feite produceert het vaccin varianten.
3/ het vaccin doet je niet langer leven --- in veel te veel gevallen bereikt vaccinatie alleen het tegenovergestelde.
4/ gevaccineerden verweven geen extra vrijheden. --- integendeel. Zie hierboven.

Anoniem zei

Maria Van Kerkhove, de wetenschapper verantwoordelijk voor de Covid response voor de Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat;

De Indiase variant Covid-19 B.1.617 meer besmettelijk is dan vroegere versies van het virus,

waaronder de B.1.1.7, de "Kent Variant" (de Engelse)

De variant moet ook lachen met de vaccins, vooral Pfizer.


Déjà vu

Dr Mike Yeadon waarschuwde de Europese Commissie voor de gevaren van de vaccins, en de te verwachten effecten van het SPIKE PROTEIN, en aangezien hij het soort type is die weet waar hij over spreekt, zijn al zijn voorspellingen waar geworden.

(27 november 2020)

https://kavlaanderen.blogspot.com/2020/11/het-pcr-doek-valt.html


En een verdere brief aan de EU over de gevaren van het vaccin van 28 februari 2021 hier;

https://doctors4covidethics.medium.com/urgent-open-letter-from-doctors-and-scientists-to-the-european-medicines-agency-regarding-covid-19-f6e17c311595


DE PERS... DIE LOPEN VERSCHILLENDE MAANDEN ACHTER DE FEITEN AAN, EN DAN KAN DE PERS NOG NIET ZEGGEN HOE HET ZIT.

'Pandemie' is een anagram voor 'nepmedia'

Anoniem zei

De Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem staat in brand. Sommigen zijn blij.

https://twitter.com/i/status/1391805759747411969

Eerder vandaag zou de mokee aangevallen zijn met vuurwerk en rubberen kogel.

https://twitter.com/i/status/1391633624391458819

De Tweede Intifada wordt in sommige kringen ook de al-Aqsa intifada genoemd, omwille van een bezoek van Sharron aan de tempelberg.


Zo zie je maar, mondmaskers kunnen snel afkomen.

Anoniem zei

Er is een probleem met vaccinaties;

Het Astra Zeneca vaccin blijkt beter (minder slecht) te werken bij ouderen dan bij jongeren, dan het Pfizer vaccin en omgekeerd.

Dus zou je zeggen dat Astra Zeneca voor ouderen voorbehouden wordt, en Pfizer voor jongeren, maar de oude generaties willen geen Astra Zeneca, ze willen Pfizer. Dat betekent dat er geen vaccin is voor de jongeren.

Slim bekeken, ook al slaat het een generatiekloof, de ourderen hebben dan genoeg plaats op de strandstoelen in Benidorm, of dat denken ze tenminste.

Voor iemand naar een vaccinatiecentrum gaat hollen omdat hij op vakantie wil, moet hij zich eerst bedenken dat je met een negatieve test ook overal naar toe zal kunnen - behalve naar school.

Wie herinnert zich nog de tijd dat ‘school’ een gebouw was?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------