BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 13 mei 2021

Op 13 mei 1917 verscheen Onze-Lieve-Vrouw voor de eerste keer aan drie herderskinderen te Fátima: broer en zus Francisco Marto (1908-1919) en Jacinta Marto (1910-1920) en hun nichtje Lucia dos Santos (1907-2005)























Op 13 mei 1917 zijn na de Heilige Mis drie herderskinderen met hun kleine kudde een heuvel opgeklauterd aan de Cova da Iria, de vallei van Irene geheten. Tegen de middag scheen er onweer aan te komen waarop ze de dieren bijeendreven en de heuvel afdaalden. Ze zagen een bliksemschicht en vervolgens in een fel licht een vrouw, geheel in het wit, boven een jonge eik. Ze stond met de voeten op een wolk op de kruin van het eikenboompje, omstraald door een aureool van licht.

Eerst wilden de kinderen vluchten, maar toen zei de vrouw: ‘Wees niet bang. Ik doe je geen kwaad.’ Lucia vroeg haar: ‘Waar komt u vandaan, Mevrouw?’ Zij antwoordde; ‘Ik kom uit de Hemel.’ ‘En wat komt u doen?’ vroeg Lucia weer. ‘Ik zal elke maand op de 13e terugkomen. In oktober zal ik zeggen wie ik ben en wat ik verlang.’ De vrouw vroeg hun of ze de komende zes maanden, elke keer op de dertiende daar aanwezig wilden zijn, op dezelfde tijd. Vervolgens vroeg de vrouw of de kinderen wilden offeren aan God en of ze bereid waren om te lijden: ‘Wil je pijn verduren voor de bekering van de zondaars om goed te maken wat Onze-Lieve-Heer en het onbevlekt Hart van Maria allemaal wordt aangedaan?’ De kinderen zeiden dat ze daartoe bereid waren. ‘Dan zul je nog heel wat pijn te doorstaan hebben,’ zegt de Verschijning. ‘Maar de genade Gods zal jullie bijstaan.’ Bij het afscheid zei ze: ‘Bid elke dag een rozenhoedje voor het herstel van de wereldvrede en de bekering van de zondaars.

4 opmerkingen:

Wim zei

Samen met mijn ouders bezocht ik Lourdes meer dan 40 jaar geleden: overvolle hotels, overal mensenmassa's, een indrukwekkende drukte van jewelste. Twee jaar geleden passeerde ik in de buurt en stopte er om het ook mijn kinderen te tonen: het was nog een flauwe schaduw van wat het destijds was: weinig volk, alleen maar oude mensen, overal plaats zat.
Voor wie het nog niet beseft: de Kerk heeft de aansluiting met de moderniteit volledig gemist en heeft zichzelf compleet overbodig en ongeloofwaardig gemaakt. Het had anders kunnen lopen als men naar bepaalde theologen geluisterd had in plaats van hen monddood te maken. Nu is de Kerk alleen nog maar een oubollig, wereldvreemd instituut, bevolkt door relatieonbekwame, bejaarde homo's die alleen maar bezig zijn met seks en de vele manieren waarop normale mensen in de slaapkamer van mekaar genieten, wellicht vooral gedreven door afgunst.

The Guardian Angel zei

@ Wim,

Met de Post-conciliaire Bastaardkerk hebben wij niets te maken!

Wim zei

Wie is "wij" en wat is de "Post-conciliaire Bastaardkerk"? Al wat ik ken en zie is zo goed als lege kerken met een handvol hoogbejaarden.
Dat is het zo ongeveer, al de rest kan hooguit een statistisch marginaal verschijnsel zijn.

The Guardian Angel zei

@ Wim,

'Wij' zijn de gelovigen.

De 'Post-conciliaire Bastaardkerk' is Bergoglio, Danneels, De Kesel, Bonny en de rest.

Natuurlijk zijn de kerken van de 'Post-conciliaire Bastaardkerk' 'leeg'.

Ze voeren een ongeldige pseudo-mis op met hun rug naar God.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------