BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 20 mei 2021

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier zegt: "De vaccinatie creëert de varianten"


















Vorig jaar stelde Professor Luc Montagnier dat het coronavirus in een laboratorium werd gecreëerd. Nu noemt Professor Montagnier het vaccinatieprogramma tégen het coronavirus een “onaanvaardbare vergissing”. Massavaccinaties zijn “zowel een wetenschappelijke als een medische vergissing”, zegt hij. “Het is een onaanvaardbare vergissing. De geschiedenisboeken zullen dat aantonen, want het is de vaccinatie die de varianten creëert,” vervolgde Professor Luc Montagnier.

De prominente viroloog legde uit dat “er antilichamen zijn, gecreëerd door het vaccin” die het virus dwingen “een andere oplossing te vinden” of te sterven. Dit is waar de varianten worden gecreëerd. Het zijn de varianten die “een productie en resultaat zijn van de vaccinatie”.

Professor Montagnier zei dat epidemiologen het verschijnsel kennen maar “zwijgen” over het verschijnsel dat bekend staat als Antibody-Dependent Enhancement (ADE). Professor Montagnier legde uit dat de trend zich voordoet in “elk land” waar “de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen”. Professor Luc Montagnier vervolgde met te zeggen dat hij zijn eigen instituut experimenten uitvoert met degenen die besmet raken met het coronavirus nadat zij het vaccin hebben gekregen. “Ik zal u laten zien dat zij de varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin,” zei hij.

Bron: RAIR Foundation

Link:

https://rairfoundation.com/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/


Bron: Planetes360

Link:

https://planetes360.fr/pr-luc-montagnier-les-variants-viennent-des-vaccinations/


7 opmerkingen:

Anoniem zei

ADE is een bekend fenomeen. Wanneer een gevaccineerde in aanraking komt met het origineel virus en besmet wordt, ontstaat er een resistente variant.

Geloof maar dat deze varianten zich niet beperken tot een Engelse, Indiase, of Zuid-Afrikaanse. Er zullen er ondertussen honderden zijn. Allemaal resistent.

Maar of ze nog durven een 4de golf aan te kondigden betwijfel ik.

Als ze het toch durven zullen ze daar ooit een oorlogsfilm van gaan maken;"Een Golf Te Ver".

Anoniem zei

De hele vaccinatiecampagne is een hysterisch schaamblad voor paniekerige politici.

Het SARSCoV2-virus is niet zeer infectieus.
In landelijke gebieden in Duitsland op het platteland ca. 40 geînfecteerden per 2000 inwoners (dwz 2%- in de Bronx in New York 15%, in Manaus 97%, van Molenbeek wordt "zedig" gezwegen).
De mortaliteit is ca. 1 per 2000 ( 0,05%), waarom er ook bijna geen oversterfte vast te stellen is.
Het virus clustert en de ziekte woekert in het bijzonder bij oude en zwakkke personen.
De laatste en zeer goede zeer brede overzichtstudie van Prof. Dr. Winfried Kern (Freiburg) toonde ook zeer indrukwekkend dat het na-traceren van infectieketens verregaand zinloos is.

- Een lockdown kan alleen eeficiênt zijn, wanneer totaal doorgevoerd in chinese sijl (woehan) en in het begin.
Westeuropa met Angela Merkel, de EU-top met zijn Schengenverheerlijking, het belgisch hepruts achteraf: alles onzin: die "lockdowns" brengen niets en voeren tot geweldige collaterale gezondheidsschade voor de anders gezonde jonge bevolking.
- Scholen en kinderrtuinen moet men niet sluiten: het zijn geen oorsprongshaarden.
- Covid19 betrefft hoofdzaklijk personen met zware gezondheidsstoornissen en ouderen.
De gezonde levensstijl e goede verzorging is daar belangrijk ter preventie van zware verlopen.
- De vaccins zijn niet goed uitgetest en de efficiêntie en effektiviteit nooit getoond.
Evidentie nul.
Daarbij is het geen geattenueerd vaccin, maar iets partieel-antigenisch: bij oude mensen waarschijnlijk helemaal niet werkzaam (het inentingsoffensief van januari tot maart 2021 inclusive is voor de kat), voor een deel gevaarlijk en dodelijk , en voor de rest geêxperimenteer in het blinde weg.

Dat is voodoo- geen zinnige wetenschap.
Iets voor shaapskoppen als DeCroo en Vandenbroucke.


https://www.univadis.de/viewarticle/wechsel-der-sars-vakzine-beim-boosten-mehr-kurzzeit-nebenwirkungen-als-bei-homologen-impfschemata-744462?uuid=06def948-e82b-39b5-b2c5-ecb4b24c95b9&uac=366594BV&u=g7Nnk16ewgtwv0PE6WdKe4SHxfDA7Xluco23ijZeV1bUpn6JQ%2B4kv1usWWB8s6rS&ecd=wnl_gps_210521_uniday_MUDDE_4601889&utm_source=automated&utm_medium=email&utm_campaign=medical%20updates%20-%20daily%202.5%20gps&utm_content=4601889&utm_term=&sso=true

Anoniem zei

Je hebt geen vaccins nodig om varianten te kweken. Dat gebeurt vanzelf. Dat staat in iedere basiscursus microbiologie.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

U heeft er geen karikatuur van te maken. Virussen staan bekend om hun hoge mutatiefrequentie. Mutaties zijn echter te verdelen in enerzijds spontane of natuurlijke - trage - mutaties en anderzijds door de mens geïnitieerde - snelle - mutaties, bijvoorbeeld als onderdeel van genetisch onderzoek of geavanceerde veredelingsmethoden of van grootschalige vaccinatie-campagnes. Zowel straling, chemicaliën, experimentele handelingen, als virussen zélf kunnen mutaties tot stand brengen. Ook dat staat in iedere basiscursus microbiologie.

Anoniem zei

In het biologisch wapenlabo war SARS-CoV-2 gecreëerd Is, hebben dat oil wonder vaccins gedaan.

Aan anoniem 15:02; wat een snuggere opmerking. Nu je dat opgeklaard hebt, zeg eens; wat is de effectiviteit van een vaccin vandaag dat gebaseerd is op de versie van het virus uit januari 2020?

Geloof jij nu echt dat het nog altijd 75% is, of welk percentage dan ook dat hieromtrent in het rond gestrooid wordt?

De natuurlijke mutaties alleen maakt dat het vaccin minder effect heeft op het virus dan het drinken van een glas wjjn.

Anoniem zei

Waarom toch altijd van die dubieuze bronnen ("left-wing" ...)
Refereer toch eens naar artikels uit ernstige en betrouwbare bronnen als Nature of The Lancet of the Journal of the American Medical Association. Montagnier beweert voor de zoveelste keer iets, maar ik heb nog niets van wetenschappelijke staving van zijn theorieën teruggevonden. Misschien heeft u die wel?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Het 'fake news' wordt net verspreid door de "ernstige en betrouwbare bronnen als Nature of The Lancet of the Journal of the American Medical Association". Gelooft u nu werkelijk dat die bladen niet 'omgekocht' zijn door de Big Pharma?

Ik volg Luc Montagnier al jaren en voor zover ik dat kan inschatten, is hij zéér onderlegd. Dat hij natuurlijk een andere 'mening' heeft dan het medische 'establishment' is correct. Maar, dat toont net zijn wetenschappelijke kwaliteit aan.

Dat men een Nobelprijs-winnaar belachelijk probeert te maken - zonder argumenten - zoals u doet, toont de zwakte van uw redenering aan. Deze ad-hominem-aanvallen zijn zielige pogingen om middels drogredenen een opponent in diskrediet te brengen.

Alsof enkele medische bladen het beter zouden weten dan de onderzoekers zélf. Het is niet aan de bladen of aan Facebook om te bepalen wat waar is of niet, zij moeten enkel de meningen brengen en die niet censureren.

Luc Montagnier was de eerste die gezegd heeft, dat het corona-virus dat Covid-19 veroorzaakt, genetisch gemanipuleerd is. Het is een combinatie van het HIV-virus en een coronona-virus. Sinds gisteren is deze kennis main-stream!

Ik moet altijd lachen met de fact-checkers van de VRT. Alsof zij zouden kunnen bepalen wat FACT of FAKE is. Net degenen die beweren, dat zij altijd een onderscheid kunnen maken tussen FACT of FAKE doen aan indoctrinatie.

Hoe zou bijvoorbeeld een journalist van de VRT kunnen weten of het Wuhan-corona-virus genetisch gemanipuleerd is of niet? Elke uitspraak die een VRT-journalist daarover doet, is ronduit lachwekkend!

Het feit, dat de VRT met ons belastinggeld eigenlijk alleen maar indoctrineert, is zeer zorgwekkend. De VRT - en ook VTM - lopen al een anderhalf jaar aan de leiband van het Belgische regime. De eerste kritische vraag moet nog komen.

Wie staat er dan nog verwonderd over dat de mensen 'foert' zeggen tégen het systeem?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------