BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 5 mei 2021

LifeSiteNews werd vandaag definitief door Facebook verwijderd

LifeSiteNews is zojuist definitief van Facebook verwijderd omdat het de waarheid over COVID vertelde. Big Tech wil iedereen het zwijgen opleggen die licht werpt op de werkelijk angstaanjagende waarheden over de wereldwijde Great Reset en de Covid-19-vaccins.

BREAKING: Facebook permanently removes LifeSiteNews’ page

Link:

https://www.lifesitenews.com/news/breaking-facebook-permanently-bans-lifesitenews-page



Volg LifeSiteNews op:


Telegram:

https://t.me/lifesitetelegram



Gab:

https://gab.com/LifeSiteNews



MeWe:

https://mewe.com/i/lifesitenewscom1


Rumble:

https://rumble.com/user/LifeSiteNews


Brighteon:

https://www.brighteon.com/channels/lifesitenews


1 opmerking:

Anoniem zei

De paus werd verbannen, … LifeSiteNew werd van Facebook verbannen, … China verbreekt alle economische samenwerking met Australië , … de EU dreigt Rusland van het SWIFT netwerk te verbannen, om zo hun internationaal betalingsverkeer te blokkeren.

Maar Rusland heeft al aangekondigd dat ze zelf zullen vertrekken. Ze hebben geen SWIFT nodig. Niemand buiten Europa lijkt een barst te geven over wat Europa al dan niet doet.

De EU heft auteursrecht op van de vaccins. LOL Nu durven ze wel een grote bek tegen Bill Gates optrekken, nu hij vertrokken is. (Bill Gates bezit de patenten van zowel Pfizer en AZ vaccins)

Dagelijks wordt allerlei verboden en verbannen. De bovenstaande voorbeelden zijn alleen van vandaag. Op een normale dag zou 1 dergelijk verhaal genoeg stof doen opwaaien om een heel nieuwsbulletin te vullen. Maar ja, de pers vandaag doet alleen propaganda, en aangezien dergelijke ontwikkelingen niet onder “propaganda” geklasseerd kunnen worden, wordt er vandaag in België over de shitshow van het loonakkoord gesproken.

HET ENIGSTE DAT VERBANNEN MOET WORDEN IS BIG GOVERNMENT; de totaal impotente, incompetente, en insolvente overheid van ( niet eens ) verkozen lamzakken, die weigeren hun job te doen en alle macht (executieve en legislatieve) aan grote bedrijven en intercommunales delegeren.

De volksvertegenwoordigers moeten terug naar het parlement waar ze wetten maken, en de regering voert ze gewoon uit.

Men moet vebieden dat de centrale bank belastingen heft, en de intercommunalen wetten opstellen. Hoe veel “uitnodigingen tot betaling” krijg je niet in de brievenbus die voorgesteld worden als een ‘rekening’ voor nutsvoorzieningen, maar die eigenlijk persoonsbelastingen zijn, die je moet betalen gewoon omdat je ademt, ongeacht je inkomen.

De centrale bank moet genationaliseerd worden. De belastingbetaler die de bank financiert, heeft er recht op dat de bankiers verantwoording afleggen over hetgeen ze met uw centen uitspoken. Zo lang er een breuk bestaat tussen diegenen die de bank financieren en diegenen die er voordeel uit halen kan het alleen verkeerd aflopen.

***

Trump moest ook verbannen worden van Twitter, facebook, en het Witte Huis.

Maar wat hebben ze eigenlijk tegen Trump? Hetgeen waarvan ze hem beschuldigen is absurd tegenover zijn echte zonden, waar nooit over gesproken wordt.

Wist je dat Trump gekeurend toegelaten heeft dat BlackRock Inc. structurele schade aangebracht heeft aan de Amerikaanse Repo markt?

Maar ja, “Grab a Pussy” verkoopt meer krant dan te schrijven; “Trump heeft toegelaten dat BlackRock Inc. de Repo markt in de VS beschadigd heeft” WANT NIEMAND BEGRIJPT WAT JE ZEGT WANNEER JE UITLEGT HOE DE VORK WEL AAN DE STEEL ZIT.

Hoe kan ik het uitleggen? 90% van de bevolking kent het verschil niet eens tussen ‘samgestelde interest’ en ‘interest’.

Eigenlijk, waarom citeer ik percentages wanneer 95% van de bevolking het niet eens kan berekenen?

Overheidsvirologen ook niet. Tijdens de coronagolven kregen we ook alleen absolute cijfers.

Zoals gezegd, vandaag is het grote verhaal het “loonakkoord”. Kan iemand me het verschil uitleggen tussen “nominale interest”, of “reële interest (of rente)”? Oei nu heb ik al 4 verschillende soorten percentage vermeld. Allemaal te ingewikkeld. Dus concentreren de kranten zich op die “500 euro”. Dat is simpel. Misleidend, maar simpel.

We hebben een nieuwe LEX POETELIA PAPIRIA nodig. Het verbod op zelfverpanding. Vandaag worden belastingbetalers nog zwaarder behandeld dan de slaven in de Romeinse Republiek. De staat verplicht de burger tot zelfverpanding. Trump had er in ieder geval geen probleem mee.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------