BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 12 mei 2021

Het beruchte Oxford/AstraZeneca-chimpansee-Covid-19-vaccin wordt massaal geweigerd, daardoor kan Minister Wouter Beke (CD&V) triomfantelijk uitroepen: "Vaccinatiecampagne kan twee weken worden versneld"
































"Door het interval van twaalf weken naar acht weken te brengen voor het AstraZeneca-vaccin, kunnen we onze vaccinatiecampagne met twee weken versnellen." Dat zegt Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V).

"We hebben in Vlaanderen nog altijd de ambitie om tegen 11 juli iedereen vanaf 18 jaar de kans te geven zich een eerste keer te laten vaccineren"; zegt Beke. De beslissing zorgt ervoor dat, met de huidige leverschema's, bijna iedereen tegen midden augustus volledig gevaccineerd kan zijn.

Vlaanderen hoopt dat het kortere tijdsinterval nog meer mensen kan motiveren om zich te laten vaccineren en zowel hun eerste als hun tweede dosis niet uit te stellen of te weigeren. Door hen tegen midden augustus al volledig te kunnen vaccineren, zijn die mensen ook beter beschermd als er tegen het einde van de zomer weer meer evenementen kunnen plaatsvinden, luidt het.

Bron: vrtNWS

Toch kras dat men 6 maanden nodig heeft - tot 11 juli - om de eerste prik te geven en dat men dan slechts 1 maand nodig heeft om - iedereen - de tweede prik te geven (midden augustus). Dit kan alleen maar betekenen, dat de tweede prik massaal wordt geweigerd.


1 opmerking:

Anoniem zei


Laten we even deze 2 uitspreken even narekenen.

A/
""De meeste mensen zullen al tegen midden augustus een tweede prik hebben gekregen,..."

B/
"Vlaanderen blijft vasthouden aan de ambitie om tegen 11 juli alle volwassen Vlamingen een eerste keer te vaccineren."

1/
Het vaccinatie tempo is versneld in april.

In april kreeg 13% kreeg eerste prik --> huidige vacinatie tempo is dus 13% per maand.

2/
"Tweede Prik"? Niet te snel. Eerst de eerste prik.

Monenteel (midden mei) heeft 32% eerste prik gekregen.

Midden augustus is 3 maanden verwijderd. Vermenigvuldig met 13%/maand = 39% --> bovenop de reeds gevcaccineerde 27% = 71%.

VOLGENS MIJN BEREKING KOMT MEN TEGEN MIDDEN AUGUSTUS MET HET HUIDGE VACCINATIE TEMPO AAN EEN !!! EERSTE !!! PRIK VOOR 71% VAN DE VOLLEDIGE BEVOLKING.
(dit zijn zo ongeveer alle volwassen)
(23% van de hele bevolking is jonger dan 18)

!!! DUS NIET TEGEN "MIDDEN JULI" ZOALS BEWEERD IN UITSPRAAK B/. !!!

(W. Beke spreekt over alle Vlamingen - dus ook kinderen. Indien hij ook alle kinderen wil vaccineren, moet hij er nog een 2 maanden bijtellen, en komen aan in midden oktober)

3/
"De meeste mensen zullen al tegen midden augsutus een tweede prik..."

Nadruk op "de meeste". Dit betekent: meer dan 50% van de bevolking.

Aangezien men 8 weken moet wachten na de eerste prik, betekent dit dat 50% van de bevolking de eerste prik tegen midden juni moet krijgen, om hen tegen midden augustus een tweede te krijgen.

Huidge gevaccineerden (32% van volledige bevolking) plus de 13% in de komende 30 dagen = 50% (van de volledige bevolking) (iets onder 40% van alle vollwassenen)

UITSPRAAK A/ IS DUS OOK FOUT. Je zal eerder in midden september de gehoopte cijfers behalen.

ZE MOGEN NU WEL VACCINS HEBBEN EN CAPACITEIT ZE TOE TE DIENEN.

MAAR HEBBEN ZE OOK MENSEN DIE GEWILLIG ZIJN ZICH TE LATEN INENTEN.

AHA !! Dat is de relevante vraag Mr. Beke. De blogmoderator heeft het al geschreven.

Hier het bewijs.

Bron:
https://covid-vaccinatie.be/nl

Bijna onderaan; de grafiek "overschot na doorlootijd", en klik op de knop "doorlooptijd 7 dagen".

Dit zijn ingewikkelde statistische projecties die mijns inziens nooit veel waard zijn, maar je ziet een enorme SPRONG IN GEANTICIPEERD OVERSCHOT AAN VACCINS.

De statistiek en de werkelijkheid zijn 2 verschillende dingen, maar het zou toch kunnen dat de projectie correct is en dat men in de voorbije dagen ondervonden heeft dat men overschot aan vaccins heeft.

Om dit overschot niet te verspillen gaat men inderdaad sneller de tweede prik toedienen. WANT ANDERS HEEFT MEN GEEN VOORRAAD OM DE BELOOFDE TOEKOMSTIGE PERCENTAGE GEVACCINEERDEN TE BEHALEN.

Als je naar andere grafieken op deze weblink kijkt zie je dat de stijgende trends kunnen keren.

HET ZOU KUNNEN DAT WE NU AL AAN EEN VACCINATIEPLAFOND ZITTEN – een gebrek aan proefkonijnen – voor dit experimenteel geneesmiddel, dat maar nood-vegunning heeft; i.a.w. alleen toegdiend mag worden in noodgevallen.

De overblijvende jongere leeftijdsgroepen die niet gevaccineerd is, lopen minder gevaar met het virus dan met de nevenwerkingen van het vaccin en zouden zot moeten zijn zich te laten vaccineren. Vooral omdat het vaccin niet tegen besmetting beschermd, alleen het ziektebeeld minder erg maakt.

Dit is een grote domper voor de vaccinatie campagne. We zijn 1,5 jaar bang geweest onze ouder en grootouders te besmetten die er wel van sterven. Maar vaccinatie voorkomt niet dat ik hen kan besmetten. Wat heb ik er dan aan?

Het is ook duidelijk aan het worden dat we toch op vakantie kunnen zonder vaccinatie; een negatieve test volstaat.

Het vaccin is een maat voor niets. Maar laat de politiek maar. Ze moeten toch doen alsof ze iets doen, om zich uit de zelf-aangedane ellende te wringen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------