BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 21 mei 2021

Het Belgische regime geeft eindelijk twee vaccinatiedoden toe...

De Belgische doofpot kookt over...






















Voor het eerst sinds het begin van de vaccinatiecampagne in België wordt bij twee overlijdens een oorzakelijk verband met een coronavaccin waarschijnlijk geacht. Dat meldt het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Het gaat in beide gevallen om Vaxzevria, de nieuwe naam van de entstof van AstraZeneca. De slachtoffers zijn twee vrouwen, een veertiger en een vijftiger. Onderliggende aandoeningen zijn niet bekend. "Het is heel zeldzaam. Het zijn de eerste overlijdens in ons land die gelinkt worden aan een coronavaccin", zegt viroloog Steven Van Gucht. "Er zijn al vier miljoen prikken gezet, waarvan 1 miljoen met AstraZeneca". [Het 'linken' valt het regime erg zwaar. Deze twee vrouwen werden meteen na vaccinatie ernstig ziek. Het moeten intussen al honderden doden zijn...]


In één geval is er sprake van capillair leksyndroom, een zeer zeldzame aandoening die gekenmerkt wordt door lekkage van vocht uit bloedvaten, wat leidt tot zwelling van weefsel en daling van de bloeddruk. In het andere geval gaat het om immuun trombocytopenie, een aandoening waarbij lage hoeveelheden van bloedplaatjes kunnen leiden tot bloedingen. Een link met een inenting met Vaxzevria wordt door het FAGG in beide gevallen als "waarschijnlijk" beschouwd.

Dat bevestigt de woordvoerder van het FAGG Ann Eeckhout: “In België zijn er inderdaad 2 overlijdens waar het oorzakelijk verband met het vaccin Vaxzevria van AstraZeneca waarschijnlijk wordt geacht. Het gaat om bijwerkingen die op Europees niveau al worden onderzocht. Voor het ene geval wordt de bijsluiter aangepast. Voor het andere geval is het oorzakelijk verband nog niet duidelijk, maar we hebben een veiligheidssignaal, dus eventueel een nieuwe of een gewijzigde bijwerking".

Bron: vrtNWS

1 opmerking:

Anoniem zei

De Amerikaanse Center for Disease Control (CDC) is met de vingers in de lade betrapt.

Een beleidsnota zegt dat de Corona CPR test voor gevaccineerden een cyclethreshold zal hanteren van 20. (het correcte cijfer) Terwijl een cotonatest voor een niet gevaccineerde een cyclethreshold van 35 zal hebben.

De cyclethreshold is vorig jaar ook opgedreven van 20 naar 35 om het aantal besmettingen te overdrijven. Hoe hoger de cyclethreshold van de corona CPR test, hoe hoger het aantal vals-positieven.

Nu gebruiken ze dezelfde vervalsing om de effectiviteit van het vaccin te verhogen.

https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/health-departments/breakthrough-cases.html

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------