BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 25 juli 2019

BREAKING: Verrassingsbezoek van Paus Benedictus XVI aan de Castelli Romani


Het zwaar bewaakte bisschoppelijke paleis van Frascati waar Paus Benedictus XVI op dit ogenblik verblijft
























Vandaag vond na lange tijd een verrassingsbezoek plaats van Paus Benedictus XVI aan de Castelli Romani. Paus Benedictus XVI werd rondgereden in een zwarte Mercedes met getint glas. De eerste stop was de Pauselijke Villa in Castelgandolfo waar hij de namiddag in het park doorbracht en er o.a. de Rozenkrans bad. Daarna volgde van 17.00 u. tot 18.30 uur een begroeting van het personeel.

Daarna ging Paus Benedictus XVI naar Rocca di Papa, waar hij in het heiligdom van de Madonna del Tufo, voor een gebed halt hield en de pastoor begroette. Uiteindelijk ging de Paus naar het bisschoppelijk paleis in Frascati waar hij verwelkomd werd door bisschop Monseigneur Raffaello Martinelli voor een privébezoek en een licht diner, op basis van verse vis, in de eetzaal van de Curia, dat op dit ogenblik nog gaande is.

Paus Benedictus XVI werd rondgereden in een zwaar gepantserde limousine en omgeven door een dik cordon bewakers van de Vaticaanse Gendarmerie en van het Ispettorato di pubblica sicurezza Vaticano, een bijzonder beveiligingsdetachement van de Italiaanse politie, dat de Paus beveiligt wanneer hij zich op Italiaans grondgebied bevindt. Zowel te Castelgandolfo, Rocca di Papa als in Frascati werd de Paus begeleid door de Italiaanse politie en de Carabinieri van Albano en Frascati.

Paus Benedictus XVI werd begeleid door zijn Privé-secretaris en hoofd van het Pauselijke Huis, Monseigneur Georg Gänswein, en zijn huispersoneel.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Er wordt in Rome een zeer raar theater opgevoerd.
Aan de ene kant Bergoglio met zijn zuidamerikaanse en linksitaliaanse homo- en opedovriendelijke camarilla, met overal vieze en ongure elementen en vervolging van alle serieuze en deftige mensen.
En aan de andere kant Paus Benedictus XVI, geîsoleerd in het kloostertje Mater Ecclesiae (JosephCardRatzinger heeft overigens zeer lang tegen deze terminologie geprotesteerd- zijn boek over de Moeder Gods Maria heet dan ook "Kirche in Ursprung" / "olrsprong van de Kerk");
klaarblijkelijk zonder weten van Bergoglio en zijn kornuiten verlaat Paus Benedictus XVI plots zijn huisarrest, rijdt in een dikke gepantserde limousine naar Castelgandolfo, neemt ook nog zijn rolstoel mee en wordt geêscorteerd door de pauselijke gendarmerie en italiaanse speciaaltroepen.
Sedert het drugsschandaal met de homo-party van Dario Vigano, italiaanse jonge priester in het vaticaan en protégé van Kardinaal Coccopalmerio, zeer goede vriend van Bergoglio, waarbij zeer pikant Coccopalmerio bij de huisdoorzoeking door de italiaanse politie en de pauselijke gendarmerie op deze drugsparty aangetroffen werd en door de keukendeur vanachter snel naar het vaticaan mocht springen, is het aanzien bij de gendarmerie van kardinaal Cocccopalmerio en van zijn beschermer en vriend Bergoglio zeer zwaar gezonken.
En nu begeleidt de italiaanse speciaalpolitie, onder vice-premier Salvini ressorterend, Paus Benedictus XVI.
En P.B enedictus XVI bidt, knoopt weer aan de oude traditie aan, en heeft overal contact met de brave en serieuze mensen aldaar.
De Kerk formeert zich buiten Bergoglio.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

De plaatsen zijn ook symbolisch:

1. Castelgandolfo is natuurlijk de PAUSELIJKE zomerverblijfplaats.
2. Rocca di Papa is natuurlijk de rots of de vesting van de PAUS op de uiterst belangrijke Monte Cavo.
3. Frascati was van oudsher bezit van de KATHEDRALE basiliek van Sint-Jan-van-Lateranen.

The Guardian Angel zei

Het is inderdaad merkwaardig, dat Paus Benedictus XVI na 4 jaar weer opduikt in Castelgandolfo.

Salvini is dan ook een belangrijke game-changer.

Enkele weken geleden heeft de politie van Turijn een belangrijk moordcomplot tegen Salvini ontmaskerd en opgerold.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-16/italy-police-detain-alleged-neo-nazi-seize-air-to-air-missile

Het is natuurlijk zonneklaar, dat de Obama, Clinton en Soros fractie hierachter zit en dat het mislukt is, omdat Trump president is.

Het is ook zonneklaar, dat toen men via de financiële markten, Silvio Berlusconi aan een kant heeft weten te schuiven, de dagen van Paus Benedictus XVI in het Apostolisch Paleis ook geteld waren.

Na het vertrek van Berlusconi heeft Benedictus het amper nog een jaar uitgehouden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------