BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 14 april 2012

Het Geloof van Alle Tijden behouden

"We zijn niet hier om de bisschoppen en de priesters te bekritiseren. We zijn niet hier om op één of andere manier te rebelleren tegen het episcopaat. Nee! Absoluut niet! Dit is absoluut niet onze bedoeling. Integendeel, wij zouden wensen dat de bisschoppen en de priesters, die zien wat we doen, zouden toegeven dat zij zelf in hun jeugd, tijdens de hele periode van het Concilie, toen ze priester waren, altijd dezelfde Mis gecelebreerd hebben net zoals wij, en dat zij zelf de Katholieke Kerk zo trouw waren zoals we Haar trouw zijn tot op de dag van vandaag. Of zijn de dingen, die jullie in jullie jeugd gedaan hebben, nu verdoemd?

Wij geloven dat in ieder geval niet. Daarom willen wij jullie vandaag uitleggen, mijn geliefde Broeders, dat wij tegenover niemand vijandig staan. Integendeel, wij zijn de trouwste dienaren van de Kerk, de trouwste dienaren van de Paus en de bisschoppen. We zijn veel dank verschuldigd aan hen. Juist omdat we vast besloten zijn om het Geloof van Alle Tijden te bewaren en in gemeenschap met de Kerk van Alle Tijden te blijven. Daarom zijn wij ook hier. We hopen dat iedereen rondom ons dit begrijpt, zodat ze samen met ons bidden voor de Kerk."

Aartsbisschop Marcel Lefebvre bij de opening van de Duitse 'Heilig Hart' seminarie in het Beierse Zaitzkofen in 1978.

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------