BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 7 maart 2012

Anoniem zei:

"De publieke opinie is altijd, van nature, het gevolg van misleiding, van desinformatie. De waarheid is nooit de hele waarheid, maar altijd een gedeeltelijke die aangepast is aan wat men op een gegeven moment wil horen. De media zijn dus verraderlijk. Men moet tussen de regels door zien te raden wat er werkelijk aan de hand is. Dappere journalisten of onderzoekers die tot de kern van een zaak doordringen, lopen het risico hun baan te verliezen, of erger. Mensen willen de waarheid niet. Ze willen evenmin de aperte leugen. Ze willen leugens die de schijn van waarheid hebben."

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel mooi geformuleerd. Onze persvrijheid is al geruime tijd beperkt door de commerciële en politieke belangen van een beperkt aantal mediagroepen en hun schimmige geldschieters. Onze wereld wordt almaar minder transparant.

Anoniem zei

Het woord "waarheid" is eigenlijk alleen terecht voor Christus en het Geloof dat Hij openbaarde. "Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven". De waarheid kan nooit een "opinie" zijn. Dit is een vreemde opvatting over waarheid.

The Guardian Angel zei

@ vorige anoniem,

Inderdaad, maar we beschreven hier niet dé Waarheid, maar wel de 'waarheid' die aan de massa verkocht wordt als waarheid. Met andere woorden, de leugens die door de media verspreid worden om de publieke opinie te kneden!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------