BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 15 januari 2012

L’Osservatore Romano bekritiseert de foutieve Angelsaksische berichtgeving

L’Osservatore Romano’, de krant van het Vaticaan, leverde zaterdag felle kritiek op de berichtgeving in sommige media over de toespraak van de Heilige Vader tot het Diplomatieke Corps. Een dag later berichtten de Angelsaksische media dat de Paus kritiek uitte op het homohuwelijk. Door de monopoliepositie die de Angelsaksische media hier in het Westen hebben, werd deze foutieve berichtgeving ook door de andere Westerse media overgenomen!

L’Osservatore Romano’ schrijft in zijn zaterdageditie dat ‘enkele media’ de toespraak van de Paus foutief hebben weergegeven: “De Heilige Vader sprak er over de betekenis van het gezin. Hij sprak er hoegenaamd niet over relaties van homoseksuelen. Zijn uitspraak dat een gezinsonvriendelijke politiek de menselijke waardigheid en de toekomst van de mensheid in het gedrang brengt is geen veroordeling van relaties van partners van hetzelfde geslacht. Hij zegde evenmin dat zulke manier van samenleven onderdeel is van een gezinsonvriendelijke politiek.”

Bron: L’Osservatore Romano

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------