BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 11 oktober 2024

Premier De Croo is hun 'paus': Belgische 'bisschoppen' vallen Bergoglio af



















Drie Belgische 'bisschoppen' hebben hun krachten gebundeld om Bergoglio te bekritiseren na zijn bezoek aan Brussel van 27-29 september, waarbij hij abortusartsen "huurmoordenaars" noemde. De leider van het Belgische regime, premier Alexander De Croo - een abortus-ideoloog - vond deze nauwkeurige beoordeling "totaal onaanvaardbaar".

'Bisschop' Pierre Warin van Namen zei over Bergoglio op de website van het bisdom het volgende: "Hij heeft de controverse aangewakkerd. We moeten onze maatschappij accepteren zoals ze is. Het christelijk getuigenis moet nederiger zijn. Ik weet zeker dat de paus niet al zijn toespraken schrijft, maar je moet rekening houden met de context van het land waarin je je bevindt."

'Bisschop' Guy Harpigny van Doornik vertelde aan NoTele.be: "Het feit dat de paus koning Boudewijn zalig wil verklaren komt waarschijnlijk van sommige [katholieken], maar de bisschoppen hebben er nooit om gevraagd." In 1990 had Koning Boudewijn geweigerd om de abortuswet te ondertekenen, die toch werd goedgekeurd.

'Bisschop' Harpigny voegde eraan toe dat een paus wel iets tegen abortus kan zeggen, "maar om dokters, gynaecologen, huurmoordenaars te noemen - dat deed hij een paar jaar geleden al - is een beetje sterk. En ik begrijp [sic] gynaecologen". Franciscus had het echter niet over gynaecologen, maar over abortusartsen.

'Bisschop' Johan Bonny van Antwerpen, een homoseksuele activist en 'vriend' van Bergoglio, was - zoals eerder reeds behandeld - tégen de door Bergoglio aangekondigde zaligverklaring van koning Boudewijn.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het wordt stilaan tijd om het aartsbisdom Mechelen-Brussel samen met al haar parochies op te heffen en onder te brengen onder Nederlandse en Franse bisdommen.

De redenen zijn een gebrek aan "katholieke" bisschoppen, gebrek aan gehoorzaamheid aan Rome, te veel politieke inmenging.

Wanneer bisschoppen homorechten en abortus verkondigen i.p.v. het Woord van God, zijn het dienaars van staatspropaganda en geen dienaars van de eredienst - dan laat ik nog in het midden welke godsdienst die eredienst behelst.

Die hele zooi excommuniceren zou echt niet overdreven zijn, en zou geen minuut te vroeg komen.

Anoniem zei

Dat is in de ontext van de belgische bastaardkerk "totaal normaal" en ook logisch.
Bonny, Harpigny en Warin zijn 3 matadoren van de homo-brigade.
Harpigny werd in 2007 in zijn bisschoppelijk paleis "overvallen", zoals ook Danneels 20 jaar vroeger bij bezoek van een onklare persoon zijn bisschpsring kwijtspeelde.
Warin en Harpigny, beide 1948 geboren en ouwe kameraden, weten en kennen alles van het belgisch-bischoppelijke roze en goddeloze milieu.
Beide hebben hun 75e verjaardag gevierd en en hebben hun ontslag moeten indienen.
Ze hebben geen geloof en geen eigen centen.
Geloof is er bij de intussen zeer oude Franciscus ook niet te krijgen, en centen evenmin.
Door met de belgisch-vrijzinnige homo-lobby mee te heulen, riskeren ze- typische jafaards- niets: uit Rome is er geen straf te verwachten, en door de belgische staat wordt hun vet pensioen betaald.
En voor één keer willen en kunnen ze "moedig" doen en voor hun homo-overuiging uitkomen.
Roos-roos-roos...

Anoniem zei

Het echt interessante is: Bergoglio, zo lang het grote voorbeeld en de grote held van de homo-pedo-vriendelijke belg. bastaardkerk-troep, zelf actief doofpottend bij pedo en homo. doet hier niets anders dan typisch voor een patient met een zwarepersoonlijkheidsstoring:
hij springt van de hak op de tak, laat zich niet inpalmen door een strekking, regeert autoritair, en heeft voor zijn zolenlikkers allen maar verachting.
In mei 2024 schreeuwde hij luid zijn misprijzen over de "froceria" ( "tapetterij") in de priesterseminaries...
En bij zijn bezoek aan Belgiê heeft hij zijn platte mening over het homo- en pedozooitje gezegd.
De reactie van deze labbekakken is dan ook belabberd.
voor de Kerk zijn ze vergammeld zout, voor de vrijmetselaars nuttige maar oude idioten, en voor de duivel op korte termijn oninteressant en lastig.
Richting: hel .

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------